35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien bry wszystkim wiedźmom
Paszcza ja bym sie przeszła do pediatryi skontrolowała to dla spokojności głowy.Może odzębów a może po prostu złapal jakiegoś wirusa.Lepiej trzymac ręke na pulsie .Sabina, Aasiula, ania.g, kkisia, paszczakin, efcia, beates, caffe, iwcia77, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jak sie czujesz?
Aasiula, anna maria, ania.g, kkisia, kapturnica, BISCA, moremi, efcia, beates, caffe, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dobra, teraz mogę spokojnie pisać, jak się zameldowałam
witam się w ostatnim dniu wolności
Znowu się zapytać coś Was musze- młody ma gorączkę, miał 4 dni temu raz, zbilam, było ok. Od wczoraj ma znowu, 38,5 do 38,9, po zbiciu wraca po kilku godzinach. Mogę już wtedy wg zaleceń podać kolejna dawkę leku, ale ile można faszerowane tym dziecko.
Wg mnie, to od zębów, bo młody non stop mietoli dziąsła, przygryza dolna warge, trochę medzi (choć humor jest zdecydowanie lepszy niż pierwszego dnia tych objawów). Poza tym wydaje się ok.
Zęba nie widać.
Ile coś takiego może trwać? Uderzyć do pediatry w celu wykluczenia innych możliwości?
Aaa, jest jeszcze u mnie rodzina, wprowadzają trochę zamieszania i trochę napięcia, a młody jest jak mój uczuciowy barometr - czy to tez może mieć wpływ?
A co do barometru, to moze tak byc. Moja corka dostawala temperatury w momentach, kiedy mialam wyjsc z domu sama na wieczor, a ona zostawala z ojcem. Raz wyciagneli mnie z kina, raz nie pojechalam na przyjecie do ambasady, raz lecialam do domu z impry. Adas tak nie ma na szczescie.paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dobry wszystkim!
u mnie słońce i nawet znośnie ciepło :)jak na tę porę roku
wszystkim troskającym się - powodzenia
Aasiula, Sabina, anna maria, kkisia, efcia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyDzień dobry
Paszczak idź do lekarza, ja bym poszła
Polarku ja też miewam cykle 17-dniowe, a żadnej na "m" u siebie nie obserwujępewnie mialaś cykl bezowulacyjny
Reni dopisz mnie do listy 14.10 sprawdzianAasiula, anna maria, Reni, kkisia, kapturnica, BISCA, paszczakin, moremi, efcia, beates, caffe, SolarPolar, Magdala, malgos741, iwcia77, gosia7122, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzień dobry
Paszczak idź do lekarza, ja bym poszła
Polarku ja też miewam cykle 17-dniowe, a żadnej na "m" u siebie nie obserwujępewnie mialaś cykl bezowulacyjny
Reni dopisz mnie do listy 14.10 sprawdzian, oby był to szczesliwy dzien
Sabina, anna maria, kkisia, kapturnica, efcia, beates, caffe, malgos741, iwcia77, gosia7122, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plan zajęć OF
Mimbla 05.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
SolarPolar 05.10
KKisia 06.10
Asiula 10.10
Sabina 14.10
ania.g 16.10
Pierwiastka 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa 03.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 42 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 08:35
Sabina, Aasiula, ania.g, kkisia, kapturnica, BISCA, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja znowu w kwestii lidla...hehe
właśnie wróciłam - oznajmiam, że dziś tłumów nie ma - za to fajne ciuszki dla maluchów - ogrodniczki i spódniczki dżinsowe super - fajne tanie bodziaki i welurowe dresy....niezłe też rajstopy z ABSami ..
ania.g, kkisia, kapturnica, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:kolezanka z wiochy obok urodzila synka 5300 kg,60 dlugi,duze dziecko nie ?,musieli zrobic cc ,ale i tak przy wyjmowanui malego uszkodzili mu obojczyk .
mam nadzieję, że nie będzie miał porqzonego splotu barkowego
-
Miśka dzisiaj idziesz do grzebtusia ..nie zapomnij
a my trzymamy kciuki!ania.g, Bozia3, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, BISCA, efcia, SolarPolar, malgos741, iwcia77, gosia7122, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Miśka dzisiaj idziesz do grzebtusia ..nie zapomnij
a my trzymamy kciuki!
Niech żyje rozmnażanie Polarmisia !!!!Sabina, Reni, kkisia, kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, paszczakin, beates, caffe, malgos741, iwcia77, gretka, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość