X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry wszystkim wiedźmom 8)
    Paszcza ja bym sie przeszła do pediatryi skontrolowała to dla spokojności głowy.Może odzębów a może po prostu złapal jakiegoś wirusa.Lepiej trzymac ręke na pulsie .

Sabina, Aasiula, ania.g, kkisia, paszczakin, efcia, beates, caffe, iwcia77, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jak sie czujesz?
    Dokładnie . Beates gdzie codzienne raporty o samopoczuciu, terminach wizyt i wynikach badań? Co? Nie ładnie, nie ładnie ;-)

Aasiula, anna maria, ania.g, kkisia, kapturnica, BISCA, moremi, efcia, beates, caffe, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dobra, teraz mogę spokojnie pisać, jak się zameldowałam ;) witam się w ostatnim dniu wolności :(

Znowu się zapytać coś Was musze- młody ma gorączkę, miał 4 dni temu raz, zbilam, było ok. Od wczoraj ma znowu, 38,5 do 38,9, po zbiciu wraca po kilku godzinach. Mogę już wtedy wg zaleceń podać kolejna dawkę leku, ale ile można faszerowane tym dziecko.
    Wg mnie, to od zębów, bo młody non stop mietoli dziąsła, przygryza dolna warge, trochę medzi (choć humor jest zdecydowanie lepszy niż pierwszego dnia tych objawów). Poza tym wydaje się ok.
    Zęba nie widać.
    Ile coś takiego może trwać? Uderzyć do pediatry w celu wykluczenia innych możliwości?
    Aaa, jest jeszcze u mnie rodzina, wprowadzają trochę zamieszania i trochę napięcia, a młody jest jak mój uczuciowy barometr - czy to tez może mieć wpływ?
    U nas dokladnie w tym samym czasie byla trzydniowka. I zeby szly jednoczesnie. Zobacz czy go nie wysypie, Adas mial plecy w kropkach 4 dnia.
    A co do barometru, to moze tak byc. Moja corka dostawala temperatury w momentach, kiedy mialam wyjsc z domu sama na wieczor, a ona zostawala z ojcem. Raz wyciagneli mnie z kina, raz nie pojechalam na przyjecie do ambasady, raz lecialam do domu z impry. Adas tak nie ma na szczescie. ;)

paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wszystkim!
    u mnie słońce i nawet znośnie ciepło :)jak na tę porę roku ;)
    wszystkim troskającym się - powodzenia

Aasiula, Sabina, anna maria, kkisia, efcia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Paszczak idź do lekarza, ja bym poszła :-)
    Polarku ja też miewam cykle 17-dniowe, a żadnej na "m" u siebie nie obserwuję ;-) pewnie mialaś cykl bezowulacyjny

Reni dopisz mnie do listy 14.10 sprawdzian ;-)

Aasiula, anna maria, Reni, kkisia, kapturnica, BISCA, paszczakin, moremi, efcia, beates, caffe, SolarPolar, Magdala, malgos741, iwcia77, gosia7122, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzień dobry :-)
    Paszczak idź do lekarza, ja bym poszła :-)
    Polarku ja też miewam cykle 17-dniowe, a żadnej na "m" u siebie nie obserwuję ;-) pewnie mialaś cykl bezowulacyjny

Reni dopisz mnie do listy 14.10 sprawdzian ;-)
    W moja rocznice slubu masz sprawdzian :) , oby był to szczesliwy dzien <3

Sabina, anna maria, kkisia, kapturnica, efcia, beates, caffe, malgos741, iwcia77, gosia7122, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    <3
    Oby <3

Aasiula, kapturnica, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzien dobry wszystkim :)
    I znow poniedzialek .....
    Prosze Pani czy dzisiaj jakies sprawdziany sOM ??

anna maria, kkisia, kapturnica, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry

Mimbla to dzisiaj? kciug i kegel

kkisia, kapturnica, BISCA, paszczakin, moremi, efcia, malgos741, iwcia77, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Mimbla 05.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    SolarPolar 05.10
    KKisia 06.10
    Asiula 10.10
    Sabina 14.10
    ania.g 16.10
    Pierwiastka 16.10
    małgoś741 po 15.10 IUI
    KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Kometa 03.11
    Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Gretka 42 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 08:35

Sabina, Aasiula, ania.g, kkisia, kapturnica, BISCA, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolezanka z wiochy obok urodzila synka 5300 kg,60 dlugi,duze dziecko nie ?,musieli zrobic cc ,ale i tak przy wyjmowanui malego uszkodzili mu obojczyk .

pierwiastka, Aasiula, ania.g, efcia, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    najlepszego!

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    najlepszego!
    Dopiero za 8 dni,ale bardzo dziekuje :)

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    kolezanka z wiochy obok urodzila synka 5300 kg,60 dlugi,duze dziecko nie ?,musieli zrobic cc ,ale i tak przy wyjmowanui malego uszkodzili mu obojczyk .
    o kurde bardzo duze dziecko ...

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dopiero za 8 dni,ale bardzo dziekuje :)
    ja juz takj na zapas bo ptem wujek niemiec nawiedzi i mi schowa kalendarz ;)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znowu w kwestii lidla...hehe :) właśnie wróciłam - oznajmiam, że dziś tłumów nie ma - za to fajne ciuszki dla maluchów - ogrodniczki i spódniczki dżinsowe super - fajne tanie bodziaki i welurowe dresy....niezłe też rajstopy z ABSami ..:)

ania.g, kkisia, kapturnica, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Aż mnie zabolalo jak przeczytalam :-\ mam nadzieję, że nie będzie miał porqzonego splotu barkowego :-(

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka dzisiaj idziesz do grzebtusia ..nie zapomnij ;-)
    a my trzymamy kciuki!

ania.g, Bozia3, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, BISCA, efcia, SolarPolar, malgos741, iwcia77, gosia7122, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reni - a co wywinął? Bo tak ogólnie - to nie wiem, czy wierzyć Ci na słowo...;)

kapturnica, efcia, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Miśka dzisiaj idziesz do grzebtusia ..nie zapomnij ;-)
    a my trzymamy kciuki!
    o właśnie - i najważniejsze - chłop odda żołnierzyki do badania...:)
    Niech żyje rozmnażanie Polarmisia !!!! :)

Sabina, Reni, kkisia, kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, paszczakin, beates, caffe, malgos741, iwcia77, gretka, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 11608 11609 11610 11611 11612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ