35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:No właśnie ja miałam taki materac i zadnych zwierzątek w nim nie byo, pogryziony też nie był. Coś mi się zdaje że to jakaś internetowa legenda
Kapta, tez masz materac gryka kokos? Maks w outficie jesiennymAle chyba ten zwykły piankowy.
-
BISCA wrote:Hm, nie gubi, ale ma juz jedna z kulka-magnesem. To jeste jego "klucz" do domu. Ma klapke, dzeiki ktorej wychodzi i wraca kiedy chce. A zeby wszystkie sasiednie koty nam sie nie zlazly do domu, to znalezlismu wlasnie klapke z takim systemem, ze tylko on moze wejsc przez ta klapke.
Nie ma miejsca na druga obroze. Hm. Bedziemy kombinowac.a ja sie zastanawialam jak to załatwic a tu proszszsz
BISCA lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Co do tarczycowych to zdecydowanie Kapta . Tsh - powinno byc dla starajacych sie ponizej 2.
Inne hormony beda robione?
w grudniu endokrynolog to chce miec komplet badan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:39
SolarPolar lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:morfologia w normie, nie pisze bo mam lenia
pakiet tarczycowy
ft4 - 1,41 (0.93-1.7)
ft3 - 4,19 (2-4.4)
aTPO - 23,2 (0-34)
aTG - 84,75 (<115)
TSH - 2.44 (0.27-4.2)
reszta hormona w następnym cyklu, bo teraz za późno
Mimo , ze do staran zalecane jest Tsh w okolicy 1 maksymalnie 2 to patrząc na ft3 i ft4 jest wszystko w jak najlepszym porządku .Poza tym tsh lubi się tez wahac dlatego zwraca sie własnie uwage na ft4 jaka ilośc hormonów jest w org.
No i anty tpo i anty tg super .
Choroby autoimmunologicznej atakującej tarczyce nie maszpierwiastka, dorbie, moremi, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pakiet tarczycowy jak najbardziej oki.
Mimo , ze do staran zalecane jest Tsh w okolicy 1 maksymalnie 2 to patrząc na ft3 i ft4 jest wszystko w jak najlepszym porządku .Poza tym tsh lubi się tez wahac dlatego zwraca sie własnie uwage na ft4 jaka ilośc hormonów jest w org.
No i anty tpo i anty tg super .
Choroby autoimmunologicznej atakującej tarczyce nie masz
ulzyło mi jak odebrałam takie wynikijeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:no właśnie coś słyszałam że to TSH to nawet wyższe w zajściu nie przeszkadza jak reszta ok
ulzyło mi jak odebrałam takie wyniki
Ogólnie tsh lubi sie zmieniac kilkukrotnie w ciagu miesiąca ,a nawet w zależnośći od dnia cyklu.A ma na niego wpł zarówno stan zdrowia , przemęczenia i stres.Nie powinno się badać tsh jak sie jest chorym bo bywa ,że wtedy jest dość wysokie.pierwiastka lubi tę wiadomość
-
ooooo jaaaaaaaaaa cieeeeeee! wiedziałam, że wróci
dzbry
BISCA wrote:Dzien dobry wieczor.
Melduje, ze kot wrocil.
Bardzo brudny i glodny ale w jednym kawalku.
Gdzie byl te 4 dni pozostanie zagadka na zawsze.ania.g, kapturnica, pierwiastka, Aasiula, Natka_79, Bozia3, BISCA, Magdala, Simba, moremi, krycha.stara, iwcia77, kkisia, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Bardzo dobry! O mamusko! Iwcia!
You made my day!
Bede tera w robocie miec gupi maslany wzrok
Zakochalam sie!
Milego piatku!
masz to Ci przejdzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a6875de3280.jpgania.g, kapturnica, BISCA, moremi, iwcia77, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć OF
Mimbla 05.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
SolarPolar 05.10
KKisia 06.10
Asiula 10.10
ania.g 16.10
Pierwiastka 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa 03.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 45 dni do zakończenia Visanne (02.10)
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 11:18
ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Traumę ubraniową pamiętam tylko jedną. Miałam jakieś 5 lat i ojciec przyniósł do domu futro z białych królików. W życiu nie dałam na siebie tego założyć.
kapturnica, Aasiula, Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A ja wczoraj odbylam rozmowe z miom M i razem doszlismy do wniosku ze jak sie teraz nie uda to bedziemy startowac do Invitro .Dlugo gadalismy i na pakiet standart sie zdecydujemy.Czyli zostawiam 2 cykle jak nic nie wyjdzie to dzialamy
Nawet nie wiecie jak sie ciesze
Nie ma na co czekac ,latka leca ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:55
kapturnica, Natka_79, ania.g, ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, gretka, BISCA, dorbie, Magdala, megan8, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość
-
AA skleroza galopująca !Wczoraj w nocy napisała Elf do mnie
, że zyjei mnie nie zlewa(może podczytala ovu ?
i miała sie odezwac ale młody cos od 2dni miał problemy z brzucholkiem i płakał ,że jak da rade to zadzwoni.Także jak co to dam info co i jak
. Powiem Wam ,że brakuje mi jej twórczości tu na forum mimo ,że wiem ,że nie ma czasu przy dwójce maluchów.
Aasiula, ania.g, ComeToMeBaby, Bozia3, dorbie, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość