35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ah ! przez tego kota, zapomnialam Wam powiedziec jaki pyszny rosol ugotowalam w niedziele. Na pierwszy rzut zjadlam 3 talerze

iwcia77, krycha.stara, Reni, ania.g, Bozia3, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Magda*, beates, Mega, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
aha no i Bozia- super imreza!fajna baba z Ciebie jest
, Kajtek ma super niebieskie oczy !ja tam nie zagladam nikomu do chaty , wiec nawet nie zauwazylam kuchni, mebli itp...no jakos malo wagi do tego przywiazuje chyba ze ktos mi cos paluchem pokaze to widze...wiec sie cofnelam i ogladalam Boziowe wnetrza
kapturnica, Bozia3, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
my to bysmy sie zarosolowaly- ja tez jestem amantka rosoluBISCA wrote:Ah ! przez tego kota, zapomnialam Wam powiedziec jaki pyszny rosol ugotowalam w niedziele. Na pierwszy rzut zjadlam 3 talerze

, pierogow, nalesniorow, plackow, racuchow , golabkow no i bigosu
krycha.stara, BISCA, kapturnica, Bozia3, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
U mnie barszcz i bigos wege milionem przypraw, borowikami i sliwkami suszonymi.
Ale ja o czyms innym. Ach te mlode, panie. Sie dowiedzialam, ze na dziekuje tera dzia sie mowi. Prawda li to?
iwcia77, moremi, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyA jutro znowu będzie pomidorowa... z wczorajszego rosołuBISCA wrote:Ah ! przez tego kota, zapomnialam Wam powiedziec jaki pyszny rosol ugotowalam w niedziele. Na pierwszy rzut zjadlam 3 talerze

https://www.youtube.com/watch?v=K4cy3OHvD9M
Znacie to? Tylko z tym mi się teraz rosól kojarzy
iwcia77, moremi, megan8, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
no dzieje się dzieje - wciąż tam urzędujemy....zagracone już tak, że brakuje tam chyba tylko baby z dziadem - czy jak to się tam pisze...mój chłop gromadzi wszystkiego w nadmiarze - a ja nie jestem w stanie wszystkiego usuwać pod jego nieobecność - bo czujna bestia....Magdala wrote:
, zdjecia wrzucaja (Bozia, pozatym, ze Kajtek i Ty slodcy, podoba mi sie Twoja kuchnia w tle. Taka rodzinna i duzo chyba sie w niej dzieje)...
ma np. zwyczaj kupowania x2 rzeczy, które mu się podobają....ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
słabo mi się zrobiło - na szczęscie kupił je gdzieś we Francji, to szybko tam nie pojedzie...
ania.g, iwcia77, Dziobak, moremi, macduska, BISCA, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no dzieje się dzieje - wciąż tam urzędujemy....zagracone już tak, że brakuje tam chyba tylko baby z dziadem - czy jak to się tam pisze...mój chłop gromadzi wszystkiego w nadmiarze - a ja nie jestem w stanie wszystkiego usuwać pod jego nieobecność - bo czujna bestia....
ma np. zwyczaj kupowania x2 rzeczy, które mu się podobają....ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
słabo mi się zrobiło - na szczęscie kupił je gdzieś we Francji, to szybko tam nie pojedzie...
Bozia, rybki ceramiczne rozwaliły mnie na łopatki!
iwcia77, BISCA, Bozia3, kapturnica, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no dzieje się dzieje - wciąż tam urzędujemy....zagracone już tak, że brakuje tam chyba tylko baby z dziadem - czy jak to się tam pisze...mój chłop gromadzi wszystkiego w nadmiarze - a ja nie jestem w stanie wszystkiego usuwać pod jego nieobecność - bo czujna bestia....
Jak trzeba, to chetnie pomoge
iwcia77, Reni, Magdala, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Toc mowilam, ze mu sie pewnie dzipies rozwalil i musial sam kolowac na chate.

Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane kly
Czytalam, ze mogl sie tego bardzo wystraszyc i schowal sie ze strachu. 4 dni.
Tak sobie mysle, ze jak by mi ktos zeby wybil, tez bym sie po kontach chowala.
W skrocie, byl w kartonie, na fochu.
Magdala, ania.g, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nawet nie wzielas pod uwage , ze twoj kot mogl dzielnie sie bronic..stoczyl jakis fajting z innym kocuremBISCA wrote:Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane kly
no ja mam nadzieje, ze bil sie z jednym "ze swoich"..
Reni, macduska, Bozia3, kapturnica, BISCA, kkisia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
poka
jakie to są? jak nie chcesz tu, to dawaj na fb
iwcia77, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Kuzwa, nie mam czasu! Biegam po lekarzach, kosmetyczkach, fryzjerach ( a nie, to dopiero we wtorek ), sklepach, znajomych i rodzinie, nie mam czasu KIndlem sie nacieszyc, a tu tak??Reni wrote:nie podpowiadaj jej! Niech czyta po kolei

Foch!
iwcia77, Reni, Bozia3, moremi, kapturnica, BISCA, kkisia, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane kly
a bałaś z nim u lekarza?
może ma jeszcze jakieś obrażenia wew?
iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH