35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:tak wiem...szczególnie mi dupa zakwita coraz bardziej w piękną piwonię...
Bursztyn, Bozia3, BISCA, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja dzisiaj zaczęłam 9 miesiąc. To chyba pomyłka.
sandra80, kapturnica, Aasiula, malgos741, Magdala, ComeToMeBaby, caffe, Sabina, BISCA, iwcia77, ania.g, macduska, kkisia, Magda*, beates, Mega, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Hehe
Mi teraz jest całkiem dobrze, mogłabym chodzić z takim brzuchem i pół rokuMagdala, kapturnica, Sabina, BISCA, iwcia77, macduska, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A ja dzisiaj zaczęłam 9 miesiąc. To chyba pomyłka.
Gratulaacje! To juz tuz tuz.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9623980fd848.jpg
malgos741, sandra80, kapturnica, Sabina, krycha.stara, iwcia77, moremi, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Melduje sie z Gdanska!
Wczoraj nawet nie zdarzylam wpasc na ovu, jakos dzien mi uciekl. Pewnie to przez jet lag.
Tu jakies upaly niemozebne, zeby w pazdzierniku w krotkim rekawie i balerinkach smigac?
Chociaz rozpietosc jest duza, kobieciny dzis widzialam w puchowych kurtkach z futerkiem i kozakach... I wsrod nich ja, rozbierajaca sie nieomal ze spodni
Sekcje trojmiejsca prosze o pisanie na fb, nie nadrobie raczej postow na ovu.
Som jakies ciaze? Przez 1 dzien moglo sie sporo wydazyc.
Pozdrowka!megan8, sandra80, Reni, Magdala, Sabina, BISCA, iwcia77, Bozia3, moremi, macduska, kkisia, Magda*, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Melduje sie z Gdanska!
Wczoraj nawet nie zdarzylam wpasc na ovu, jakos dzien mi uciekl. Pewnie to przez jet lag.
Tu jakies upaly niemozebne, zeby w pazdzierniku w krotkim rekawie i balerinkach smigac?
Chociaz rozpietosc jest duza, kobieciny dzis widzialam w puchowych kurtkach z futerkiem i kozakach... I wsrod nich ja, rozbierajaca sie nieomal ze spodni
Sekcje trojmiejsca prosze o pisanie na fb, nie nadrobie raczej postow na ovu.
Som jakies ciaze? Przez 1 dzien moglo sie sporo wydazyc.
Pozdrowka!
cionży co prawda nie ma nowej od przedwczoraj, ale za to mamy zmianę statusu z forum 35+ na 3+Dziobak, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, iwcia77, moremi, kkisia, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bozia, fajna impreza.
Obrus masz taki sam jak ja, firanek nie widać hehehehemoże kiedys pokaże..
po tych Twoich cudakach - umarłabym na sam widok...iwcia77, caffe, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6662c209ef08.jpg
Dziobak wrote:Tu jakies upaly niemozebne, zeby w pazdzierniku w krotkim rekawie i balerinkach smigac?
Chociaz rozpietosc jest duza, kobieciny dzis widzialam w puchowych kurtkach z futerkiem i kozakach... I wsrod nich ja, rozbierajaca sie nieomal ze spodniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:52
kapturnica, Magdala, BISCA, sandra80, iwcia77, Dziobak, moremi, macduska, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:I zas sama ze soba gadam, no przeca to juz przestaje byc zabawne
ja tam czasem lubię pogadać sama ze sobą no bo kto mnie lepiej zrozumie no kto?krycha.stara, iwcia77, moremi, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:I zas sama ze soba gadam, no przeca to juz przestaje byc zabawne
eee
ja tam lubię pogadać sobie ze sobą, lubię zamienić kilka słów z kimś mądrym, zabawnym i w ogóle ekstra,a do tego skromnym
...gdzie te moje leki?krycha.stara, sandra80, iwcia77, BISCA, Dziobak, caffe, kapturnica, Bozia3, moremi, macduska, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
no wrocilam...jestem lzejsza o 100 euro
ja mialam ciuszki z niemiec...mialam kilka ulubionych kiecek i bluzek ale najbardziej pamietam sztruksowe ogrodniczki i spodnie z welny w szkocka czerwona krate, ktorych niecierpialam ..i rajstopy czerwone...gryzace...kufa z czego one byly?..nawet jak mi matka plukala je w plynie "K" to byly sztywne..ble ....
dorbie, kapturnica, Bozia3, moremi, macduska, Aasiula, megan8, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość