35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:sprawdz, czy nie prowadziła pamiętnika na różowej stronie - może wtedy spróbujesz z tego poziomu napisać
albo "zrób sobie ciążę" na chwilę na wykresie - przerzuci CIę na fioletową stronę, napiszesz do niej, złapiesz kontakt z nią i potem się wycofasz
Ciaze na chwile
Juz poradzilam. Mozna sie tam zalogowac z ovuwowego konta. Dzieki.iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Ciaze na chwile
Juz poradzilam. Mozna sie tam zalogowac z ovuwowego konta. Dzieki.
Odnośnie ciąży na chwilę to ja właśnie mam taką. Dziewczyna z kadr mnie dziś pytała, czy w ciąży jestem. Okazało się, że Gienek wypisując zwolnienie wpisał kod B.Bozia3, iwcia77, Magdala, SolarPolar, kkisia, ania.g, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Podejrzewam, ze jestem opetana...
Zrobilam dzis weganski sernik z tofu i ksylitolem zamiast cukru, z kokosowa pianka (ta tez zrobilam sama) oraz ser zolty- ten juz nie-weganski- z mleka i twarogu, maz i kolezanka ocenili ze bardzo dobre
I wystarczy, spelnilam sie w kuchni, nastepny wystep za jakies 6 miesiecypierwiastka, iwcia77, Magdala, Aasiula, SolarPolar, ComeToMeBaby, Sabina, Magda*, Reni, Dziobak, kkisia, BISCA, malgos741, Heretyczka, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Hera i AnnaMaria- bardzo sie ciesze , ze serce Tupka jest zdrowe i sikawka helki dziala i ma sie dobrze
Hera i Anka maria- bardzo sie ciesze !iwcia77, Sabina, BISCA, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Podejrzewam, ze jestem opetana...
Zrobilam dzis weganski sernik z tofu i ksylitolem zamiast cukru, z kokosowa pianka (ta tez zrobilam sama) oraz ser zolty- ten juz nie-weganski- z mleka i twarogu, maz i kolezanka ocenili ze bardzo dobre
I wystarczy, spelnilam sie w kuchni, nastepny wystep za jakies 6 miesiecyiwcia77, Bursztyn, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ComeToMeBaby wrote:a ty myślałaś, że to wstępna wersja "I, Robot"?
Coś w stylu: przyszłość dzieje się już dziś?
hehehee
Reni, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobilam ten bigos. Pojedlismy.
Wracam do przepisu, zerkam, a tam napisane, ze trzy dni go trzeba odgrzewac to nabierze smaku...
Nam na jutro moze jeszcze starczy, jakie trzy dni.
Chyba zeby przez trzy dni nie jesc. Lol.iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Magda*, kkisia, BISCA, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.