X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam pizze na obiad...z wczoraj :-)

krycha.stara, dorbie, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Zrobie se chyba w zwiazku z tym jajecznice i bede patrzec, jak mi posladki w oczach rosna. :-P

Masz dupe w oczach ? O.o

krycha.stara, Reni, ania.g, moremi, macduska, kkisia, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ! przez tego kota, zapomnialam Wam powiedziec jaki pyszny rosol ugotowalam w niedziele. Na pierwszy rzut zjadlam 3 talerze :) :) :)

iwcia77, krycha.stara, Reni, ania.g, Bozia3, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Magda*, beates, Mega, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no i Bozia- super imreza!fajna baba z Ciebie jest :), Kajtek ma super niebieskie oczy !ja tam nie zagladam nikomu do chaty , wiec nawet nie zauwazylam kuchni, mebli itp...no jakos malo wagi do tego przywiazuje chyba ze ktos mi cos paluchem pokaze to widze...wiec sie cofnelam i ogladalam Boziowe wnetrza :D

kapturnica, Bozia3, megan8, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ah ! przez tego kota, zapomnialam Wam powiedziec jaki pyszny rosol ugotowalam w niedziele. Na pierwszy rzut zjadlam 3 talerze :) :) :)
    my to bysmy sie zarosolowaly- ja tez jestem amantka rosolu :), pierogow, nalesniorow, plackow, racuchow , golabkow no i bigosu :)

krycha.stara, BISCA, kapturnica, Bozia3, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie barszcz i bigos wege milionem przypraw, borowikami i sliwkami suszonymi.

Ale ja o czyms innym. Ach te mlode, panie. Sie dowiedzialam, ze na dziekuje tera dzia sie mowi. Prawda li to?

iwcia77, moremi, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    A jutro znowu będzie pomidorowa... z wczorajszego rosołu ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=K4cy3OHvD9M

Znacie to? Tylko z tym mi się teraz rosól kojarzy :-)

iwcia77, moremi, megan8, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kot Biszkopta wrocil?
    Dzie fotki z urodzin Kajtka?
    Dorbie, co z nami bedzie? ;)

iwcia77, BISCA, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kot Biszkopta wrocil?

Tak <3 :)

iwcia77, Bozia3, Dziobak, Heretyczka, Mimbla lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    O.o, zdjecia wrzucaja (Bozia, pozatym, ze Kajtek i Ty slodcy, podoba mi sie Twoja kuchnia w tle. Taka rodzinna i duzo chyba sie w niej dzieje)...
    no dzieje się dzieje - wciąż tam urzędujemy....zagracone już tak, że brakuje tam chyba tylko baby z dziadem - czy jak to się tam pisze...mój chłop gromadzi wszystkiego w nadmiarze - a ja nie jestem w stanie wszystkiego usuwać pod jego nieobecność - bo czujna bestia....
    ma np. zwyczaj kupowania x2 rzeczy, które mu się podobają....ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
    słabo mi się zrobiło - na szczęscie kupił je gdzieś we Francji, to szybko tam nie pojedzie...

ania.g, iwcia77, Dziobak, moremi, macduska, BISCA, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Toc mowilam, ze mu sie pewnie dzipies rozwalil i musial sam kolowac na chate. ;)

iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Masz dupe w oczach ? O.o
    <3 za siedzenie w mojej głowie.

BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no dzieje się dzieje - wciąż tam urzędujemy....zagracone już tak, że brakuje tam chyba tylko baby z dziadem - czy jak to się tam pisze...mój chłop gromadzi wszystkiego w nadmiarze - a ja nie jestem w stanie wszystkiego usuwać pod jego nieobecność - bo czujna bestia....
    ma np. zwyczaj kupowania x2 rzeczy, które mu się podobają....ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...
    słabo mi się zrobiło - na szczęscie kupił je gdzieś we Francji, to szybko tam nie pojedzie...

Bozia, rybki ceramiczne rozwaliły mnie na łopatki! :-)

iwcia77, BISCA, Bozia3, kapturnica, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Jak trzeba, to chetnie pomoge :P

iwcia77, Reni, Magdala, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Toc mowilam, ze mu sie pewnie dzipies rozwalil i musial sam kolowac na chate. ;)

Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane kly :( Czytalam, ze mogl sie tego bardzo wystraszyc i schowal sie ze strachu. 4 dni.
    Tak sobie mysle, ze jak by mi ktos zeby wybil, tez bym sie po kontach chowala.
    W skrocie, byl w kartonie, na fochu.

Magdala, ania.g, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Hyhy, nie to nie to. Ktos mu chyba wpierdziel spuscil, bo ma poobijany ryjek i polamane kly :( Czytalam, ze mogl sie tego bardzo wystraszyc i schowal sie ze strachu. 4 dni.
    nawet nie wzielas pod uwage , ze twoj kot mogl dzielnie sie bronic..stoczyl jakis fajting z innym kocurem :) no ja mam nadzieje, ze bil sie z jednym "ze swoich"..

Reni, macduska, Bozia3, kapturnica, BISCA, kkisia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

nie podpowiadaj jej! Niech czyta po kolei ;-)

iwcia77, moremi, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ostatnio stwierdził, że za mało kupił takich ładnych rybek ceramicznych (kupił 2 sztuki) - bo tak mu się podobają ich miny, że mogłby mieć ich 10 w rzędzie...

poka
    jakie to są? jak nie chcesz tu, to dawaj na fb

iwcia77, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie podpowiadaj jej! Niech czyta po kolei ;-)
    Kuzwa, nie mam czasu! Biegam po lekarzach, kosmetyczkach, fryzjerach ( a nie, to dopiero we wtorek ), sklepach, znajomych i rodzinie, nie mam czasu KIndlem sie nacieszyc, a tu tak??
    Foch! :P

iwcia77, Reni, Bozia3, moremi, kapturnica, BISCA, kkisia, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

a bałaś z nim u lekarza?
    może ma jeszcze jakieś obrażenia wew?

iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 11585 11586 11587 11588 11589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ