X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jessu Natka zabij ale nie wiem jaki to materaC XD Ale chyba ten zwykły piankowy.
    jak nie czujesz granulek to pewnie piankowy :)
    Kurcze, ale mnie już skręca żeby to łóżeczko stało ;) normalnie doczekać się nie mogę ;)

kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    klejem ? hyhyhyhyhyh :)
    Ty to od razu hardcore 035.gif ..A nie mozna tak spokojnie ??
    Pani , psze pani mogłaby zostac bez odzienia XD

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Plan zajęć OF
    Mimbla 05.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    SolarPolar 05.10
    KKisia 06.10
    ania.g 16.10
    małgoś741 po 15.10 IUI
    KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Kometa 03.11
    Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Gretka 45 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    10.10 podglad jajcow mam :)

kapturnica, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    jak nie czujesz granulek to pewnie piankowy :)
    Kurcze, ale mnie już skręca żeby to łóżeczko stało ;) normalnie doczekać się nie mogę ;)
    Wlaśnie zmacałam.No nie czuje granulek więc zwykła pianka.Taki mieliśmy zwykły za mlodego i dal rade .

Natka_79 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ty to od razu hardcore 035.gif ..A nie mozna tak spokojnie ??
    Pani , psze pani mogłaby zostac bez odzienia XD
    ale tylko z tyłu heheheheheh :D

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Baby

Nowy miesiac sie zaczal, sa nowe ciaze?
    Zakupilam sari na hinduski slub, w kolorze morskiej wody-nie z Baltyku ;)
    Dzis w nocy snila mi sie Bozia nasza, ze przyszla do mnie na kawe, ale mialam wieksza chalupe, wiec zabralam sie za przyrzadzanie kawy, za chwile patrze a Bozia mi w kuchni sprzata, szafki myje, szklo wyciera :) pewnie syf jaki tam panowal ja porazil ;) Ale nie powiem, nawet mi to jej sprzatnie pasowalo :)
    Aha, doczytalam- Bisca- bardzo sie ciesze ze kocina wrocila :) wyobrazam sobie jak musialas sie martwic

kapturnica, ania.g, Aasiula, pierwiastka, ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, BISCA, Sabina, Simba, megan8, malgos741, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    AA skleroza galopująca !Wczoraj w nocy napisała Elf do mnie =D , że zyjei mnie nie zlewa(może podczytala ovu ? 8) i miała sie odezwac ale młody cos od 2dni miał problemy z brzucholkiem i płakał ,że jak da rade to zadzwoni.Także jak co to dam info co i jak 8) . Powiem Wam ,że brakuje mi jej twórczości tu na forum mimo ,że wiem ,że nie ma czasu przy dwójce maluchów.0what.gif
    O tak, tym bardziej że ma ciekawe przygody a nawet jak są tylko zwyczajne to potrafi to tak napisać że wciąga jak mało co :)

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta a co poza tym ???Jak remonty??Odgruzowałas się już ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 11:02

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    O tak, tym bardziej że ma ciekawe przygody a nawet jak są tylko zwyczajne to potrafi to tak napisać że wciąga jak mało co :)
    No własnie.Ja uwielbiałam specyficzny humor Elfi .Powinna zbiór wydac =D .

ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Burszta a co poza tym ???Jak remonty??Odgruzowałas się już ?
    A skad :) Salon dalej rozkopany, tylko w jednej polowie polozna podloga, w drugiej sa oznaczenia ktoredy nie chodzic, bo grozi zapdnieciem sie. Nawet nie sprzatam, bo to nie ma sensu. Jak mnie roztocza albo inne gady nie zjedza do konca roku to znaczy ze prztrwam, jesli nagle znikne to byc moze zapdlam sie pod podloge ;)

kapturnica, Aasiula, BISCA, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Traumę ubraniową pamiętam tylko jedną. Miałam jakieś 5 lat i ojciec przyniósł do domu futro z białych królików. W życiu nie dałam na siebie tego założyć.
    ale co za roznica zjesc trupa czy ubrac sie w trupa? Przeciez i tu i tu zwloki 07icon_smile4.gif

Reni, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A skad :) Salon dalej rozkopany, tylko w jednej polowie polozna podloga, w drugiej sa oznaczenia ktoredy nie chodzic, bo grozi zapdnieciem sie. Nawet nie sprzatam, bo to nie ma sensu. Jak mnie roztocza albo inne gady nie zjedza do konca roku to znaczy ze prztrwam, jesli nagle znikne to byc moze zapdlam sie pod podloge ;)
    Tyś kruszynKa to wszystko możliwe.Także może co noś ze sobą jaki spadochron albo koło ratunkowe??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 11:11

Bozia3, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Baby

Nowy miesiac sie zaczal, sa nowe ciaze?
    Zakupilam sari na hinduski slub, w kolorze morskiej wody-nie z Baltyku ;)
    Dzis w nocy snila mi sie Bozia nasza, ze przyszla do mnie na kawe, ale mialam wieksza chalupe, wiec zabralam sie za przyrzadzanie kawy, za chwile patrze a Bozia mi w kuchni sprzata, szafki myje, szklo wyciera :) pewnie syf jaki tam panowal ja porazil ;) Ale nie powiem, nawet mi to jej sprzatnie pasowalo :)
    Aha, doczytalam- Bisca- bardzo sie ciesze ze kocina wrocila :) wyobrazam sobie jak musialas sie martwic
    i co na to Freud no co co? może Cię podświadomość pogania...że zamiast siedzieć i kawę pić - to trzeba by było cosik posprzątać w życiu - jakieś może szklane próbówki czyste przygotować...czy co?? ;)

wrzuciłabyś fotę w tej sari - musi być szałowe.....

kapturnica, Bursztyn, BISCA, moremi, iwcia77, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale co za roznica zjesc trupa czy ubrac sie w trupa? Przeciez i tu i tu zwloki 07icon_smile4.gif
    Jakoś wole zjeść trupa niżnosić skóre trupia =D

Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro doktor Polar i Kapta obecne to skorzystam z okazji i zapytam o ten stosunek lh do fsh. Mam około 0,5 a tak sobie tu gdzieś czytałam, że ma być około 1.

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i co na to Freud no co co? może Cię podświadomość pogania...że zamiast siedzieć i kawę pić - to trzeba by było cosik posprzątać w życiu - jakieś może szklane próbówki czyste przygotować...czy co?? ;)

wrzuciłabyś fotę w tej sari - musi być szałowe.....
    Zygmunt mi sugeruje zebym wynajela pania do sprzatania ;)
    Fote wrzuce, ale dopiero z ceremonii, z makijazem itd. Zreszta sama nie jestem w stanie sie nawet w to ubrac, pani ktora ma przyjsc mnie malowac i czesac rowniez ubiera i upina to wdzianko.

Bozia3, kapturnica, Aasiula, BISCA, Simba, megan8, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza -ja podobnie jak Kapta mam wszystkie ciuchy wkładane przez głowę - albo zapinane na ramieniu, albo szeroko się rozkładające na głowie. Mam też teraz pidżamki z zamkiem z tyłu.... to kwestia przyzwyczajenia - przecież go już nie połamiesz - do duży chłop...:) Jakbym miała teraz każdego bodziaka zapinać przez cały przód, to bym nigdy do pracy nie zdążyła...

Acha - Iwcia - mój też oszołom szaleje po kąpieli tak, że nie mogę go ubrać - skacze, wariuje, spada mi z przewijaka, a jak mam założyć pampersa to podskakuje tą dupiną tak do góry, że nie jestem w stanie nic zrobić. Taka uroda dzieci chyba w tym wieku...latam więc za nim po domu z pampersem i ciuchami, a ten z gołym tyłkiem ucieka do pokoju brata i tam się chowa....kabaret normalnie...

kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Skoro doktor Polar i Kapta obecne to skorzystam z okazji i zapytam o ten stosunek lh do fsh. Mam około 0,5 a tak sobie tu gdzieś czytałam, że ma być około 1.
    Tak w prawidłowym cyklu stosunek lh do fsh powinien oscylowac w granicach 1

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jakoś wole zjeść trupa niżnosić skóre trupia =D
    no bo jak sie trupa zezre to zniknie a taka skore widac o zwlokach przypomina ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak w prawidłowym cyklu stosunek lh do fsh powinien oscylowac w granicach 1

A jeśli jest mniejszy? Jakie mogą być przyczyny? Jak to podrasować?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 11581 11582 11583 11584 11585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ