35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Nie chciałam wracać, tak się ułożyło. Na początku strasznie tęskniłam za.miastem, teraz już nie
A moja do dziś szykuje braciom walowkico na szczęście i bracia i ich żony doceniają
a walówki dostajemy od obydwu mam i doceniamy jak nie wiem coSabina lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ja znam i wieś i miasto .....na wsi jest spokojniej, bezpieczniej i smaczniej
nie zamieniłabym
iwcia77, Sabina, Heretyczka, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:ja znam i wieś i miasto .....na wsi jest spokojniej, bezpieczniej i smaczniej
nie zamieniłabym
Aczkolwiek patrzę, na razie z lękiem nie panika, co mnie czeka jak Młoda bedzie chodzić do szkoły. Gdyby chciała jakieś zajęcia dodatkowe, to wszędzie trzeba ja zawieźć. Nie wiem jak to wszystko ogarne
Dobrz, że mam jeszcze kilka latHeretyczka, anna maria, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Od urodzenia do 15 roku zycia mieszkalm na wsi .i zawsze chcialm do miasta ,no to poszlismy do miasta i zarzekalam sia ze nigdy nie wroce na wies i co od 4 lat na wsi jestem i do miasta nie wroce mam w dupie miasto .Cudnie jest tu
iwcia77, pierwiastka, Heretyczka, Sabina, Magdala, Magda*, ania.g, kapturnica, Bozia3, caffe, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ogarniesz Sabcia
,ja tez bede musiala ogarniac ,tylko ze ja nie pracuje i pracowac nie bede
Sabina wrote:To fakt. To idealne miejsce dla dzieci
Aczkolwiek patrzę, na razie z lękiem nie panika, co mnie czeka jak Młoda bedzie chodzić do szkoły. Gdyby chciała jakieś zajęcia dodatkowe, to wszędzie trzeba ja zawieźć. Nie wiem jak to wszystko ogarne
Dobrz, że mam jeszcze kilka latDziobak, Sabina, kapturnica, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:ogarniesz Sabcia
,ja tez bede musiala ogarniac ,tylko ze ja nie pracuje i pracowac nie bede
iwcia77, Magdala, anna maria, Magda*, kapturnica, Bozia3, caffe, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny