35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a spróbuj w sklepie dla dorosłych
Bozia3, Reni, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no dzieje się dzieje - wciąż tam urzędujemy....zagracone już tak, że brakuje tam chyba tylko baby z dziadem - czy jak to się tam pisze...mój chłop gromadzi wszystkiego w nadmiarze - a ja nie jestem w stanie wszystkiego usuwać pod jego nieobecność - bo czujna bestia....
ma np. zwyczaj kupowania x2 rzeczy, które mu się podobają....ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
słabo mi się zrobiło - na szczęscie kupił je gdzieś we Francji, to szybko tam nie pojedzie...
Mnie sie podoba.
Moj z kolei ma zwyczaj kupowania srodkow czystosci, proszkow, plynow, papieru po promocjach. Cos jest half price no to siup cztery butelki.
Tym sposobem mamy zawsze zapas, ale brakuje miejsca w lazience.Bozia3, Dziobak, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
satori wrote:No byłam krótko, więc wiem ...
Za ok. 2 m-ce kończę 40. Za 3 podejściem udało mi się i mam prawie 13-letnią córę no i jeszcze jedno dziecię chciałabym zmajstrować póki szanse są jeszcze nie całkiem zerowe
Wracam czytać dalej ...
Czyli co? Skorpionik?satori, Mimbla lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Mnie sie podoba.
Moj z kolei ma zwyczaj kupowania srodkow czystosci, proszkow, plynow, papieru po promocjach. Cos jest half price no to siup cztery butelki.
Tym sposobem mamy zawsze zapas, ale brakuje miejsca w lazience.Magdala, BISCA, kapturnica, kkisia, Bursztyn, Dziobak, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a bałaś z nim u lekarza?
może ma jeszcze jakieś obrażenia wew?
Nie, obserwowalam go. Rusza sie sprawnie, wyciaga sie , ziewa, je, pije i spi normalnie.
Jutro bede z nim caly dzien. Jak beda jakiec niepokojace objawy, to weta mam pod nosem. Zaniose go. Dzieki
Bozia3, Reni, kkisia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W białym mi nie do twarzy.
To zazdrosc nic innego.Ja tez mam dlugie konczyny i kurtki czesto przed nadgarstek.
Zlodziejskie rece i sie marnujom.ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, satori lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyBisca, ciesze sie że sie znalazł
pewnie od razu masz humor lepszy..
ja tez mam lepszy, wrócilismy z kliniki w Stuttgarcie, dziurka jest na tyle mała że nie uposledza serduszka, narazie nie beda z tym nic robić bo jest szansa że sie zarośnie w miare rozwoju, jesli nie to załataja implantem przeskórnie.....sam Olgahospital sliczny , nowiutki i ogromny, kolorowy ze zjezdzalnia w poczekalnilekarze bardzo serdeczni, szybka obsługa, także same dobre wrazenia, miasto bardzo zatłoczone ale otoczone winnymi wzgórzami, fajny widok
Sabina, Magdala, BISCA, ania.g, pierwiastka, ComeToMeBaby, kkisia, sandra80, Aasiula, iwcia77, Bursztyn, beates, Dziobak, malgos741, moremi, Mega, caffe, satori, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:..ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
słabo mi się zrobiło - na szczęscie kupił je gdzieś we Francji, to szybko tam nie pojedzie...hahaha one są odjazdowe. Ja kupiłam w Czarnogórze i żałuję, że tylko dwie
nie chcecie sprzedać???
iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Znam te ryby
hahaha one są odjazdowe. Ja kupiłam w Czarnogórze i żałuję, że tylko dwie
nie chcecie sprzedać???
kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tu moje wyniki. Z 4 dc.
Polar i Kapta, co Wy na to?
TSH 3-cia generacja (ICD-9: L69)
Wynik w surowicy 0,830 µIU/ml 0,55 4,00 ~
Norma dla kobiet w ciąży : 0,2-3,5 uIU/ml
FT3 (ICD-9: O55)
Wynik w surowicy 4,74 pmol/l 3,5 6,50 ~
FT4 (ICD-9: O69)
Wynik w surowicy 16,69 pmol/l 11,5 22,70 ~
FSH (ICD-9: L65)
Wynik w surowicy 8,83 mIU/ml
Faza folikularna:2,5-10,2
Środek cyklu: 3,4-33,4
Faza lutealna: 1,5-9,1
Po menopauzie: 23-116,3
W ciąży: <0,3
LH (ICD-9: L67)
Wynik w surowicy 5,72 mIU/ml
faza folikularna: 1,9 - 12,5 mIU/mL
środek cyklu: 8,7 - 76,3 mIU/mL
faza lutealna: 0,5 - 16,9 mIU/mL
ciężarne: <0,1 - 1,5 mIU/mL
po menopauzie: 15,9 - 54,0 mIU/mL
stosujące doustna antykoncepcję: 0,7 - 5,6 mIU/mL
Estradiol (ICD-9: K99)
Wynik w surowicy 99,82 pg/ml
Faza folikularna:19,5-144,2
Owulacja: 63,9-356,7
Faza lutealna: 55,8-214,5
Nieleczone po menopauzie:0-32,2
Lh/FSH = 0.65SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Mnie sie podoba.
Tym sposobem mamy zawsze zapas, ale brakuje miejsca w lazience.
Mój na zapas kupuje ryby. Ma hyzia na tym punkcie. Zawsze mam jakies ryby w zamrażarce.Magdala, Bozia3, iwcia77, Dziobak, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Bisca, ciesze sie że sie znalazł
pewnie od razu masz humor lepszy..
ja tez mam lepszy, wrócilismy z kliniki w Stuttgarcie, dziurka jest na tyle mała że nie uposledza serduszka, narazie nie beda z tym nic robić bo jest szansa że sie zarośnie w miare rozwoju, jesli nie to załataja implantem przeskórnie.....sam Olgahospital sliczny , nowiutki i ogromny, kolorowy ze zjezdzalnia w poczekalnilekarze bardzo serdeczni, szybka obsługa, także same dobre wrazenia, miasto bardzo zatłoczone ale otoczone winnymi wzgórzami, fajny widok
Dzisiaj jest naprawde dobry dzienHeretyczka, kkisia, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość