35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:ja robiłam weki z burakami, polecam. Mają minimalna ilość dodatków.
Można je potem albo jeść na zimno, albo albo przyrządzić na ciepło.
Mój mały już jadł te buraki, choć zwolennikiem nie jest.iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:u nas dziś była na obiad polska poczciwa dynia, duszona w curry z przyprawą garam masala czyli taka nieco pikantna + kasza gryczana w tym sosie. I kefir do picia bez dodatków. Pychotka... Dynia absolutnie rewelacyjna.
Nie wiem o czym aktualnie gadacie, bo zaczelam od nadrabiania, ale ja dynie uwielbiam. Z imbirem tez pasuje.
Kaca nie mam.
Dobrywieczor.Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Robie kacze piersi z przepisu paszczy. Wersja z jablkiem na patelni. I sernik.
Przy okazji dokupowania dzis sera zauwazylam w polskim sklepie chleb 'czyste ziarno'. On nie jest bezglutenowy co nie? Ale ma przewage nad zwyklym, co nie? Jaka?Aasiula, iwcia77, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
witam poweekendowo, przeżyłam inwigilację ciocio-babć! hurrrraaaaaa
widzę że tematy kulinarne...to ja się wezmę za prasowanie i nadrabianie lekturykkisia, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyDobry wieczor wiedzmy
Koty dzis wrocily do moich rodzicow
Na obiedzie dzis troche nas bylo , bo i rodzice i brat z dzueciakami
Jak sie za wszystkimi drzwi zamknely to padlismy z chlopem jak kawki
Hodowla chyba idzie pelna para , bo juz moje jajniki daja znac
Po przegladzie czerwcowego cyklu z in vitro , dociera do mnie ze punkcja najprawdopodobniej w piatekMimbla, pierwiastka, Reni, Magdala, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Heretyczka, paszczakin, ania.g, kapturnica, beates, malgos741, Sabina, SolarPolar, iwcia77, anna maria, Dziobak, Mega, caffe, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, po tych waszych opisach rosołów to idę jutro polować na kurczaka
warzywa mam od teściów z grządki własnej, zioła na balkonie...oj biedni ci moi sąsiedzi
Heretyczka, malgos741, Sabina, SolarPolar, anna maria, caffe, efcia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kisia hoduj hoduj i to dużo
Ja od 19tej w domu... odpoczywam.. poprawiny skończyły się o 16tej.. ale dowiedziałam się że koniec imprezy nie był za fajny.. świadkowa straciła trzy zęby przednie, nos opuchnięty i limo pod okiem bo spadła ze schodów i jej nie widziałam a fajna dziewczyna...za to na poprawinach chłopaki podrzucali swojego kolegę,, który wylądował na glebie na barku, dobrze że nie na głowę ale łopatkę lub coś w tym stylu ma złamaną, nie mógł podnieść ręki do góry i pojechał ok 15.30 do szpitala ze swoją kobietą... działo się działo.. dostaliśmy Mataxe czy coś w tym rodzaju w podziękowaniu...rodzice i młodzi dziękowali i uściskali... super wesele i poprawiny....Sabina, Aasiula, iwcia77, anna maria, Dziobak, caffe, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas też byl dziś rosół. Ze swojego kurzecia, ze swoimi kluskami. Lubię
Ale dla mnie to rzecz codziennamam to szczęście, że jaja, mleko, masło, mięso mamy swoje
tylko jak jest okres że czegoś brakuje i musimy kupować, np mleko, to dramat dla nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 21:17
Heretyczka, Aasiula, iwcia77, kkisia, macduska, anna maria, BISCA, Magdala, SolarPolar, ania.g, beates, malgos741, caffe, efcia, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:U nas też byl dziś rosół. Ze swojego kurzecia, ze swoimi kluskami. Lubię
Ale dla mnie to rzecz codziennamam to szczęście, że jaja, mleko, masło, mięso mamy swoje
tylko jak jest okres że czegoś brakuje i musimy kupować, np mleko, to dramat dla nas
Heretyczka, Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnySabina wrote:U nas też byl dziś rosół. Ze swojego kurzecia, ze swoimi kluskami. Lubię
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:To jest plus życia na wsi.
Niestety mój grajdolek na też plusy ujemnewychowałam się na wsi ale od studiów mieszkam w mieście, no cóż pewnych rzeczy mi brakuje
Sabina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnypierwiastka wrote:znam z autopsji
wychowałam się na wsi ale od studiów mieszkam w mieście, no cóż pewnych rzeczy mi brakuje
A moja mama do dziś szykuje braciom walowkico na szczęście i bracia i ich żony doceniają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 21:36
pierwiastka, iwcia77, kkisia, macduska, efcia lubią tę wiadomość