35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Kuzwa, nie mam czasu! Biegam po lekarzach, kosmetyczkach, fryzjerach ( a nie, to dopiero we wtorek ), sklepach, znajomych i rodzinie, nie mam czasu KIndlem sie nacieszyc, a tu tak??
Foch!
a stolec mnie to obchodzi
każda z nas nadrabia, to i Ty też
kuźwa nie pracuje, wakacjuje się i jeszcze na gotowe
a fekalia!iwcia77, krycha.stara, macduska, Bozia3, moremi, BISCA, Sabina, ania.g, kkisia, Dziobak, malgos741, Mega, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
dobra, widze ze pora na telesfora , Ivo spi, Alojz spi to i ja sie poloze i im potowarzysze
. Wieczorem wychodzimy - do magla
, wiec pewnie zamelduje sie jutro .
krycha.stara, Bozia3, moremi, kapturnica, Magdala, BISCA, Sabina, ania.g, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:nawet nie wzielas pod uwage , ze twoj kot mogl dzielnie sie bronic..stoczyl jakis fajting z innym kocurem
no ja mam nadzieje, ze bil sie z jednym "ze swoich"..
Może jakiś inny kocur obraził jakąś słodką kizię? Kto wie? Może masz w domu Bisca, romantycznego bohatera?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 16:10
iwcia77, kapturnica, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:poka
jakie to są? jak nie chcesz tu, to dawaj na fbiwcia77, kapturnica, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane kly
Czytalam, ze mogl sie tego bardzo wystraszyc i schowal sie ze strachu. 4 dni.
Tak sobie mysle, ze jak by mi ktos zeby wybil, tez bym sie po kontach chowala.
W skrocie, byl w kartonie, na fochu.
Dzisiaj dajecie czadu z tymi błędamimacduska, kapturnica, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:...a mi ostatnio cos w S jest za ciasno- musze sie zwazyc..moze po tym jak przestalam karmic waga podskoczyla w gore...oby
iwcia77, Bozia3, Reni, kapturnica, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyByłam, zobaczyłam, pomierzyłam. Kurtki rzecz jasna.
Dramat stulecia. Nie dosć, ze w tym zapyziałym mieście w każdym sklepie dominuja te same wzory i fasony.
Nie dość, że ceny nijak się maja do jakości. To jeszcze nie znalazłam żadnej, powtarzam żadnej, która miałaby odpowiednio długie rękawy. Wszystkie sięgały mi tuż przed nadgarstek.
Idę się schować w karton.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 16:15
kapturnica, Reni, BISCA, Sabina, ania.g, kkisia, megan8, Magda*, Dziobak, malgos741, Mega, moremi, satori, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A moze pora test kupić
chyba czas na seksuologa ...hm..wiec tentego...Archaniola nie bylo, wiatropylna nie jestem...
Bozia3, macduska, kapturnica, BISCA, ania.g, Magda*, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Byłam, zobaczyłam, pomierzyłam. Kurtki rzecz jasna.
Dramat stulecia. Nie dosć, ze w tym zapyziałym mieście w każdym sklepie dominuja te same wzory i fasony.
Nie dość, że ceny nijak się maja do jakości. To jeszcze nie znalazłam żadnej, powtarzam żadnej, która miałaby odpowiednio długie rękawy. Wszystkie sięgały mi tuż przed nadgarstek.
Idę się schować w karton.Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no co ty! w karton z powodu kurtki??? a jakie duze miasto masz blisko? moze skocz do Zary, Stradivariusa, Mango...mi tam sie w zeszlym roku puchowki podobaly..tylko zadna mi nie pasowala na moj ciazowy beben
Mi tez się podobają!!! I z Reserva i z Zary i z Mango i.... Tylko są szyte na 165 cm wzrostu, góra 170. Ja mam trochę więcej. Ot co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 16:22
kapturnica, Sabina, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no co? rozmiar M jest okej
juz pisalam , ze chudosc mnie przeraza...bojam sie kosci
iwcia77, kapturnica, Reni, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Byłam, zobaczyłam, pomierzyłam. Kurtki rzecz jasna.
Idę się schować w karton.
za nadgarstek chcesz? to pogadaj z Bursztynem, ma chody w psychiatrykach, to może coś tam Ci załatwikapturnica, Bozia3, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Bursztyn, moremi, Mega, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To jeszcze nie znalazłam żadnej, powtarzam żadnej, która miałaby odpowiednio długie rękawy. Wszystkie sięgały mi tuż przed nadgarstek.
a spróbuj w sklepie dla dorosłychiwcia77, Bozia3, BISCA, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Bursztyn, moremi, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny