35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W dzien UczycielaSabina wrote:Dzień dobry

Paszczak idź do lekarza, ja bym poszła
Polarku ja też miewam cykle 17-dniowe, a żadnej na "m" u siebie nie obserwuję
pewnie mialaś cykl bezowulacyjny
Reni dopisz mnie do listy 14.10 sprawdzian
Sabina, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Matko ale olbrzym.Nie miala cukrzycy ???Niestety jak dziecior był tak duzy to wyciagniecie go z macicy tezmusialo nastręczyc sporo problemow.Mam nadzieje ,ze szybko sie zrosnie i nie bedzie sladu .anna maria wrote:kolezanka z wiochy obok urodzila synka 5300 kg,60 dlugi,duze dziecko nie ?,musieli zrobic cc ,ale i tak przy wyjmowanui malego uszkodzili mu obojczyk .

-
Mimbla kciuGi za dzisiejszy wazny dzien .
Renek niestety jak raz na jakis czas nas nie wkurVia to limitu nie wyczerpią.
Krycha nie prasuj tyle !!
Beates jak samopoczucie ???? Czujesz sę już ciążowo ??
Misku to zaciskam za Twoja wizyte i łatwe oddanie nasion do badan przez małżonka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 09:43
Reni, SolarPolar, Bozia3, Sabina, efcia, Aasiula, beates, kkisia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyBry wiedzmy

Korzystajac z ladnej pogody umyje dzis okna
Chlopaki juz rozbieraja rusztowanie
Wiec trzeba to wykorzystac , bo za chwile nie bede miala jak
Renek jak to mawiala moja byla szefowa "mamuty powinny wyginac "
Sabina, efcia, Aasiula, beates, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
c
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:06
kapturnica, Reni, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, efcia, Aasiula, moremi, Heretyczka, beates, caffe, Magdala, kkisia, anna maria, pierwiastka, malgos741, iwcia77, macduska, gretka, gosia7122, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Nadrabiam, więc dopiero odpisuję.Dziobak wrote:Dawaj przepis. One gotowane juz?
5 kg buraków (najlepsze są takie podłużne)
2 łyżki cukru
1 łyżeczka soli
1/3 szkl octu
Buraki trzeba ugotować (w łupinkach) i pozostawić do ostygnięcia. Następnie je zetrzeć na tarce (ja robię na grubych oczkach), dodać pozostałe składniki, wymieszać i pozostawić aż puszczą sok (ok. 4 godzin). Tak przygotowane, przekładamy do słoików i pasteryzujemy (ja w piekarniku 130C przez 30 min).
Jeśli soku puściły mało to do każdego słoika można dodać łyżkę oliwy i łyżkę gorącej wody i wtedy zakręcić i wekować.
efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Tez byłamBozia3 wrote:a ja znowu w kwestii lidla...hehe
właśnie wróciłam - oznajmiam, że dziś tłumów nie ma - za to fajne ciuszki dla maluchów - ogrodniczki i spódniczki dżinsowe super - fajne tanie bodziaki i welurowe dresy....niezłe też rajstopy z ABSami ..
kupiłam tylko sweterek, dla młodego ale niby dziewczęcy, cały biały a splot neutralny. Bardziej mi sie podobał niz te ciemne chłopięce. Najwyżej dokupić błękitne guziki i bedzue fajnie.
W lidlu maja byc 17go skórzane torby z wittchena
bedzie bitwa ale chce cos sobie kupić. 270 to dobra cena za duża torbę 
Troche mnie katar łapie, narazie jest niegroźny i mam nadzieje ze sie nie rozwinie. Młody na szczęście tylko przeziębiony, moze pojutrze pójdzie do przedszkola juz.
Kciuki zaciśnięte
Miłego dnia!!
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry,
Misiek, kciuki. Czekamy na ostry plan dzialania
Mimbla, wiem, ze sceptycznie podchodzisz do tego transferu, ale masz moje kciuki i zycze milego "zaskoczenia"
efcia, Sabina, Aasiula, Bozia3, beates, SolarPolar, kkisia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry wiedźmy

u mnie weekend baaardzo udany, wyszalałam sie za wszystkie czasy, najlepsza była tyrolka i wieczorne disco, jak zwykle nie schodziłam z parkietu
spróbuje ponadrabiać, a póki co miłego dnia
Sabina, Bozia3, beates, BISCA, sandra80, caffe, kkisia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam pytać czy już wrocilas i czy impreza udana. Wiedzę, że takefcia wrote:Bry wiedźmy

u mnie weekend baaardzo udany, wyszalałam sie za wszystkie czasy, najlepsza była tyrolka i wieczorne disco, jak zwykle nie schodziłam z parkietu
spróbuje ponadrabiać, a póki co miłego dnia
efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Miałam pytać czy już wrocilas i czy impreza udana. Wiedzę, że tak

jakby co polecam Browar Jedlinka Zdrój, pod hotelem jest browar - piwo bajka
a tyrolka ponoć najdłuzsza w Europie
Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzieki baby za rady- umowilam adacha do pediatry na 18-ta.. wg mnie un chory nie jest- gdyby nie termometr nie wiedzialabym, ze jest jakis problem, ale co ja tam sie znam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 13:35
Reni, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kapturnica, BISCA, caffe, SolarPolar, ania.g, efcia, kkisia, malgos741, iwcia77, Bozia3, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH