35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:a, dziekuje, ze sie nade mna ladnie rozczulacie.. Jestescie kochane, oprocz Reni, wstretnej jedzy!
ja jestem szczera
reszta mydli Ci oczy albo kroczeiwcia77, Heretyczka, Bozia3, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Cześć Dziewczyny,
nie wiem, która mnie jeszcze pamięta. Miałam się do was znów zapisać, jak sie zaczniemy starać o rodzeństwo dla Weroniki, ale nie zdążyłam, bo rodzeństwo samo przyszłoI myślałam, że my tak ekspersowo działamy, a tu patrzę a ania.g już po półmetku. Gratulacje serdeczne.
U nas spokojnie. Tylko lecimy na pysk ze zmęczenia. I wizja dwójki mnie przeraża, bo przy jednym nie ogarniam. No, ale taki był plan i nie ma, że boli. I tylko modlę się, żebyśmy tym razem po szpitalach nie musieli latać. Za tydzień idę oglądać serduszko.
Dziękuję za gratulacje i Tobie również gratulujęKtóry to tydzień u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 15:01
kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
o Alis tak znikać
czyli wychodzi na to, że z kolejnym już powinno łatwiej pójść
Alis, ANia.g, Marta
szkoda, że z pierwszym zawsze pod górkęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 15:01
kkisia, BISCA, iwcia77, kapturnica, ania.g, moremi, Sabina, Bozia3, Alis, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:o Alis tak znikać
czyli wychodzi na to, że z kolejnym już powinno łatwiej pójść
Alis, ANia.g, Marta
szkoda, że z pierwszym zawsze pod górkę
Jaka Marta ?
Czyzbym o czyms nie wiedziala
Ps okna umyte
Jutro na 8:45 podglad hodowli psze paniBISCA, iwcia77, kapturnica, Heretyczka, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, beates, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba ma spóźnienie i Bursztyn
jeszcze godzina i będzie nieobecność
na gołe dupe będzie i niech mnie ktoś zaskarżyBISCA, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, ania.g, malgos741, macduska, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość