35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
satori wrote:Dzień dobry
Czuję się jak stara córka, która "marnowała trawę" przez ostatnie 2 lata, ale tak w rzeczywistości było. Pisałam z wami przez krótki czas właśnie jakieś 2 lata temu. Potem z różnych powodów zrezygnowałam ze starań i forum, ale jak widać tymczasowo. Chcę do was wrócić i mam nadzieję że mnie przyjmiecie po raz drugi.
PS. Super że kota wróciła.
Pozdrawiam
wreszcie ktoś "nowy"już mi raźniej
BISCA, Bozia3, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Kapta, tak patrze na zdjęcie Maksa i kolejny raz mam refleksje, że ja to poziom niżej w obsłudze dziecia. Ten pajac to taki zapinany od tyłu? Ja odziedziczylam takich dla Adacha kilka, ale za nic takiego malucha bym nie dała rady w nie wpakować. Tak jak i we wkładane przez głowę bodziaki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:18
kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie straszcie zimom! mnie i w tym słońcu zimno ciągle to pół szafy będę musiała na siebie założyć przed wyjściem żeby się nie zadygotać na śmierć, bryyyyy
kapturnica lubi tę wiadomość
nick nieaktualnykapturnica wrote:Brrr mnie też zmuszali nosic trupa na sobie. Do dziś mam traume.
Aż z ciekawości sprawdziłam płaszcz zimowy uff dam rade się już zasunąc
Ja mam traumę jeszcze po bistorowej plisowanej spódnicy w pół łydki w kolorze oczojebnego różu.
Dramat.
Kiedys Wam pokażę zdjęcie.kapturnica, BISCA, Bozia3, Aasiula, malgos741, Sabina, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kapta, tak patrze na zdjęcie Maksa i kolejny raz mam refleksje, że ja to poziom niżej w obsłudze dziecia. Ten pajac to taki zapinany od tyłu? Ja odziedziczylam takich dla Adacha kilka, ale za nic takiego malucha bym nie dała rady w nie wpakować. Tak jak i we wkładane przez głowę bodziaki.
EEE nie jest zapinany z tyłu ,pajac ma wkladany przez glowe a zapinanie w kroku .A na ramionach sa zakladki wiec dwoma rekami latwo rozciagnac zeby przeszły przez mozgownice.
No i nie zakladam malemu nic co ma zapinanie czy zamki z tylu naplecach.Sama bym nie chciala w takim czyms lezec zeby mnie uwierało.
I powiem Ci ,że ja na odwrót ,większość rzeczy na Maksa mam wkładane przez głoweWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:27
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:Dziewczyny nie straszcie zimom! mnie i w tym słońcu zimno ciągle to pół szafy będę musiała na siebie założyć przed wyjściem żeby się nie zadygotać na śmierć, bryyyyy
u nas (BE) w zeszłym roku śnieg padał 2h
pierwiastka, kapturnica, Aasiula, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No nie, choć i są takie ale bardzo drogie. To działa tak że straż dla zwierząt albo inna służba ma przy sobie czytnik. Robi klik na danego zwierza w okolicy karku i już wie jak się osobnik nazywa, gdzie mieszka i kto jest właścicielem.
Ah, ok. To moj ma nr identyfikacyjny wytatuowany w uchu. Na to samo wychodzi
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja mam traumę jeszcze po bistorowej plisowanej spódnicy w pół łydki w kolorze oczojebnego różu.
Dramat.
Kiedys Wam pokażę zdjęcie.
Kurwa jak ja jej nie znosiłam.Czułam się w niej jak jakiś cymbał!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:25
macduska, dorbie, Aasiula, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ah, ok. To moj ma nr identyfikacyjny wytatuowany w uchu. Na to samo wychodzi
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja nosilam bistorowa sukienke plisowanke w brązową kratke .
Kur... jak ja jej nie znosiłam.Czułam się w niej jak jakiś cymbał!
Miałam to samo wrażenie.
Jak sobie przypominam to nie było tak zebym nie miała innych ubrań, czy też rodzice kasy na kupienie. Co moja mamą kierowało? Ot zagadka!
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tu konsultujemy wyniki. Przepisz wyniki. Jak tarczyca a co z reszta hormonow?
pakiet tarczycowy
ft4 - 1,41 (0.93-1.7)
ft3 - 4,19 (2-4.4)
aTPO - 23,2 (0-34)
aTG - 84,75 (<115)
TSH - 2.44 (0.27-4.2)
reszta hormona w następnym cyklu, bo teraz za późnomoremi, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszcza z Biską, co wy tak smacznie? A ja taka głodna.
Biszkopt i boczek, no, no
A na mnie czeka w lodówce faszerowana a cukinia mięskiem z kasza jaglana i pomidorami, ślinka mi leci. Jeszcze 10 minutWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 11:22
BISCA, Aasiula, kapturnica, malgos741, ania.g, iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Obroże z GPS są.. Jak nie gubi obroży, bo jak gubi to drogi interes..
Hm, nie gubi, ale ma juz jedna z kulka-magnesem. To jeste jego "klucz" do domu. Ma klapke, dzeiki ktorej wychodzi i wraca kiedy chce. A zeby wszystkie sasiednie koty nam sie nie zlazly do domu, to znalezlismu wlasnie klapke z takim systemem, ze tylko on moze wejsc przez ta klapke.
Nie ma miejsca na druga obroze. Hm. Bedziemy kombinowac.Aasiula, ania.g, Reni, Magdala, moremi, iwcia77, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No właśnie ja miałam taki materac i zadnych zwierzątek w nim nie byo, pogryziony też nie był. Coś mi się zdaje że to jakaś internetowa legenda
Kapta, tez masz materac gryka kokos? Maks w outficie jesiennym
kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Miałam to samo wrażenie.
Jak sobie przypominam to nie było tak zebym nie miała innych ubrań, czy też rodzice kasy na kupienie. Co moja mamą kierowało? Ot zagadka!
A i pamiętam jedne białe kozaki.O matko świeta jak płakałam musząc je nosić. Były wręcz ohydne !i żeby się ich pozbyc specjalnie przełamałam je w połowie podeszwyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:39
Bozia3, dorbie, moremi, iwcia77, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:morfologia w normie, nie pisze bo mam lenia
pakiet tarczycowy
ft4 - 1,41 (0.93-1.7)
ft3 - 4,19 (2-4.4)
aTPO - 23,2 (0-34)
aTG - 84,75 (<115)
TSH - 2.44 (0.27-4.2)
reszta hormona w następnym cyklu, bo teraz za późno
Inne hormony beda robione?pierwiastka lubi tę wiadomość