35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:ja bym nie wyluzowała, bo głupot Ci nagadała
grunt ze jestem pod dobra opieka ,sprawdzaja wszystko co mogą,
na dzien dzisiejszy z synem wszystko prawidlowo ,
wyniki juz w poniedzialek
jedyne co jz mogę zrobic to trzymac lekka dietę
extra stres na pewno mi nie pomożeania.g, dorbie, Aasiula, Bursztyn, Heretyczka, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tez mi sie to nie zgadza. Estradiol tez ladny . Usg niestety nie bylo. W 5dc zrobilam badania krwi a do gin ide w pon. dopiero dzisiaj inhibina b dotarla ( czeka sie na wyniki 2 tygodnie) i na męza. Jak jeszcze ponad dwa lata temu biegalam po klinikach to obraz jajnikow i ilosc pecherzykow byl lepszy niz wynik amh - 0.098
, ale bez szalu. Jajeczkowanie badane przez 7 cykli bylo, nie nastawiam sie. Do iv z komorka dawczyni nie podejde. Jesli nic ze mnie nie wycisnie to juz nic w tym temacie nie zrobie. Bede czekala na wnuki:-)
No fsh masz lepsze jak ja, bo moje około 7-8 jest. Czytałam, że niektóre kraje odchodzą od badania amh, że ważniejsze jest fsh. Próbuj swoimi jajcami na bank się uda.SolarPolar, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Zdycham. W ramach wymiatania z kuchni rzeczy, które mogą się popsuć przez weekend (wyjeżdżamy) zrobiłam placki dyniowe z sosem czosnkowo-ziołowym. Są pyszne tylko jestem sama, bo m na służbie i.... zostały mi dwa i już nie mogę... Gupia ja, gupia ja... Trzeba było zrobić grubsze to by było ich mniej
sandra80, iwcia77, dorbie, Aasiula, SolarPolar, kkisia, moremi, Mega, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Zdycham. W ramach wymiatania z kuchni rzeczy, które mogą się popsuć przez weekend (wyjeżdżamy) zrobiłam placki dyniowe z sosem czosnkowo-ziołowym. Są pyszne tylko jestem sama, bo m na służbie i.... zostały mi dwa i już nie mogę... Gupia ja, gupia ja... Trzeba było zrobić grubsze to by było ich mniej
rzuć przepisem -
SolarPolar wrote:Do iv z komorka dawczyni nie podejde. Jesli nic ze mnie nie wycisnie to juz nic w tym temacie nie zrobie. Bede czekala na wnuki:-)
SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, te zaciazone. Jak sie udzielac na belly bez ciazy?
Znalazam tam przypadkiem dziewczyne w ciazy z taka sama wada jak mojachcialam do niej zagadac ale mnie nie przepuszcza, bo nie mam tam konta.
Jest jakis sposob?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
sandra80 wrote:rzuć przepisem
Tak jak placki ziemniaczane- trzesz surowe, dodajesz soli, pieprzu, jajka i mąki i mieszasz. Potem kwestia dodatków. Można dać zioła, można dać imbiru, można na słodko (bez soli i pieprzu), różne tam opcje. Ja chciałam sos czosnkowy (jogurt naturalny, przeciśnięty przez praskę czosnek, zioła wg uznania), więc już do masy nie dawałam innych dodatków. Tylko sobie skroiłam surowej czerwonej papryki do tego i kładłam placki, na to paprykę i zalewałam sosem... Mniampierwiastka, sandra80, SolarPolar, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Zalogowalam sie pzez ovu. Chyba
Magdala lubi tę wiadomość
-
ja bym tej zdziwionej rybie fajke do tej dziurki wsadzila...
..swoja droga dobrze , ze nie zbiera innych zdziwionych istot np:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c56ec9abc6f.jpgpierwiastka, ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, Bozia3, SolarPolar, kkisia, ania.g, anna maria, moremi, megan8, Mega, caffe, satori, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja bym tej zdziwionej rybie fajke do tej dziurki wsadzila...
..swoja droga dobrze , ze nie zbiera innych zdziwionych istot np:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c56ec9abc6f.jpghahahaaaaa
iwcia77, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dziewczyny, te zaciazone. Jak sie udzielac na belly bez ciazy?
Znalazam tam przypadkiem dziewczyne w ciazy z taka sama wada jak mojachcialam do niej zagadac ale mnie nie przepuszcza, bo nie mam tam konta.
Jest jakis sposob?
albo "zrób sobie ciążę" na chwilę na wykresie - przerzuci CIę na fioletową stronę, napiszesz do niej, złapiesz kontakt z nią i potem się wycofasz