35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Starszy młody ma trądzik młodzieńczy , młodszy młody nie chciał być gorszy i od wczoraj ma trądzik niemowlęcy
. Trza przeczekać wysypana mordkę . Przemywam mu przegotowana wodą i naparem z rumianku .Prawy policzek wygląda znacznie lepiej ale na lewym jeszcze dośc dużo tych krosteczek.
Może ma uczulenie na coś? U mojej wysypka była wynikiem skazy białkowej i ujawniła się właśnie po jakichś 3 tygodniach i musiałam na rok przerwać jedzenie nabiału. Bolało -
BISCA wrote:Paszcza, jak sie czujesz ? Przed jutrem ?
Moze włożę rękawiczki?iwcia77, Bozia3, Sabina, Mimbla, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Niedobrze mi.. Poza tym nie jestem gotowa. Mialam pójść odpicowana, a idę z obskubanymi pazurami. Juz nie zdążę dziś ich zrobić, musze czubake usunąć
Moze włożę rękawiczki?
Idź w spodniach a zrób lepiej pazury. Bardziej się rzucają w oczy.Alis, iwcia77, Sabina, Mimbla, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hej Alis, ja Cie pamietam! Super Wam poszlo, mam podobny plan..
A jak tam Weronika, zdrowa calkiem?
Szczęśliwie już całkiemRok to zajęło, ale wreszcie się skończyło.
Trzymam a was kciuki, choć pewnie macie jeszcze trochę czasuSolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o Alis tak znikać
czyli wychodzi na to, że z kolejnym już powinno łatwiej pójść
Alis, ANia.g, Marta
szkoda, że z pierwszym zawsze pod górkę
Ja w to wierzę. Przy pierwszym mąż żadnego piwa, sauny, nasionka skubał. I to trwało i trwało. A przy drugim nie powinno mieć szans - dni nie liczone, temperatura nie mierzona, sauna, alkohol i prosze.SolarPolar, iwcia77, Sabina, Reni, Mimbla, moremi, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:O ła, zabolalo. ..Reni zaczęliśmy jak Młoda miała 1.5 roku, wiec niewiele później niż Alis
Tak mnie dogadać, sie zalamalam, idem do pudełka
Ps. Muszę się chłopa zapytać czy nie rdzewieje, bo nic mi do tej pory nie mówił, że mi się śmieszna robi ruda
my tak samo zaczęliśmy jak synek miał około roku i co doopa blada do dziśSabina lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Juz jestem po. Jak wyjde z kliniki, usiade na laweczce to opisze ale bez sensacji. Na razie stymuluje sie clo z monitoringiem.
czekam na raport. -
SolarPolar wrote:Gni sympatyczny bardzo, cieply, niestety przystojny ale nie wzbudzil we mnie zlych emocji wiec poddalam sie wkladaniu glowicy usg z duza doza spokoju.
Ustalilismy dwa cykle stymulacji. Najpierw clo a potem ew letrozol ( jakos taka) . W przyszly poniedzialek poglad. Na invitro nie namawial choc nie odradzal choc szanse sa marne na powodzenie. Zobaczymy czy w ogole cos rosnie.
Ja brałam letrozol, dla mnie był lepszy jak clo, bo po clo suchoty i upośledza czasem endometrium. Letrozol nie jest zarejestrowany jako lek do stymulacji tylko na raka piersi. -
Moremi zaszla pieknie na letrozolu w pierwszym cyklu.
Ja na razie wzielam dwa razy. Ladna monowulacje mialam, ale cos widocznie nie bylo ok.ania.g, iwcia77, Sabina, sandra80, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Wiem ale Moremi jest ode mnie mlodsza ok 10 lat a to robi roznice. Choc Bozia jest przykladem 44 latki pelnej jajek no ale kazda inna. Zobaczymy. Wlasnie kupilam Clo, butelke wody. Leb mnie boli .
LSolarPolar, iwcia77, Magdala, Mimbla, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny