35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ah ! przez tego kota, zapomnialam Wam powiedziec jaki pyszny rosol ugotowalam w niedziele. Na pierwszy rzut zjadlam 3 talerze
iwcia77, krycha.stara, Reni, ania.g, Bozia3, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Magda*, beates, Mega, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
aha no i Bozia- super imreza!fajna baba z Ciebie jest
, Kajtek ma super niebieskie oczy !ja tam nie zagladam nikomu do chaty , wiec nawet nie zauwazylam kuchni, mebli itp...no jakos malo wagi do tego przywiazuje chyba ze ktos mi cos paluchem pokaze to widze...wiec sie cofnelam i ogladalam Boziowe wnetrza
kapturnica, Bozia3, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ah ! przez tego kota, zapomnialam Wam powiedziec jaki pyszny rosol ugotowalam w niedziele. Na pierwszy rzut zjadlam 3 talerze
, pierogow, nalesniorow, plackow, racuchow , golabkow no i bigosu
krycha.stara, BISCA, kapturnica, Bozia3, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
U mnie barszcz i bigos wege milionem przypraw, borowikami i sliwkami suszonymi.
Ale ja o czyms innym. Ach te mlode, panie. Sie dowiedzialam, ze na dziekuje tera dzia sie mowi. Prawda li to?iwcia77, moremi, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ah ! przez tego kota, zapomnialam Wam powiedziec jaki pyszny rosol ugotowalam w niedziele. Na pierwszy rzut zjadlam 3 talerze
https://www.youtube.com/watch?v=K4cy3OHvD9M
Znacie to? Tylko z tym mi się teraz rosól kojarzyiwcia77, moremi, megan8, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:
, zdjecia wrzucaja (Bozia, pozatym, ze Kajtek i Ty slodcy, podoba mi sie Twoja kuchnia w tle. Taka rodzinna i duzo chyba sie w niej dzieje)...
ma np. zwyczaj kupowania x2 rzeczy, które mu się podobają....ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
słabo mi się zrobiło - na szczęscie kupił je gdzieś we Francji, to szybko tam nie pojedzie...
ania.g, iwcia77, Dziobak, moremi, macduska, BISCA, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no dzieje się dzieje - wciąż tam urzędujemy....zagracone już tak, że brakuje tam chyba tylko baby z dziadem - czy jak to się tam pisze...mój chłop gromadzi wszystkiego w nadmiarze - a ja nie jestem w stanie wszystkiego usuwać pod jego nieobecność - bo czujna bestia....
ma np. zwyczaj kupowania x2 rzeczy, które mu się podobają....ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
słabo mi się zrobiło - na szczęscie kupił je gdzieś we Francji, to szybko tam nie pojedzie...
Bozia, rybki ceramiczne rozwaliły mnie na łopatki!iwcia77, BISCA, Bozia3, kapturnica, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no dzieje się dzieje - wciąż tam urzędujemy....zagracone już tak, że brakuje tam chyba tylko baby z dziadem - czy jak to się tam pisze...mój chłop gromadzi wszystkiego w nadmiarze - a ja nie jestem w stanie wszystkiego usuwać pod jego nieobecność - bo czujna bestia....
Jak trzeba, to chetnie pomogeiwcia77, Reni, Magdala, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Toc mowilam, ze mu sie pewnie dzipies rozwalil i musial sam kolowac na chate.
Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane klyCzytalam, ze mogl sie tego bardzo wystraszyc i schowal sie ze strachu. 4 dni.
Tak sobie mysle, ze jak by mi ktos zeby wybil, tez bym sie po kontach chowala.
W skrocie, byl w kartonie, na fochu.Magdala, ania.g, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane kly
Czytalam, ze mogl sie tego bardzo wystraszyc i schowal sie ze strachu. 4 dni.
W skrocie, byl w kartonie, na fochu.no ja mam nadzieje, ze bil sie z jednym "ze swoich"..
Reni, macduska, Bozia3, kapturnica, BISCA, kkisia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
poka
jakie to są? jak nie chcesz tu, to dawaj na fbiwcia77, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie podpowiadaj jej! Niech czyta po kolei
Foch!iwcia77, Reni, Bozia3, moremi, kapturnica, BISCA, kkisia, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane kly
Czytalam, ze mogl sie tego bardzo wystraszyc i schowal sie ze strachu. 4 dni.
W skrocie, byl w kartonie, na fochu.
a bałaś z nim u lekarza?
może ma jeszcze jakieś obrażenia wew?
iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość