35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cala strona moja
Reni- chlop jak mu nie wytlumaczysz to nie zrozumie. W koncu przyjdzie, przeprosi, a w glowie mu zostanie "przeprosze dla swietego spokoju mimo, ze nic nie zrobilem, a ona ma focha". Tu trzeba w łbie wyryc, ze sie zle zachowal..efcia, BISCA, Reni, caffe, kkisia, pierwiastka, iwcia77, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Czy Wy widzicie moj drugi suwak? Prosze sie juz zaczac nade mna uzalac!
wielce mi nie jest Ciebie szkoda a ahahahahahaa do roboty!kapturnica, moremi, BISCA, efcia, kkisia, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Czy Wy widzicie moj drugi suwak? Prosze sie juz zaczac nade mna uzalac!
ojojoj
Dobrze?
A tak szczerze, nie zazdroszczę, ja strasznie przeżyłam powrót do pracykapturnica, moremi, efcia, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tak na szybko.
Dziekuje wszystkim za dobre mysli i kciuki!
Serduszko Maksa jest zdrowe!!
Wszystko prawidlowe .Echo serca równiez bez zarzutow .Dzis szmerów juz nie słyszała kardiolog.Jedynie w lewej komorze serca sa tzw struny rzekome , ktore nie sa grozne i bardzo duzo ludzi je ma.
Kazala sie wyluzowac i uspokoic .Padam psychicznie na wary ale jestem tak szczesliwa ,ze moje dziecie jest zdrowe ,ze nawet nie mozna sobie tego wyobrazic.
W kazdym razie cisnienie mi opadlo i rozplakalam sie u babki w gabinecie .
lubie baaaaaaaaaaaardzokapturnica lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Czy Wy widzicie moj drugi suwak? Prosze sie juz zaczac nade mna uzalac!
ciesz się, że już wracasz
wiesz ile uchodźców czeka na Twoje miejsce? setki, po 10 pakowanychkapturnica, moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Bozia3, Mimbla, Dziobak, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak sie czujesz?
Nie mam zadnych objawów i moja wyobraznia niestety działa. Dlatego tez niewiele teraz pisze. Nie będe ciągle marudzić.
W przyszłym tygodniu lecimy na Malte i tu tez mam obawy. Kosultowałam to z moja gin . Ona twierdzi, ze nie ma przeciwwskazan, i ze wypoczynek dobrze mi zrobi.
Ale czytam Was regularnie dziewczyny i naprawde trzymam mocno kciuki za kazda !!!Sabina, moremi, kapturnica, caffe, efcia, kkisia, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Bry
Ja tak na szybko: Mimbla i Misiek, kciuki zaciskam
Paszcza: ojojojojoj!
Po wielu godzinach walki na morzu (około 30 godzin) wpłynelismy do polskiego portujeszcze nie rodzę!
A pogoda jest super
Dziobak, jak Dziobak! Na żywo też laska, do tego miła i energicznaczyli mozna nienawidzić
Do tego słodki Adaś z pięknymi oczętami i śliczna córka.
Widziałam, że AsiaPoli zajrzała. Niech jej się wiedzie i niech może zostanie na tej fioletowej stronie. Zapomniałam, że była.
Beates, jak się czujesz? Już dociera do Ciebie, że jesteś w ciąży?beates, Sabina, sandra80, SolarPolar, Reni, caffe, Magdala, efcia, kkisia, paszczakin, Aasiula, malgos741, iwcia77, Bozia3, gosia7122, Mimbla, Dziobak, megan8, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:caffe a do czego Ty je potem wykorzystujesz - skoro można w każdej chwili kupić świeże buraki w sklepie?
Nie mam czasu na zabawy, a tak to mam pod ręką zawsze. Mogę to podgrzać lub jeść na zimno.SolarPolar, efcia, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w ten piękny, słoneczny poniedziałek
Mimbla jestem z Tobą, myśl pozytywnie musi się udać.
Beats trzymam kciuki, nie przejmuj się brakiem objawów, nie wszyscy je mają.
Solar, super że coś się zaczyna dziać, najgorsze jest nicnierobienie.
Reniek nie umiem robić cichych dni, ale my to jak włoskie małżeństwo, kłótnie non stop, chociaż teraz jak jest A. to staramy się o głupoty nie spierać, ale było ostro.
Zazdraszczam też Anna tych swoich produktów, to moje marzenie
Paszcz odnośnie temperatury to ja bym sprawdziła, bo może być od gardła. Ja nie zbijam temperatury do 38,5, ale mój synek zazwyczaj gorączkuje bardzo wysoko, nawet ponad 40 stopni.SolarPolar, BISCA, Sabina, efcia, paszczakin, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Chyba ma traume- nie odbiera telefonow:-)
Bidulek, ja go rozumiem. Moj tez za tydzin oddaje "material". To musie byc trudne zadanie. Ja bym nie dala rady miec orgazmu w laboratorium , w poniedzialek o 8h00 i samaÀ le mu tego nie powiem
SolarPolar, beates, moremi, kkisia, Sabina, paszczakin, Bozia3, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Misiek, doskonale rozumiem Twoja niecierpliwosc. Ja wlasnie sie bawie w liczenie, ze ile dni bede mogla testowac. Pffff
À le najwaznijsze, ze jest akcja. Wieczorem bedzie plan i do boju
Mam nadzieje, ze jak wrocisz z wizyty, to napiszesz, ze zaczynacie procedure
Reni, kapturnica, efcia, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, pierwiastka, paszczakin, SolarPolar, malgos741, gosia7122, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Dobry taki sobie.
Bo sztorm znad US do nas nadciaga. Na razie jest tylko deszcz, ale pod koniec tygodnia ma byc ostro. A weekend byl taki cieply i sloneczny. Az zal.
Na razie sie obrobilam i mam czas na kawe.
Wczoraj przy pieczeniu sernika mialam zonk. Jak wlalam juz mase do tortownicy i zlapalam ja aby przeniesc do piekarnika to sie okazalo, jest zle polaczony spod i obrecza i obrecz zostala mi w reku. Ciasto oczywiscie sie wylalo. Narobilam wrzasku a to akurat mecz byl jakis z Lewandowskim strzelajacym piata czy szosta bramke wiec chlop nie wiedzial gdzie ma wpasc.
Ania ja tez dzis nie spalam dobrze. Budzilam sie.
I kot mi sie snil drapiezca. Niestety musialam go poskramiac walac w niego kamieniem. Przykro mi.
Drugi tydzien bez glutenu.efcia, Sabina, ania.g, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Magda* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Misiu, Bisca ech mam to samo. Wspieram was dziewczyny.
No i moj nie idzie jutro na badanie tylko w czwartek. Wiec sytuacja jest nie tego. Bo on ten aktualny naboj musi wystrzelic zeby na czwartek byl swiezy, czy tak? Mial isc jutro i tak magazynuje.efcia, Sabina, SolarPolar, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.