35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Bisca, wygłaskaj sierściucha ode mnie
Miałam poje**ny sen że mnie mąż zostawił.
Marcel znalazł gdzieś słaby punkt drewnianej listwy przypodłogowej, obdziera po kawałku a ja muszę mu to z buzi wyjmować. Kurde no, jak nie robale to listwy...Sabina, kapturnica, macduska, Aasiula, iwcia77, BISCA, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Uważaj: dzisiaj boli mnie gardło. Kto wie, może jutro będę kichać...
To na bank będziem w cionżachSabina, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
Odpadł pępol
Yeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:26
Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, Bozia3, macduska, Aasiula, iwcia77, ania.g, Reni, Magdala, kkisia, beates, Mimbla, mama78 lubią tę wiadomość
-
Ania.g to już z grubszej rury ten sen. Mnie się śniło, że mi mąż kawy nie zrobił, w związku z tym było mi tak przykro, że resztę snu się fochowałam a potem ryczałam, a mąż mnie cały czas przepraszał. Obudziłam się, odpowiedziałam mu sen (mnie się dość często abstrakcje śnią, więc go już nic chyba nie dziwi), stwierdziliśmy, że mój umysł nie potrafi sobie wyobrazić o co rzeczywiście moglibyśmy się tak spiąć to sobie kawę wymyślił no i git. Minęła chwila a ja mówię do m: no przeproś mnie za tą kawę!
Buahahahakurdę, nie przeprosił.
Sabina, moremi, Aasiula, iwcia77, ania.g, Magdala, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Odpadł pępol
Yeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!1
Wiekopomna chwila.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:34
malgos741, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry
Właśnie dostałam adapter do do pasów. Zobaczymy jak się w podróży sprawdzi.
Idę karmić koty
Bisca, dobrze że Twój się znalazł. Weź moze go zaczipuj ja on taki łazęga. Ja myślę o czipach dla swoich niewychodzących, bo po incydencie z dziurą w siatce (znalazły w starej siatce słaby punkt - jak Marcel Ani - i wchodziły do sąsiadki) wiem, że różne rzeczy mogą się zdarzyć.Sabina, iwcia77, ania.g, BISCA, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam z rana, u mnie pochmurno... aż się z łóżka nie chciało wstawać
Bisca no w końcu ... ciekawe gdzie był.. ale najważniejsze że się znalazł
Kapta super że pępek odpadł
Sabina, kapturnica, Aasiula, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
BISCA wrote:Dzien dobry wieczor.
Melduje, ze kot wrocil.
Bardzo brudny i glodny ale w jednym kawalku.
Gdzie byl te 4 dni pozostanie zagadka na zawsze.Sabina, Aasiula, iwcia77, BISCA, malgos741, Bozia3, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Właśnie dostałam adapter do do pasów. Zobaczymy jak się w podróży sprawdzi.
Idę karmić koty.
A potem o karmieniu kotów. Nawet nie umiałam wytworzyć odpowiedniego pytania do tej sytuacji. Zwoje w mózgu nie sprzęgły, zwarcia doznałam. Idę kawę zrobić.iwcia77, moremi, BISCA, malgos741, Magdala, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ha! Super! Na smycz gada!
Rzeczywiście muszę iść po kawę, zrobię sobie podwójną.paszczakin, moremi, BISCA, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobry.
Prostytutka mac, 4 stopnie? 4?!
Slonce piękne, ja buty na gole stopy, no domu z rana nie opuszczalam wieki, a tu taki cios! Toż to ja będę musiała w płaszczu do pracy chodzić!
Sabina, iwcia77, moremi, ania.g, BISCA, Magdala, krycha.stara, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
I przyniosłam zwolnienie. Tera jadę na badania krwi, ale za 3h odbieram rodzinę i będę stała na baczność cały weekend
W rządku z M i Adamem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:54
Aasiula, iwcia77, moremi, Sabina, malgos741, Bozia3, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzien dobry wieczor.
Melduje, ze kot wrocil.
Bardzo brudny i glodny ale w jednym kawalku.
Gdzie byl te 4 dni pozostanie zagadka na zawsze...wiesz jak jest -impreza sie przeciagnela a ze komorki biedak obslugiwac nie potrafi to nie mogl cie powiadomic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:26
BISCA, Sabina, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
u mnie zimno, szaro-buro z domu sie wychodzic nie chce ...ale do Ikea musze jechac z rana , bo potem to plagi ludzkie sie pojawiaja i nie ma jak przejsc pomiedzy meblami...
chyba dzis kozaki wyciagne z garazu i jakas puchowke..normalnie klapie zebami -
nick nieaktualnyU mnie tez zimno, przymrozek i mgła rano ale teraz piękne słońce.
Ja to sobie uświadomiłam, że muszę sobie kupić kurtkę na zimę bo tą z ubiegłego roku to mogę się dwa razy teraz okręcić.
Chyba sobie dzisiaj pojadę połazić po
sklepach. Myslicie, ze juz są zimowe kurtki?
kapturnica, moremi, Sabina, iwcia77, Aasiula, Magdala, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość