35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Podejrzewam, ze jestem opetana...
Zrobilam dzis weganski sernik z tofu i ksylitolem zamiast cukru, z kokosowa pianka (ta tez zrobilam sama) oraz ser zolty- ten juz nie-weganski- z mleka i twarogu, maz i kolezanka ocenili ze bardzo dobre
I wystarczy, spelnilam sie w kuchni, nastepny wystep za jakies 6 miesiecyBursztyn lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Odnośnie ciąży na chwilę to ja właśnie mam taką. Dziewczyna z kadr mnie dziś pytała, czy w ciąży jestem. Okazało się, że Gienek wypisując zwolnienie wpisał kod B.
Gupia. Trzeba bylo brac. Potem bys sie dostosowala.pierwiastka, sandra80, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Zrobilam ten bigos. Pojedlismy.
Wracam do przepisu, zerkam, a tam napisane, ze trzy dni go trzeba odgrzewac to nabierze smaku...
Nam na jutro moze jeszcze starczy, jakie trzy dni.
Chyba zeby przez trzy dni nie jesc. Lol.
dokładnie przez 3 (słownie trzy) dni nie jeść tylko podgrzewaćMagdala lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Gupia. Trzeba bylo brac. Potem bys sie dostosowala.
Głupia ja! Tym bardziej że dremka przed swym odejściem też mi ciążę przepowiedziała to się trzeba postarać bardziej coby dziewczyn nie zawieźćMagdala, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn ja tez się produkowałam gastronomicznie dzisiaj.
Zrobilam makaron z borowikami i opadałam z sił. A potem sobir przypomniałam, ze mam gar papryki już gotowej do zapakowania w dłoiki. To walczylam z papryką. A potem sié jeszcze okazało, że Waciak wyciagnął rano ryby(!!!) z zamrazarki... Właśnie czekają na usmażenie.
Napiłam się piwa, głowa mnie boli, spać mi się chce.
Życie jest cięzkie w piątkowy wieczór.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 20:43
Bursztyn, pierwiastka, Sabina, sandra80, Aasiula, kkisia, malgos741, Bozia3, Magdala, moremi, megan8, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja tez!!! I se mysle czy cos przeoczylam? Czy Adas matke skrzywdzil?
Ja pomyslałam- skad to wie Bursztyn? Zagladała Paszczy do wedżajny?sandra80, Bursztyn, Aasiula, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Bozia3, moremi, Mega, caffe, satori, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja pomyslałam- skad to wie Bursztyn? Zagladała Paszczy do wedżajny?
a ja sobie pomyślałam: dziewczyny się naprawdę znają z każdej stronynie wiem czy chce w to wchodzić
pierwiastka, macduska, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Bozia3, Magdala, moremi, iwcia77, Mega, caffe, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Poszłam do wyra z zamiarem pójścia spać, bo plecy mnie bolą i migrena do wyrzygania. Przyszedł mój mąż, zasnął zanim położył głowę na poduszce i się zaczęło
Wytrzymałam 10 min i wstałam
qrwa w takim hałasie to nawet głuchy nie zaśnie
To co tam dzisiaj w tv mamy?
.......ooo cisza..nie to chwilowe. ....ooo coś się dzieje. ...pies ewakuował się z sypialni..
WWywalilismy kanapę z salonu i od 3 tyg czekamy na narożnik. . Masakra nie mam gdzie się uwalić spać
Myślicie, że pies odpali mi swoje posłanie?SolarPolar, ania.g, BISCA, Bursztyn, kkisia, malgos741, anna maria, Bozia3, Magdala, moremi, iwcia77, Mega, caffe, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Ello, dziecko spi, matka nadrabia, no bo jak to, wolne miec i nie przeczytac 194 stron?? Klapsa bym od pani w dziaslo dostala albo co...
Bylismy u znajomych, wyprasowalam duza chmielowa koszulke i normalnie zrobiona bylam na maxa... A z dzieckami bylam... Duza pilnowala mlodszego tak skutecznie, ze mlodszy zdolal zbic wielki szklany wazon stojacy na podlodze. Znajomi twierdzili, ze to niby nic takiego, ze i tak wazonu nie lubili, ze zagracal tylko... Ale kto tam wie?
Tera jem rolade ostrzycka ( jak mi brakuje takich rzeczy w No ) i zbieram sily przed jutrem. Jutro spotykam sie z Morkiem.Reni, SolarPolar, BISCA, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, Magda*, anna maria, Bozia3, Magdala, moremi, megan8, iwcia77, Mega, caffe, Heretyczka lubią tę wiadomość