X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kuzwa, nie mam czasu! Biegam po lekarzach, kosmetyczkach, fryzjerach ( a nie, to dopiero we wtorek ), sklepach, znajomych i rodzinie, nie mam czasu KIndlem sie nacieszyc, a tu tak??
    Foch! :P

a stolec mnie to obchodzi
    każda z nas nadrabia, to i Ty też
    kuźwa nie pracuje, wakacjuje się i jeszcze na gotowe
    a fekalia!

iwcia77, krycha.stara, macduska, Bozia3, moremi, BISCA, Sabina, ania.g, kkisia, Dziobak, malgos741, Mega, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, widze ze pora na telesfora , Ivo spi, Alojz spi to i ja sie poloze i im potowarzysze :). Wieczorem wychodzimy - do magla ;D , wiec pewnie zamelduje sie jutro .

krycha.stara, Bozia3, moremi, kapturnica, Magdala, BISCA, Sabina, ania.g, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nawet nie wzielas pod uwage , ze twoj kot mogl dzielnie sie bronic..stoczyl jakis fajting z innym kocurem :) no ja mam nadzieje, ze bil sie z jednym "ze swoich"..

Może jakiś inny kocur obraził jakąś słodką kizię? Kto wie? Może masz w domu Bisca, romantycznego bohatera? :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 16:10

iwcia77, kapturnica, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a mi ostatnio cos w S jest za ciasno- musze sie zwazyc..moze po tym jak przestalam karmic waga podskoczyla w gore...oby :D

kapturnica, Dziobak, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    poka
    jakie to są? jak nie chcesz tu, to dawaj na fb
    pokaże wieczorem - bo jestem w pracy. Zrobię fotę i Wam wrzucę...jemu chodzi o minę tej ryby, która mu się bardzo podoba...:)

iwcia77, kapturnica, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane kly :( Czytalam, ze mogl sie tego bardzo wystraszyc i schowal sie ze strachu. 4 dni.
    Tak sobie mysle, ze jak by mi ktos zeby wybil, tez bym sie po kontach chowala.
    W skrocie, byl w kartonie, na fochu.
    Ale to trzeba wybierać wysoko oprocentowane konta. I najlepiej z dużą iloscią zer z prawej strony ;-)

Dzisiaj dajecie czadu z tymi błędami :-D

macduska, kapturnica, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...a mi ostatnio cos w S jest za ciasno- musze sie zwazyc..moze po tym jak przestalam karmic waga podskoczyla w gore...oby :D
    oby...jednak wariatki są na tym świecie..ja pierdziu...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jak trzeba, to chetnie pomoge :P
    milcz..:)

moremi, kapturnica, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    A moze pora test kupić ;-)

iwcia77, Bozia3, Reni, kapturnica, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam, zobaczyłam, pomierzyłam. Kurtki rzecz jasna.
    Dramat stulecia. Nie dosć, ze w tym zapyziałym mieście w każdym sklepie dominuja te same wzory i fasony.
    Nie dość, że ceny nijak się maja do jakości. To jeszcze nie znalazłam żadnej, powtarzam żadnej, która miałaby odpowiednio długie rękawy. Wszystkie sięgały mi tuż przed nadgarstek.

Idę się schować w karton.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 16:15

kapturnica, Reni, BISCA, Sabina, ania.g, kkisia, megan8, Magda*, Dziobak, malgos741, Mega, moremi, satori, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dzisiaj dajecie czadu z tymi błędami :-D

to wez je skolekcjonuj w jedna kupe , beda przynajmniej razem a nie tak rozsiane po calym forume :D ;D

kapturnica, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A moze pora test kupić ;-)
    u mnie posucha seksualna..z mojej winy...nie czuje pozadania :-O chyba czas na seksuologa ...hm..wiec tentego...Archaniola nie bylo, wiatropylna nie jestem... ;D

Bozia3, macduska, kapturnica, BISCA, ania.g, Magda*, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dramat stulecia. Nie dosć, ze w tym zapyziałym mieście w każdym sklepie dominuja te same wzory i fasony.
    Nie dość, że ceny nijak się maja do jakości. To jeszcze nie znalazłam żadnej, powtarzam żadnej, która miałaby odpowiednio długie rękawy. Wszystkie sięgały mi tuż przed nadgarstek.

no co ty! w karton z powodu kurtki??? a jakie duze miasto masz blisko? moze skocz do Zary, Stradivariusa, Mango...mi tam sie w zeszlym roku puchowki podobaly..tylko zadna mi nie pasowala na moj ciazowy beben :D

Magda* lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    oby...jednak wariatki są na tym świecie..ja pierdziu...
    no co? rozmiar M jest okej :) juz pisalam , ze chudosc mnie przeraza...bojam sie kosci ;D

kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no co ty! w karton z powodu kurtki??? a jakie duze miasto masz blisko? moze skocz do Zary, Stradivariusa, Mango...mi tam sie w zeszlym roku puchowki podobaly..tylko zadna mi nie pasowala na moj ciazowy beben :D

Mi tez się podobają!!! I z Reserva i z Zary i z Mango i.... Tylko są szyte na 165 cm wzrostu, góra 170. Ja mam trochę więcej. Ot co.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 16:22

kapturnica, Sabina, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no co? rozmiar M jest okej :) juz pisalam , ze chudosc mnie przeraza...bojam sie kosci ;D
    masz taką piękną figurę i to po ciąży!! grzeszysz...jak nic...musi się Tobą zająć ksiądz A. z ekipą...

iwcia77, kapturnica, Reni, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

za nadgarstek chcesz? to pogadaj z Bursztynem, ma chody w psychiatrykach, to może coś tam Ci załatwi hahaa2.gif

kapturnica, Bozia3, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    masz taką piękną figurę i to po ciąży!! grzeszysz...jak nic...musi się Tobą zająć ksiądz A. z ekipą...

bigluf.gif

Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To jeszcze nie znalazłam żadnej, powtarzam żadnej, która miałaby odpowiednio długie rękawy. Wszystkie sięgały mi tuż przed nadgarstek.

a spróbuj w sklepie dla dorosłych hahaa2.gif

iwcia77, Bozia3, BISCA, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Bursztyn, moremi, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a spróbuj w sklepie dla dorosłych hahaa2.gif

Buchacha!
    Doceniam żart.

Bozia3, Sabina, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

‹‹ 11586 11587 11588 11589 11590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ