35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Jessu Natka zabij ale nie wiem jaki to materaC
Ale chyba ten zwykły piankowy.
Kurcze, ale mnie już skręca żeby to łóżeczko stałonormalnie doczekać się nie mogę
kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Plan zajęć OF
Mimbla 05.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
SolarPolar 05.10
KKisia 06.10
ania.g 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa 03.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 45 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifkapturnica, ComeToMeBaby, Reni, BISCA, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:jak nie czujesz granulek to pewnie piankowy
Kurcze, ale mnie już skręca żeby to łóżeczko stałonormalnie doczekać się nie mogę
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
Czesc Baby
Nowy miesiac sie zaczal, sa nowe ciaze?
Zakupilam sari na hinduski slub, w kolorze morskiej wody-nie z Baltyku
Dzis w nocy snila mi sie Bozia nasza, ze przyszla do mnie na kawe, ale mialam wieksza chalupe, wiec zabralam sie za przyrzadzanie kawy, za chwile patrze a Bozia mi w kuchni sprzata, szafki myje, szklo wycierapewnie syf jaki tam panowal ja porazil
Ale nie powiem, nawet mi to jej sprzatnie pasowalo
Aha, doczytalam- Bisca- bardzo sie ciesze ze kocina wrocilawyobrazam sobie jak musialas sie martwic
kapturnica, ania.g, Aasiula, pierwiastka, ComeToMeBaby, Bozia3, Reni, BISCA, Sabina, Simba, megan8, malgos741, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:AA skleroza galopująca !Wczoraj w nocy napisała Elf do mnie
, że zyjei mnie nie zlewa(może podczytala ovu ?
i miała sie odezwac ale młody cos od 2dni miał problemy z brzucholkiem i płakał ,że jak da rade to zadzwoni.Także jak co to dam info co i jak
. Powiem Wam ,że brakuje mi jej twórczości tu na forum mimo ,że wiem ,że nie ma czasu przy dwójce maluchów.
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:O tak, tym bardziej że ma ciekawe przygody a nawet jak są tylko zwyczajne to potrafi to tak napisać że wciąga jak mało co
.
ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta a co poza tym ???Jak remonty??Odgruzowałas się już ?
Salon dalej rozkopany, tylko w jednej polowie polozna podloga, w drugiej sa oznaczenia ktoredy nie chodzic, bo grozi zapdnieciem sie. Nawet nie sprzatam, bo to nie ma sensu. Jak mnie roztocza albo inne gady nie zjedza do konca roku to znaczy ze prztrwam, jesli nagle znikne to byc moze zapdlam sie pod podloge
kapturnica, Aasiula, BISCA, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:A skad
Salon dalej rozkopany, tylko w jednej polowie polozna podloga, w drugiej sa oznaczenia ktoredy nie chodzic, bo grozi zapdnieciem sie. Nawet nie sprzatam, bo to nie ma sensu. Jak mnie roztocza albo inne gady nie zjedza do konca roku to znaczy ze prztrwam, jesli nagle znikne to byc moze zapdlam sie pod podloge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 11:11
Bozia3, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Baby
Nowy miesiac sie zaczal, sa nowe ciaze?
Zakupilam sari na hinduski slub, w kolorze morskiej wody-nie z Baltyku
Dzis w nocy snila mi sie Bozia nasza, ze przyszla do mnie na kawe, ale mialam wieksza chalupe, wiec zabralam sie za przyrzadzanie kawy, za chwile patrze a Bozia mi w kuchni sprzata, szafki myje, szklo wycierapewnie syf jaki tam panowal ja porazil
Ale nie powiem, nawet mi to jej sprzatnie pasowalo
Aha, doczytalam- Bisca- bardzo sie ciesze ze kocina wrocilawyobrazam sobie jak musialas sie martwic
wrzuciłabyś fotę w tej sari - musi być szałowe.....kapturnica, Bursztyn, BISCA, moremi, iwcia77, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:i co na to Freud no co co? może Cię podświadomość pogania...że zamiast siedzieć i kawę pić - to trzeba by było cosik posprzątać w życiu - jakieś może szklane próbówki czyste przygotować...czy co??
wrzuciłabyś fotę w tej sari - musi być szałowe.....
Fote wrzuce, ale dopiero z ceremonii, z makijazem itd. Zreszta sama nie jestem w stanie sie nawet w to ubrac, pani ktora ma przyjsc mnie malowac i czesac rowniez ubiera i upina to wdzianko.Bozia3, kapturnica, Aasiula, BISCA, Simba, megan8, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza -ja podobnie jak Kapta mam wszystkie ciuchy wkładane przez głowę - albo zapinane na ramieniu, albo szeroko się rozkładające na głowie. Mam też teraz pidżamki z zamkiem z tyłu.... to kwestia przyzwyczajenia - przecież go już nie połamiesz - do duży chłop...
Jakbym miała teraz każdego bodziaka zapinać przez cały przód, to bym nigdy do pracy nie zdążyła...
Acha - Iwcia - mój też oszołom szaleje po kąpieli tak, że nie mogę go ubrać - skacze, wariuje, spada mi z przewijaka, a jak mam założyć pampersa to podskakuje tą dupiną tak do góry, że nie jestem w stanie nic zrobić. Taka uroda dzieci chyba w tym wieku...latam więc za nim po domu z pampersem i ciuchami, a ten z gołym tyłkiem ucieka do pokoju brata i tam się chowa....kabaret normalnie...kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Skoro doktor Polar i Kapta obecne to skorzystam z okazji i zapytam o ten stosunek lh do fsh. Mam około 0,5 a tak sobie tu gdzieś czytałam, że ma być około 1.