35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:tzn.?
Zjem jak to nazywasz "trupa" jak jest chudy, nie żylasty i najlepiej bez kości. O taki francuski piesek ze mnie.iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:Bozia, fajnie
Kajtek zadowolony z torta?
Bo ja bym była...został ci jeszcze jakiś kawałek? kawałeczek? malutki choć? coś? cokolwiek? jagódka jedna?...
a bierz, bierz ile wlezie! Możesz i blachę wylizać.. tylko nie dziw się potem, że masz armagedon w brzuchu i syfon z dupy. Przecież ta impreza była wieki temu
p.s. Kajtek oczywiście jak zwykle zajebiaszczy i dlaczego mnie z nim nie było?
i Co on jeszcze robi w Kraku?kapturnica, Sabina, BISCA, Bursztyn, moremi, Bozia3, iwcia77, macduska, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a bierz, bierz ile wlezie! Możesz i blachę wylizać.. tylko nie dziw się potem, że masz armagedon w brzuchu i syfon z dupy. Przecież ta impreza była wieki temu
ale na tych zdjęciach tak to dobrze wygląda, że ślinę z podłogi szufelkami zbieramWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:12
Sabina, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:dzięki Kapta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:12
sandra80, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobry, dobry,
Co za dzien! Pepki odpadaja (bedzie grzane wino za pepek), zaginione koty wracaja (no RAZ go nie bylo i juz na smycz i czipowac??
, zdjecia wrzucaja (Bozia, pozatym, ze Kajtek i Ty slodcy, podoba mi sie Twoja kuchnia w tle. Taka rodzinna i duzo chyba sie w niej dzieje)...
Ja tez od rana sie nie obijam, bo pojechalam po zakupy, wrocilam, sprzatnelam, upralam co nie co, postawilam zupe i prawie bigos i czuje sie spelniona.
Pogoda sliczna. Jutro wybieramy sie na takajedna plaze w Dorset, gdzie mozna odkopac dinozaura.
Ale duzo sie u nas dzieje.kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, Bozia3, ania.g, krycha.stara, iwcia77, macduska, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:w temacie błędów
cyt. "W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, a szczególnie robienie tego na forum publicznym."
https://inf.ug.edu.pl/netykieta
tak że ten no.. możecie sobie darowaćbędę błądzić
DZIEEEEEN DOOOOOOBRYYYYYY BAAAAAAARDZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOkapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, malgos741, Bozia3, ania.g, krycha.stara, macduska, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dobry, dobry,
Co za dzien! Pepki odpadaja (bedzie grzane wino za pepek), zaginione koty wracaja (no RAZ go nie bylo i juz na smycz i czipowac??
, zdjecia wrzucaja
Ale duzo sie u nas dzieje.
jeszcze tylko jakiejś świeżej ciąży brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:35
Magdala, Bursztyn, moremi, Aasiula, BISCA, iwcia77, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sama osobiscie nigdy nie zglebialam wnikliwie jak to podrasowac bo u mnie PCOS jak sie patrzy byl.Ale mysle ,ze jesli cos na podrasowanie jajcow sie wezmie to i hormony lepiej wspolgraja.Tak kminie
Widzisz a mój poprzedni gienek jak go spytałam o ten stosunek, to spojrzał na mnie dziwnie i mówi: przecież te hormony są w porządku i tak ma być! Co to za czasy żeby to chory musiał więcej od lekarza wiedziećkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość