35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorowa pora
Za szybko mi te weekendy mijają, oj za szybko ...
Byliśmy w kinie na Marsjaninie, bardzo fajny film,polecam
A teraz uciekam do wanny a potem seksanna maria, pierwiastka, Heretyczka, iwcia77, ania.g, kapturnica, Sabina, Dziobak, Aasiula, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Kino ,wanna .sex to brzmi cudownieMega wrote:Witam wieczorowa pora
Za szybko mi te weekendy mijają, oj za szybko ...
Byliśmy w kinie na Marsjaninie, bardzo fajny film,polecam
A teraz uciekam do wanny a potem seksiwcia77, Mega, ania.g, kapturnica, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzis w porze lanczu
poszlam do baru zeby cos wkusznac , zamowilam hamburgera i zajelam jedyny wolny stolik ...nagle podszedl do mnie calkiem przystojny facet i zapytal czy moze sobie usiasc, no oczywiscie , ze nie odmowilam...nagle na stol wjezdza hamburger i ja mialam go zjesc w towarzystwie tego faceta..kufa ale bylo mi glupio nobo jak tu elegancko zjesc hama?
, salata leci, sos kapie, szminka na brodzie, pomidor zaliczyl upadek, dawno nie czulam sie tak niezrecznie
ale usmialam sie jak zobaczylam , ze facetowi na stoj wjechal tez hamburger! padlam , bo okazalo sie ze facet tez byl zazenowany cala sytuacja
do teraz sie smieje , bo jakby ktos nas nagrywal to bylaby niezla komedia
Heretyczka, megan8, ania.g, BISCA, kapturnica, Bozia3, malgos741, Sabina, Dziobak, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, moremi, efcia, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dobra, teraz mogę spokojnie pisać, jak się zameldowałam
witam się w ostatnim dniu wolności
Znowu się zapytać coś Was musze- młody ma gorączkę, miał 4 dni temu raz, zbilam, było ok. Od wczoraj ma znowu, 38,5 do 38,9, po zbiciu wraca po kilku godzinach. Mogę już wtedy wg zaleceń podać kolejna dawkę leku, ale ile można faszerowane tym dziecko.
Wg mnie, to od zębów, bo młody non stop mietoli dziąsła, przygryza dolna warge, trochę medzi (choć humor jest zdecydowanie lepszy niż pierwszego dnia tych objawów). Poza tym wydaje się ok.
Zęba nie widać.
Ile coś takiego może trwać? Uderzyć do pediatry w celu wykluczenia innych możliwości?
Aaa, jest jeszcze u mnie rodzina, wprowadzają trochę zamieszania i trochę napięcia, a młody jest jak mój uczuciowy barometr - czy to tez może mieć wpływ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 06:22
anna maria, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, caffe, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dobra, teraz mogę spokojnie pisać, jak się zameldowałam
witam się w ostatnim dniu wolności
Znowu się zapytać coś Was musze- młody ma gorączkę, miał 4 dni temu raz, zbilam, było ok. Od wczoraj ma znowu, 38,5 do 38,9, po zbiciu wraca po kilku godzinach. Mogę już wtedy wg zaleceń podać kolejna dawkę leku, ale ile można faszerowane tym dziecko.
Wg mnie, to od zębów, bo młody non stop mietoli dziąsła, przygryza dolna warge, trochę medzi (choć humor jest zdecydowanie lepszy niż pierwszego dnia tych objawów). Poza tym wydaje się ok.
Zęba nie widać.
Ile coś takiego może trwać? Uderzyć do pediatry w celu wykluczenia innych możliwości?
Aaa, jest jeszcze u mnie rodzina, wprowadzają trochę zamieszania i trochę napięcia, a młody jest jak mój uczuciowy barometr - czy to tez może mieć wpływ?Sabina, paszczakin, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Paszczak a po co gdybać, pokaż Adama pediatrze. Lepiej mieć pewność.
Spać nie mogłam, chyba się zaczęły bezsenne noce. Do tego po całym dniu wieczorami boli mnie miednica od lewej strony i to tak że drętwieje mi nogaanna maria, kapturnica, Sabina, kkisia, paszczakin, efcia, caffe, gosia7122, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4