35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
urodziny Kajtka:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 22:42
dorbie, pierwiastka, Aasiula, ComeToMeBaby, Bursztyn, BISCA, ania.g, anna maria, Reni, kapturnica, gretka, caffe, Simba, megan8, moremi, malgos741, krycha.stara, iwcia77, kkisia, Niuta, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:ale fajny bajer
a ja sie zastanawialam jak to załatwic a tu proszszsz
Ale kuc w ścianie czy w drzwiach, u mnie cięzko.Klapka jest tylko między gospodarczym a przedpokojemAasiula, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ja mam traumę jeszcze po bistorowej plisowanej spódnicy w pół łydki w kolorze oczojebnego różu.
Dramat.
Kiedys Wam pokażę zdjęcie.jedna biala w cErwone groszki, obszyta od dolu piekna falbana, a druga z bufkami, i falbankami gdzie się dalo. A ja miałam już wtedy 173cm wzrostu i czułam się w nich wyjątkowo chujowo.
kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:AA skleroza galopująca !Wczoraj w nocy napisała Elf do mnie
, że zyjei mnie nie zlewa(może podczytala ovu ?
i miała sie odezwac ale młody cos od 2dni miał problemy z brzucholkiem i płakał ,że jak da rade to zadzwoni.Także jak co to dam info co i jak
. Powiem Wam ,że brakuje mi jej twórczości tu na forum mimo ,że wiem ,że nie ma czasu przy dwójce maluchów.
My tez tęsknimy za jej postamiBISCA, Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Piekne!
Kajtek sliczny i slodkiA Misiek coraz bardzie meski sie robi:)
No i Bozia- kwitnieszBursztyn, Sabina, kapturnica, Simba, iwcia77, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tak wiem...szczególnie mi dupa zakwita coraz bardziej w piękną piwonię...
Piękne zdjęcia, Kajtek wygląda super i Ty też
Popatrzylam i zglodnialam. taka sytuacjaBursztyn, Bozia3, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia, fajnie
Kajtek zadowolony z torta?
Bo ja bym była...został ci jeszcze jakiś kawałek? kawałeczek? malutki choć? coś? cokolwiek? jagódka jedna?...
Sabina, BISCA, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość