35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Czy my mamy jakis dobry, ale prosty przepis na sernik?
http://www.kwestiasmaku.com/blog-kulinarny/latwy-sernik-tiramisuBISCA lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Magdala wrote:Ale nie tiramisu. zwykly sernik typu ser, jajka, cukier, wanilia i maslo.
http://www.mojewypieki.com/post/sernik-tradycyjny
ja daję na spód biszkopty lub herbatniki, lepiej się kroiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 18:44
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bozia3 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06dfda60f93b.jpg to ta jedna z naszych
Hahahaha no zajebista ryba Bozia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 19:09
Sabina, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Hera bardzo się ciesze , dobre wiesci
Calusy dla Tomcia
Anna piękniebuziole dla Helki
Super !!! ciesze się dziewczyny z maluchami wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 19:10
Heretyczka, Sabina, iwcia77, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06dfda60f93b.jpg to ta jedna z naszych
O kurwafa co to za dziwy? Oplułam ekran ze śmiechu a mój synio pyta, co się cieszysz?
Najsampierw myślę jakiś starodawny wibrator czy co, ale mi ta dziura nie pasowała to skojarzyłam z czym innym ;)A to po prostu figurka z kolekcji no dziwy panie dziwy.iwcia77, Bozia3, BISCA, anna maria, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:stosunek lh do fsh ponizej 0,6 swiadczy o jakims problemie na lini podwzgorz ( odpowiedzialne z lh i tsh) a przysadka ( prlolaktyna) - skutek tego m.in. - zla praca cialka zoltego, niski progesteron.
cokolwiek to znaczy nie brzmi kufa dobrze -
SolarPolar wrote:Odebralam wyniki. Fsh - 4 !!!! Lh-10 ( wiaze to z tym ze to byl juz 5 dc a nie jak do tej pory 2dc). Jestem zaskoczona fsh. Amh - 0,12 (doopa no ale o tym wiedzialysmy), Inhibina B - 7,2 ( wartosc referencyjna >20 wiec doopa razy dwa) . Dheas 305 wartosc prawidlowa 35,4 do 256 - za duzo i jeszcze nie wiem co to oznacza ale dobrze to nie wrozy. Inne badania ok.
Wiesz co to dziwne jakieś przy tak niskim fh tak małe amh? Nie kumam czaczy zupełnie, a jak pęcherzyki antralne na usg? -
nick nieaktualnydzieńdobry bardzo
ja tak na momencik wpadam zdać relacje
wiecie wymeczona jestem ,dopiero co do domu przyjechałam,w szpitalu siedziałam od 13.40 do 17,troche duzo,a teraz jeszcze gotowac trzeba..
ale do rzeczy;powiedziałam gince o moich dolegliwościach tzn świądzie a ta mi z góry ze to nie cholestaza bo nie mam swiądu rąk i stóp i ze w ogóle cholestaza nie jest groźna dla dziecka,wazne tylko by urodzic do 40 tyg ,mówie jej ze czytalam ze dziecko moze byc niedotlenione ze placenta(no jak jej tam po polsku? )szybciej dojrzewa,a doktorka pełen relaks i swoje ze raczej choroba ta nie niesie niebezpieczeństw dla dziecka
No ale zrobiła mi usg z przepływami,wszystko jest dobrze ,wód płodowych tyle ile trzeba,pobrano mi krew na obecność kwasów zółciowych w wątrobie (?)czy cos w tym stylu ,nie wiem jak sie to ma do badań w polsce ,czy to to samo,czy nie.
Wyniki w poniedziałek.
Byłam tez na KTG ,zapis prawidłowy.
Musze powiedziec ze wyluzowalam po tej wizycie,no i czekam do poniedziałku.
Dziekuję dziewczyny za kciuki i dobre mysliania.g, iwcia77, dorbie, Bozia3, beates, BISCA, malgos741, anna maria, Heretyczka, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:dzieńdobry bardzo
ja tak na momencik wpadam zdać relacje
wiecie wymeczona jestem ,dopiero co do domu przyjechałam,w szpitalu siedziałam od 13.40 do 17,troche duzo,a teraz jeszcze gotowac trzeba..
ale do rzeczy;powiedziałam gince o moich dolegliwościach tzn świądzie a ta mi z góry ze to nie cholestaza bo nie mam swiądu rąk i stóp i ze w ogóle cholestaza nie jest groźna dla dziecka,wazne tylko by urodzic do 40 tyg ,mówie jej ze czytalam ze dziecko moze byc niedotlenione ze placenta(no jak jej tam po polsku? )szybciej dojrzewa,a doktorka pełen relaks i swoje ze raczej choroba ta nie niesie niebezpieczeństw dla dziecka
No ale zrobiła mi usg z przepływami,wszystko jest dobrze ,wód płodowych tyle ile trzeba,pobrano mi krew na obecność kwasów zółciowych w wątrobie (?)czy cos w tym stylu ,nie wiem jak sie to ma do badań w polsce ,czy to to samo,czy nie.
Wyniki w poniedziałek.
Byłam tez na KTG ,zapis prawidłowy.
Musze powiedziec ze wyluzowalam po tej wizycie,no i czekam do poniedziałku.
Dziekuję dziewczyny za kciuki i dobre mysli
ja bym nie wyluzowała, bo głupot Ci nagadałaMagda* lubi tę wiadomość
-
Magda, musisz teraz poczekać na wyniki. Pierwszy raz słyszę że cholestaza nie jest groźna dla dziecka. Mam nadzieję że badania będą prawidłowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 19:27
Magda*, kapturnica, iwcia77, sandra80, Aasiula, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4