35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry , słoneczny
Moje chłopaki zrobili mi pobudke po5tej .
Jeden na pasze a dwóch gramoląc sie z przygotowaniem na wyjazd na grzyby.Ciekawe czy cos znajda
Widzę ,że sie zaprasowały co niektóre wczoraj.Ey Krycha Krycha lubie poczytac czasem co piszesz
Miłego wszystkim ide chłopakom gar rosołu ugotowac .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 08:49
dorbie, paszczakin, Aasiula, malgos741, Sabina, Magdala, BISCA, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Rany, Dorbie, zaczynać prace od 5.30 to nieludzkie. Ja za 2 dni będę musiała opuszczać dom o 7.20 i totalnie tego nie widzę.
Ja bym chciała zawsze tak jak teraz- karmie rano gloda i zabieram go z łóżeczka do nas. Wstajemy 9-10..
A smutne jest to, że czasem się może nawet na poranne karmienie nie zalapie, bo ten śpi do 7 z kawałkiem..ale od 23 do 5.30 z przerwa na rozmowe tel spałam
Dziobak, macduska lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dorbie, jesteś niezniszczalna, skąd Ty te siły bierzesz? Ja bym dawno na pysk padła.
Ja dla odmiany wyspana jak nigdy. Marcel padł wczoraj o 7:40 i wstał dopiero o 7:25Więc był czas na film, seksy i sen
kapturnica, Dziobak, Aasiula, Magdala, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry paniom!
Co ja robie o tej porze na ovu?? Toz niedziela jest... Ale dziecko siwych wlosow matki nie uszanuje, wstalo dzis o 7. Meczace sa te wakacje jak diabli.
I kto zajumal moje 42 stopni w sloncu??
Zieeeew... Chyba pojde sobie do Sowy na kawe...
Dzis idziemy na zawody jezdzieckie, skoki do WKKW, pewnie bedzie widowiskowo. Wczoraj ogladalam male bryczeski dla Adasia, trzeba zaczac zaopatrywac dziecko w sportowe sprzety.
Kiedys marzylam, zeby jezdzic konno z corka, wiec jezdzimy, teraz mam kolejne, zeby jezdzic z corka i synkiem
Milego dnia wszystkim!ania.g, kapturnica, macduska, caffe, Bozia3, Magda*, SolarPolar, malgos741, Sabina, Magdala, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, pierwiastka, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
A idź pan w ch@#$ z taką nocką. Nie to że zmęczona na maxa to zasnąć się nie dałomłody mi się rozłożył, mnie też w gardle drapie. Nowe ustawienie łóżka też nie pomogło zasnąć, malutki w brzuchu jakieś tańce odstawiał i jakby było mało to wybudzały mnie skurcze łydek. Dobrze ze dzis niedziela to moze sie zdrzemnę
Kolejnej listopadówce wody odeszły, dzieje się
Miłego dnia!Bozia3, kapturnica, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja wpadlam dzis do Decathlonu i kupilam super jesienna kamizelke i kurtke zimowa narciarska dla Adasia. Wypasione ciuchy, super kolory, nieprzemakalne, ladnie odszyte, cena moze nie jakas super hiper ( kurtka 109, kamizelka 69 ), ale wiem, ze to jest bardzo przyzwoita jakosc, wiec jestem zadowolona. W nosie mam Lidla
nawet to zabawne jest i podnosi adrenalinę..
kurtka była dla starszego i to inna dostawa, niż ta czwartkowa...tamte faktycznie dla maluszków były średnie.
W Decathlonie też są ok ciuchy...ale ja mam słabość do lidla...nie zdarzyło mi się, żeby coś reklamować, albo żeby się rozpruło, sknociło itp...Nie wszystko zawsze jest ładne - ale trafic można czasem na fajne rzeczy...
Mogłabym tez jak Polar kupic młodemu kurtkę w Smyku za 150 zeta - ale w Lidlu kupię za to dwie kurtki....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 10:36
Aasiula, Heretyczka, Dziobak, kapturnica, ania.g, kkisia, Magdala, Natka_79, efcia lubią tę wiadomość
-
Po walkach w Lidlu pojechaliśmy na grzyby- wielka kicha - wszystko wyzbierane, sucho w lesie. W drodze powrotnej zahaczyliśmy o naszą działkę "brzuskową" - a tam pełno czerwonych, pięknych muchomorów - reszta pewnie wyzbierana. Jaka radość!! Trzeba ogrodzić ją jak najszybciej i będę miała własne grzyby, we własnym ogródku
......wieczorem wrzucę fotki z pierwszej wyprawy Kajtka do lasu...
Aasiula, macduska, Heretyczka, Dziobak, kapturnica, ania.g, kkisia, SolarPolar, malgos741, Sabina, Magdala, BISCA, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:u mnie czerwone półwytrawne, sałatka z pomidorów i dodatków oraz sery ....
cukrom mówie stanowcze nie!! chociaz cholera tez mam napady
ale do świąt wyczymamHeretyczka, kapturnica, paszczakin, ania.g, kkisia, BISCA, Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jakie święta, jakie święta Heretyczko jedna!! Przecież Ty nie cierpisz świąt, nie obchodzisz ich, a jedzenie świąteczne jesz przez cały rok... - to o czym Ty kobieto opowiadasz?? No chyba, że pisał to ksiądz A. i będzie zmuszony jeść to, co mu upichcą świątecznie gosposie lub przyniosą ministranty...
no przecież mamie nie odmówie jak cos upiecze bo by sie obraziła jeszcze mnie wydziedziczyła czy cóśBozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Ciocia Dorbie sweterek pasuje idealnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be43eebbb1f6.jpgHeretyczka, paszczakin, Bozia3, Aasiula, Dziobak, ania.g, kkisia, SolarPolar, Reni, malgos741, Sabina, Magdala, caffe, beates, Mimbla, ComeToMeBaby, anna maria, pierwiastka, iwcia77, Mega, megan8, krycha.stara, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Witam niedzielnie my jeszcze na wyjeździe
ale luzik chyba szybciej skończymy...
Kapta Maks slodziakSabina, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Polar ja w poprzednim cyklu miałam @ w 17 dc.. A jeszcze meno nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:22