35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Magdala odstawiłaś gluten sama z siebie? Jak się czujesz?
Tak, odstawilam z dnia na dzien. Nie czuje nic.
Wczoraj chleb pieklam taki z pudelka dla bezglutenowcow ale bulki ktore jem od zeszlego tyg z supermarketu, z dzialu bezglutenowego sa o niebo lepsze. Naprawde mi smakuja.Magda* lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Miałam koszmarne przeżycie. Kur*a rozjechałam kota. Wskoczył mi pod koła nawet nie wiem kiedy. Nie było co ratować. Chciałam go zawieźć do weterynarza, byłam w takim szoku że nawet nie zauważyłam że nie oddycha. Dopiero jakiś młody człowiek mi uświadomił że już nic nie zrobię. Zabrałam go z jezdni i zgłosiłam do straży miejskiej. Cały czas mam go przed oczami. W życiu nie przejechałam żadnego żywego stworzeniaMatka fantastycznej 4
-
Nie wiem czy tylko na mnie to działa ale jak można na mleko dla dzieci pisac MLESIO ???
Nosz kurde!! MOze mleczusio jeszcze Jprdole??!!???
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 12:32 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 października 2015, 17:28
Reni, Aasiula, BISCA, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie wiem czy tylko na mnie to działa ale kurwa jak można na mleko dla dzieci pisac MLESIO ???
anna maria, caffe, SolarPolar, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Aniu, wspolczuje.. Musi byc strasznie traumatyczne, ja kiedys sarne rozwalilam, ale przy tym i pol samochodu, wiec szok sie rozlozyl..
Koty niby takie sprytne, szybkie, a tyle ich na drogach ginie. Dlatego ja mojej nigdy w miescie nie wypuszczalam.. tu gdzie mieszkam jezdzi 1 samochod na pol dnia i to sami mieszkancy, kazdy ma koty i jada 3/hania.g, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie wiem czy tylko na mnie to działa ale kurwa jak można na mleko dla dzieci pisac MLESIO ???
sie nie denerwuj i idz cysiac. albo niech maly zje cycusia..
kapturnica, Reni, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
a, dziekuje, ze sie nade mna ladnie rozczulacie.. Jestescie kochane, oprocz Reni, wstretnej jedzy!
Sabina, malgos741, BISCA, kapturnica, Reni, moremi, iwcia77, Bozia3, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
nie wiem, która mnie jeszcze pamięta. Miałam się do was znów zapisać, jak sie zaczniemy starać o rodzeństwo dla Weroniki, ale nie zdążyłam, bo rodzeństwo samo przyszłoI myślałam, że my tak ekspersowo działamy, a tu patrzę a ania.g już po półmetku. Gratulacje serdeczne.
U nas spokojnie. Tylko lecimy na pysk ze zmęczenia. I wizja dwójki mnie przeraża, bo przy jednym nie ogarniam. No, ale taki był plan i nie ma, że boli. I tylko modlę się, żebyśmy tym razem po szpitalach nie musieli latać. Za tydzień idę oglądać serduszko.Heretyczka, paszczakin, BISCA, kapturnica, kkisia, ania.g, moremi, Sabina, Bozia3, caffe, gretka, gosia7122, beates, Dziobak, efcia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Muminkowa, Misku wszystko zacisniete co się da
ania.g, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Alis wrote:Cześć Dziewczyny,
nie wiem, która mnie jeszcze pamięta. Miałam się do was znów zapisać, jak sie zaczniemy starać o rodzeństwo dla Weroniki, ale nie zdążyłam, bo rodzeństwo samo przyszłoI myślałam, że my tak ekspersowo działamy, a tu patrzę a ania.g już po półmetku. Gratulacje serdeczne.
U nas spokojnie. Tylko lecimy na pysk ze zmęczenia. I wizja dwójki mnie przeraża, bo przy jednym nie ogarniam. No, ale taki był plan i nie ma, że boli. I tylko modlę się, żebyśmy tym razem po szpitalach nie musieli latać. Za tydzień idę oglądać serduszko.
hej Alis, ja Cie pamietam! Super Wam poszlo, mam podobny plan..
A jak tam Weronika, zdrowa calkiem?iwcia77, kapturnica, ania.g, Bozia3, Alis lubią tę wiadomość
-
Starszy młody ma trądzik młodzieńczy , młodszy młody nie chciał być gorszy i od wczoraj ma trądzik niemowlęcy
. Trza przeczekać wysypana mordkę . Przemywam mu przegotowana wodą i naparem z rumianku .Prawy policzek wygląda znacznie lepiej ale na lewym jeszcze dośc dużo tych krosteczek.