X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry , słoneczny =D Moje chłopaki zrobili mi pobudke po5tej .
    Jeden na pasze a dwóch gramoląc sie z przygotowaniem na wyjazd na grzyby.Ciekawe czy cos znajda 8)
    Widzę ,że sie zaprasowały co niektóre wczoraj.Ey Krycha Krycha lubie poczytac czasem co piszesz =D
    Miłego wszystkim ide chłopakom gar rosołu ugotowac .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 08:49

dorbie, paszczakin, Aasiula, malgos741, Sabina, Magdala, BISCA, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Rany, Dorbie, zaczynać prace od 5.30 to nieludzkie. Ja za 2 dni będę musiała opuszczać dom o 7.20 i totalnie tego nie widzę. :(

Ja bym chciała zawsze tak jak teraz- karmie rano gloda i zabieram go z łóżeczka do nas. Wstajemy 9-10..
    A smutne jest to, że czasem się może nawet na poranne karmienie nie zalapie, bo ten śpi do 7 z kawałkiem..
    Nie, spoko, u mnie to kontynuacja, dyżur 24 godz od 8.00 do 8.00 :-) ale od 23 do 5.30 z przerwa na rozmowe tel spałam :-)

Dziobak, macduska lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Dorbie, jesteś niezniszczalna, skąd Ty te siły bierzesz? Ja bym dawno na pysk padła.
    Ja dla odmiany wyspana jak nigdy. Marcel padł wczoraj o 7:40 i wstał dopiero o 7:25 :) Więc był czas na film, seksy i sen :)

kapturnica, Dziobak, Aasiula, Magdala, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry paniom!
    Co ja robie o tej porze na ovu?? Toz niedziela jest... Ale dziecko siwych wlosow matki nie uszanuje, wstalo dzis o 7. Meczace sa te wakacje jak diabli.
    I kto zajumal moje 42 stopni w sloncu??
    Zieeeew... Chyba pojde sobie do Sowy na kawe...
    Dzis idziemy na zawody jezdzieckie, skoki do WKKW, pewnie bedzie widowiskowo. Wczoraj ogladalam male bryczeski dla Adasia, trzeba zaczac zaopatrywac dziecko w sportowe sprzety. ;)
    Kiedys marzylam, zeby jezdzic konno z corka, wiec jezdzimy, teraz mam kolejne, zeby jezdzic z corka i synkiem :)

Milego dnia wszystkim!

ania.g, kapturnica, macduska, caffe, Bozia3, Magda*, SolarPolar, malgos741, Sabina, Magdala, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, pierwiastka, megan8, efcia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    A idź pan w ch@#$ z taką nocką. Nie to że zmęczona na maxa to zasnąć się nie dało :/ młody mi się rozłożył, mnie też w gardle drapie. Nowe ustawienie łóżka też nie pomogło zasnąć, malutki w brzuchu jakieś tańce odstawiał i jakby było mało to wybudzały mnie skurcze łydek. Dobrze ze dzis niedziela to moze sie zdrzemnę

Kolejnej listopadówce wody odeszły, dzieje się

Miłego dnia!

Bozia3, kapturnica, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, bo mi sie skojarzylo... Ten fotelik maxi cosi to city jest. Jakis chyba jeszcze wczesniejszy niz te co pisalas.

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Natka, bo mi sie skojarzylo... Ten fotelik maxi cosi to city jest. Jakis chyba jeszcze wczesniejszy niz te co pisalas.
    Dzięki za informacje :) tez mam citi, szkoda ze do nich bazy nie padują. Dzięki za dobre chęci!!

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja wpadlam dzis do Decathlonu i kupilam super jesienna kamizelke i kurtke zimowa narciarska dla Adasia. Wypasione ciuchy, super kolory, nieprzemakalne, ladnie odszyte, cena moze nie jakas super hiper ( kurtka 109, kamizelka 69 ), ale wiem, ze to jest bardzo przyzwoita jakosc, wiec jestem zadowolona. W nosie mam Lidla ;)
    ja dorwałam wczoraj tę kurtkę o którą mi chodziło - ale walka była niemiłosierna...:) nawet to zabawne jest i podnosi adrenalinę..:)
    kurtka była dla starszego i to inna dostawa, niż ta czwartkowa...tamte faktycznie dla maluszków były średnie.
    W Decathlonie też są ok ciuchy...ale ja mam słabość do lidla...nie zdarzyło mi się, żeby coś reklamować, albo żeby się rozpruło, sknociło itp...Nie wszystko zawsze jest ładne - ale trafic można czasem na fajne rzeczy...
    Mogłabym tez jak Polar kupic młodemu kurtkę w Smyku za 150 zeta - ale w Lidlu kupię za to dwie kurtki....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 10:36

Aasiula, Heretyczka, Dziobak, kapturnica, ania.g, kkisia, Magdala, Natka_79, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po walkach w Lidlu pojechaliśmy na grzyby- wielka kicha - wszystko wyzbierane, sucho w lesie. W drodze powrotnej zahaczyliśmy o naszą działkę "brzuskową" - a tam pełno czerwonych, pięknych muchomorów - reszta pewnie wyzbierana. Jaka radość!! Trzeba ogrodzić ją jak najszybciej i będę miała własne grzyby, we własnym ogródku :)......wieczorem wrzucę fotki z pierwszej wyprawy Kajtka do lasu...

Aasiula, macduska, Heretyczka, Dziobak, kapturnica, ania.g, kkisia, SolarPolar, malgos741, Sabina, Magdala, BISCA, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    u mnie czerwone półwytrawne, sałatka z pomidorów i dodatków oraz sery ....
    cukrom mówie stanowcze nie!! chociaz cholera tez mam napady
    ale do świąt wyczymam
    jakie święta, jakie święta Heretyczko jedna!! Przecież Ty nie cierpisz świąt, nie obchodzisz ich, a jedzenie świąteczne jesz przez cały rok... - to o czym Ty kobieto opowiadasz?? No chyba, że pisał to ksiądz A. i będzie zmuszony jeść to, co mu upichcą świątecznie gosposie lub przyniosą ministranty...:)

Heretyczka, kapturnica, paszczakin, ania.g, kkisia, BISCA, Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry niedzielnie :)
    Ide robic kawe :)
    Milej niedzieli .

kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jakie święta, jakie święta Heretyczko jedna!! Przecież Ty nie cierpisz świąt, nie obchodzisz ich, a jedzenie świąteczne jesz przez cały rok... - to o czym Ty kobieto opowiadasz?? No chyba, że pisał to ksiądz A. i będzie zmuszony jeść to, co mu upichcą świątecznie gosposie lub przyniosą ministranty...:)

no przecież mamie nie odmówie jak cos upiecze bo by sie obraziła jeszcze mnie wydziedziczyła czy cóś ;)

Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no przecież mamie nie odmówie jak cos upiecze bo by sie obraziła jeszcze mnie wydziedziczyła czy cóś ;)
    aa no jeśli chodzi o majątek, no to ok...;)

Heretyczka, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocia Dorbie sweterek pasuje idealnie :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be43eebbb1f6.jpg

Heretyczka, paszczakin, Bozia3, Aasiula, Dziobak, ania.g, kkisia, SolarPolar, Reni, malgos741, Sabina, Magdala, caffe, beates, Mimbla, ComeToMeBaby, anna maria, pierwiastka, iwcia77, Mega, megan8, krycha.stara, efcia, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta sliczny ten Makso!

kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:09

Bozia3, Sabina, Magdala, kkisia, kapturnica, Dziobak, Mimbla, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie my jeszcze na wyjeździe ;) ale luzik chyba szybciej skończymy...
    Kapta Maks slodziak <3

Sabina, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar ja w poprzednim cyklu miałam @ w 17 dc.. A jeszcze meno nie mam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:22

efcia lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę do domu...a jeszcze 100km przed mną..

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedizelnie,

Mata kaca ? ;-)

Czy ktos wie co u Marty ? Dawno jej tu nie bylo

My wlasnie zaczelismy 5 sezon "game of thron"

Kapta, przylaczam sie do komplementow dla Maksia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 13:46

kapturnica, Magdala, ania.g, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 11603 11604 11605 11606 11607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ