35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Nie wierz w to. Widzisz ile ja się staram o drugie!
ale Tobie podwozie zardzewiało
za długa przerwa
tu raczej chodzi o jedno po drugim
i nie okradaj mnie z marzeń okiej?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 15:54
Bozia3, ania.g, Heretyczka, macduska, BISCA, iwcia77, Sabina, malgos741, kkisia, caffe, SolarPolar, sandra80, beates, Mimbla, efcia, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale Tobie podwozie zardzewiało
za długa przerwa
tu raczej chodzi o jedno po drugim
i nie okradaj mnie z marzeń okiej?!
Tak mnie dogadać, sie zalamalam, idem do pudełka
Ps. Muszę się chłopa zapytać czy nie rdzewieje, bo nic mi do tej pory nie mówił, że mi się śmieszna robi rudaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:48
malgos741, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Alis, ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, sandra80, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Czekam, juz 16.50 i czeeekam. Boli mnie glowa - bardzo, jest mi goraco i slabo.
jestem z Tobą.
Oddychaj. Wdech wydech. Masz tam okno- idź sobie odetchnąć powietrzem.kapturnica, SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kciuki za male muminki
Sabina, iwcia77, Mimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja czekam z Tobą Polar - pojechaliśmy na przejażdżkę przed pediatra, zeby się młody przespal. Bo potem znowu ja do endo zobaczyć, jak hormony i cukier i czy ufok na przysadce nie rośnie..
kapturnica, iwcia77, SolarPolar, Aasiula, Bozia3, moremi, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Alis fajnie, że zajrzalas
jak tam Weronika?
Weronika wyprowadzona już na prostą. Po dwóch operacjach wszystko już tak jak trzeba - już ma rozmiar miedniczek nerkowych w normie, w jednej nerce żadnych zastojów, w drugiej słabszej coś tam jeszcze zostało, ale może z czasem też zejdzie... Infekcji nie łapie. Oczywiście musimy co jakiś czas kontrolować, czy się coś jednak nie spaskudzi, ale jest dobrze.
A u Twojej córeczki jak?
ania.g, iwcia77, SolarPolar, Bozia3, Dziobak, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdławiłam się dzisiaj kebabem przez Was.
Stosunek przerywany przez telefon.
Jesteście niemożliwe. Ajlowiu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 17:28
Sabina, kkisia, kapturnica, ania.g, SolarPolar, Aasiula, Bozia3, malgos741, moremi, efcia lubią tę wiadomość