35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a właśnie..bo dopiero nadrabiam
Kapta mientka sie zrobiłaśale nie dziwię Ci się
ja u weterynarza potrafię się poryczeć tak na dzień dobry, a co dopiero gdy będzie chodziło o moje dziecko
cieszę się bardzo
dobrze, że te Nasze forumiątka są zdrowe- sama sie nie poznasz....
kapturnica, sandra80, Reni, malgos741, Aasiula, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Reni ja ci mowie...macierzynstwo strasznie zmienia..to mowilam ja niegdys zimna , nieczula sucz
- sama sie nie poznasz....
Reni, iwcia77, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Gazetka byla od 1.10 czyli od wczoraj, kurtki byly takie jak w gazetce, dosc badziewne, ale to tylko moje zdanie. I rozmiary tylko od 86 cm w gore, dla Adasia za duze.
Jestem ciekawa, czy byly inne opinie niz moja i czy byly tez inne rozmiary.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja pomyslałam- skad to wie Bursztyn? Zagladała Paszczy do wedżajny?
To luuuz moje drogie.. Piczkins jest nówka sztuka, gin mój magik ponownie dziewica mnie po porodzie uczyniłSabina, macduska, Reni, iwcia77, malgos741, Aasiula, Mimbla, kapturnica, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
No, Kapta ciesze sie że wszystko dobrze choć ani przez sekundę nie pomyslałam ze moze byc inaczej
dobrze ze wizyta za tobą i juz masz spokojniejszą głowę
Uff, przemeblowalismy sie, tylko teraz jest straszny bałagannajważniejsze ze meble są na swoim miejscu, reszta zajmę sie pózniej
padam na twarz...
Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:A to zimowe, dla dzieci i faktycznie nic ładnego. Dzis miały byc takie pikowane dla dzieci chyba dopiero od rozmiaru 122, nobi dla dorosłych
anna maria, dorbie, Heretyczka, ania.g, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Wieczorowo sie witam ,caly dzien slonce 22 stp ,bezwietrznie .Wycieczka rowerowa uadna Hela poraz pierwszy siedziala w siedzisku zamontowanym na bagazniku,dal rade Cale 2 godz.Ciasto cebulowe smakowalo szczegolnie w polaczeniu z mlodym winkiem .
Dziobak, Heretyczka, Reni, krycha.stara, Aasiula, kkisia, kapturnica, caffe, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
az nie chce sie wierzyc ,ze rokowania dobre przy tak wczesnej ciazy ,ale miejmy nadzieje ze bedzie dobrzeania.g wrote:Matko jedyna,pierwsza styczniówka urodziła. Miała termin na 18 stycznia.
Edit: na dodatek bliźniaki. Doczytałam że rokowania dobre. Uff, gorąco mi się zrobiło. -
Kaptu, ciesze się z Tobą, że wszystko ok.
A i tez dobrze, że Tupek mniejsza dziurkę, niż myśleli, a Helka większą..
Dusia, spóźnione najlepsze życzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 21:28
Heretyczka, macduska, anna maria, Reni, krycha.stara, malgos741, Aasiula, Magdala, kkisia, kapturnica, ania.g, caffe, Bozia3, BISCA, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Piję i obżeram się czekoladkami. Zagryzam to oponkami od teściowej.
cukrom mówie stanowcze nie!! chociaz cholera tez mam napady
ale do świąt wyczymamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 21:31
macduska, anna maria, krycha.stara, Aasiula, Mimbla, kkisia, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kaptu, ciesze się z Tobą, że wszystko ok.
A i tez dobrze, że Tupek mniejsza dziurkę, niż myśleli, a Helka większą..
Dusia, spóźnione najlepsze życzenia!
chetnie bym grochówke na nim zrobiła .....albo taki ugotowany na miękko do świeżej pajdy chleba z musztardą...dorbie, macduska, anna maria, krycha.stara, Aasiula, paszczakin, Magdala, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:u mnie czerwone półwytrawne, sałatka z pomidorów i dodatków oraz sery ....
cukrom mówie stanowcze nie!! chociaz cholera tez mam napady
ale do świąt wyczymam
To tylko dzisiaj. Wyjatkowo z okazji rocznicy. Synowie nam sorezentowali wirlkie pudło czekoladek. To nie ma jak nie jeść.wina 5 litrów mam. Jak za dawnych czasów.
anna maria, krycha.stara, Heretyczka, malgos741, Aasiula, kkisia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Cos czuje ze dzisiaj mozesz kibel przytulac
,nie cierpie tego stanu upojenia :ja ,kibel i gorzki smak w ustach
krycha.stara wrote:Ty, Pogodynka, bez jaj, sypialnia mi sie buja! Juz wiem, jak czuje sie Morek na jachcie. Zajebioza!krycha.stara, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
no to pelna kultura
,moj boze jabol nieswiezy ,kiedy to bylo :-)piekne czasy
krycha.stara wrote:Raz jeden jedyny rzygalam za malolata po nieswiezym jabolu. Od tej pory pelna kultura, kieliszki, koreczki serowe ął ęł i te pekrycha.stara, Heretyczka, macduska, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość