35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Doobry,
O, wczoraj troche dobrych wieści było z grupy staraniowejciesze się
BIsca, fajnie że wrócił
Mam urwanie głowy, jutro wielkie przemeblowaniew końcu
po ciężkich bojach znaleźliśmy nowe rozwiązanie meblowe
i chyba teraz będzie optymalnie.
A i mam pytanie o materac- jaki brałyście? Najpierw chciałam pianka-kokos, potem pomyślałam ze z J był jeszcze z gryką i dało radę ale słyszę że w gryce czasem zalęgają się robaki ?!? i teraz nie waham się jaki materac wziąść. Chciałabym zobaczyć jeszcze ikeowski ale nie wiem czy namówie G na wyprawę do Katowic. Trochę mu się nie chce.
U mnie rano były 3 st a przy przedszkolu J to 1,5 bo tam park wokół, także chodny poranek. Kupiłam sobie parkę, i to zwykłą nie ciążowa. O dziwo zapnę się w brzuchu. Na większy brzuch mam płaszczyk jeszcze z czasów ciąży z J. No to chodzę w tej kurtce mimo że nie wypranaśmierdzi taką nowością.
iwcia77, ania.g, Sabina, Magdala, Mimbla lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Dzień dobry
Czuję się jak stara córka, która "marnowała trawę" przez ostatnie 2 lata, ale tak w rzeczywistości było. Pisałam z wami przez krótki czas właśnie jakieś 2 lata temu. Potem z różnych powodów zrezygnowałam ze starań i forum, ale jak widać tymczasowo. Chcę do was wrócić i mam nadzieję że mnie przyjmiecie po raz drugi.
PS. Super że kota wróciła.
Pozdrawiam
Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:U mnie tez zimno, przymrozek i mgła rano ale teraz piękne słońce.
Ja to sobie uświadomiłam, że muszę sobie kupić kurtkę na zimę bo tą z ubiegłego roku to mogę się dwa razy teraz okręcić.
Chyba sobie dzisiaj pojadę połazić po
sklepach. Myslicie, ze juz są zimowe kurtki?macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Przymrozki ?
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
nie jestem jeszcze gotowa. Jeszcze jest lato, pozniej bedzie jesien a dopiero pozniej przymrozki. Plisss
Bisca zmartwię Cię ale już jest jesień. Od 9 dni bodajże.iwcia77, kapturnica, BISCA, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:u nas sa nawet juz futra
A nie nie. Za futro to dziękuję. Miałam kiedyś w dzieciństwie kurtkę z królików. Paskudstwo a mama mi kazała w tym chodzić. Nienawidziłam tego futerka.
Brrr....kapturnica, moremi, iwcia77, dorbie, Aasiula, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Doobry,
O, wczoraj troche dobrych wieści było z grupy staraniowejciesze się
BIsca, fajnie że wrócił
Mam urwanie głowy, jutro wielkie przemeblowaniew końcu
po ciężkich bojach znaleźliśmy nowe rozwiązanie meblowe
i chyba teraz będzie optymalnie.
A i mam pytanie o materac- jaki brałyście? Najpierw chciałam pianka-kokos, potem pomyślałam ze z J był jeszcze z gryką i dało radę ale słyszę że w gryce czasem zalęgają się robaki ?!? i teraz nie waham się jaki materac wziąść. Chciałabym zobaczyć jeszcze ikeowski ale nie wiem czy namówie G na wyprawę do Katowic. Trochę mu się nie chce.
U mnie rano były 3 st a przy przedszkolu J to 1,5 bo tam park wokół, także chodny poranek. Kupiłam sobie parkę, i to zwykłą nie ciążowa. O dziwo zapnę się w brzuchu. Na większy brzuch mam płaszczyk jeszcze z czasów ciąży z J. No to chodzę w tej kurtce mimo że nie wypranaśmierdzi taką nowością.
moremi, Natka_79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzieki dziewczyny za mile slowa o kocie.
Obudzil mnie wrzaskiem o 2h35. Przerazliwym wrzaskiem. Mysle, ze to bylo soc w stylu " wrocilem !!!!!! nie masz pojecia co mi sie przytrafilo !!!! Opowiem Ci pozniej, jestem glodnyyyy !!!!!!!"
Po dokladnych ogledzinach, ma rany na pyszczku i polamane kielki
À le reszta OK. Bardzo duzo pije od kiedy wrocil i je. No i spi. Dzisiaj F caly dzien w domu, to sie kot nie bedzie czul sam
Tak sie bardzo, bardzo ciesze. Ufffmacduska, ania.g, kapturnica, paszczakin, pierwiastka, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, dorbie, Bozia3, Aasiula, Reni, Sabina, Magdala, satori, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wacia, pewnie ze są zimowe kurtki. Jak ja byłam w PL w sierpniu to już kozaki były..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:54
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ja pier jak mnie wkurzają te laski co po kilku latach siedzenia za granicą zapominają ojczystego języka i go kaleczą. Siedzi taka dziunia w dtvn i kaleczy. Zamiast uratowany to ona "zreskiurowany"
malgos741, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, Aasiula, Sabina, Magdala, krycha.stara, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
BISCA wrote:Zastanawiam sie nad tym. À le jak to dziala ? Jak GPS ?
moremi, BISCA, Aasiula, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:A nie nie. Za futro to dziękuję. Miałam kiedyś w dzieciństwie kurtkę z królików. Paskudstwo a mama mi kazała w tym chodzić. Nienawidziłam tego futerka.
Brrr....
Aż z ciekawości sprawdziłam płaszcz zimowy uff dam rade się już zasunąc
iwcia77, macduska, Aasiula, moremi, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry ponownie
wróciłam od dochtorów i z pozytywów to wyniki (tarczyca, morfologia) mam w normie, tak mnie ulżyło że chyba coś wyprasuje!BISCA, kapturnica, Bozia3, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ania.g wrote:Ja mam drugi raz kokos gryka i w życiu nie widziałam tam żadnych robali.
ania.g, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!