35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Wcale nie było mi śpieszno do szpitala,doktorka moja na wakacjach. Nie było innej opcji dziewczyny za mnie zdecydowały
Co ja bym bez was zrobiła
Potem odpoczywałam i czekałam na Kajtka.
Magda no badania podstawa i się okaże.
Nie panikuj spokojnie a jutra badania.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
mi sie przypomnialo jak rok temu , bylam juz w 25 tyg ciazy i "pracowalam" na targach slubnych..nagle dostalam boli w podbrzuszu, cos jakby kamienie nerkowe schodzily ...zesralam sie ze strachu , ze zaraz poronie Ivo...zadzwonilam szybko po pogotowie, byli po 15 min , zabrali mnie do szpitala w Venecji , zrobili kompleksowe badania, poronienie wykluczyli a ja odetchnelam z ulga....strasznie balam sie o Ivo..ze go strace...
dorbie, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobra, to ja też już idę, wtulić nieco zmarznięte stopy w niczego nie spodziewające się, zaspane i ciepłe ciałko mojego małża.....
Dobrounoc, czy jak tam mówią nasi sąsiedzi.
iwcia77, moremi, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:uwaga, bo za " mniamusne" zarobisz olowkiem w oko
zaraz kapitan sie zjawi i nie bedzie zmiluj
To kolorowych snówWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:25
BISCA, krycha.stara, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, paszczakin, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry wieczor.
Melduje, ze kot wrocil.
Bardzo brudny i glodny ale w jednym kawalku.
Gdzie byl te 4 dni pozostanie zagadka na zawsze.
gretka, SolarPolar, kkisia, beates, Bozia3, dorbie, krycha.stara, sandra80, macduska, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, malgos741, paszczakin, caffe, iwcia77, Reni, Magdala, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dzien dobry wieczor.
Melduje, ze kot wrocil.
Gdzie byl te 4 dni pozostanie zagadka na zawsze.
Ciesze sie bardzoze uciekinier juz w domu
Witam wiedzmy
SolarPolar, BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzien dobry wieczor.
Melduje, ze kot wrocil.
Gdzie byl te 4 dni pozostanie zagadka na zawsze.kkisia, BISCA, Sabina, iwcia77, Magdala, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimbla niedługo w cionży bendziesz
Bisca cieszę się, że kot wrócił z tych łajzów.
Magda trzymam kciuki, żeby to nie była jednak cholestaza.
U mnie 4 dzień test ovu pozytywny, taka patologia. Wczoraj to już nawet sprawdzałam czy to aby nie cionżowy, ale nie, trza się więc chyba do gina wybrać.Sabina, moremi, iwcia77, BISCA, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dzien zimny bardzo wszystkim!!! No i słońce piekne wychodzi , znaczy sie bedzie fajny dzien mam nadzieje.
Starszy syn mnie dzis wkurVil z samego rana na dzien dobry mialam ochote mu przypierdylicKawy nie musialam juz pic bo cisniene poszlo w gore.
Ale sie chyba zorientowal ,ze przegiąl pałe bo przyszedl mieNtki i przepraszal -ma szczescie.
Miłego baby!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 października 2015, 18:43
Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, BISCA, Reni, Magdala, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Donosze uprzejmie że zluzowałam warkocza wczoraj i nawet mnie się lepiej spało
Witam szanowne kolezanki
pogoda słoneczna acz zimna i po te wyniki to wcale mnie się nie chce z ciepłego łóżka wychodzić...
Bisca, fajnie że kot z wakacji wrócił
Magda, oby to nie była choleostazaSabina, ComeToMeBaby, moremi, macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77, BISCA, Reni, Magdala, krycha.stara, kkisia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Magdala wrote:Jo.
Ale jakby tak Bozia zaczela kichac I Ty, a ja przypomne sobie, czy bylam rozpalona... to nasza teoria sie potwierdzi!Magdala lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:uwaga, bo za " mniamusne" zarobisz olowkiem w oko
zaraz kapitan sie zjawi i nie bedzie zmiluj
iwcia77 lubi tę wiadomość