35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Mega możesz sobie pregnyl sama zapodać w brzuch...
po pracy do przychodni, zlecenie mi wypisał wiec spoko
efcia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni moj caly czas mowi zeby nie robic nic na sile , ze pewnie tak ma byc i ja tez tak mysle. Dzis jest pierwszy dzien @ i ja dopiero dzis od 21 cykli nie placze , przyjelam to spokojnie , wiec mysle ze cos zmienia sie w mojej glowie
Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Luna moze to korzonki, nie przemarzlas albo Cie nie przewialo? Moja mama wlasnie ma takie same objawy i jest na zwolnieniu wlasnie z korzonkami, bol okropny
Nie, korzonki bolą inaczej wiem, bo mam od czasu do czasu. To ból od kręgosłupa. Czasami tak mam, to u nas w rodzinie dziedziczne, niestety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydostałam dzis skierowanie od gina do kinderfabryki
powiedział tylko-przykro mi że pani nie zaszła po clo, w takim razie musza sie pania zająć specjaliści.....pobrali mi krew na rózyczke , wyniki maja przefaksowac do kliniki
dali telefon i mapke jak tam trafic, mam sie umówic na termin do doktora Rau, podobno jeden z najlepszych w naszym landzieMega, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, malgos741, efcia, Magdala, anna maria, Mimbla, Bozia3, kkisia, moremi, ania.g, beates, krycha.stara, Dziobak, Bursztyn, BISCA, satori, gosia7122, Simba, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:A Ty jestes w ciazy? Jesli nie to wapno , Hydrocortison masc i jakies tabl od uczulenia, a jak jestes to wapno tez nie zaszkodzi , mozesz posmarowac zelem Fenistil
Jestem. Ok Dr House, idę po wapnomalgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Reni moj caly czas mowi zeby nie robic nic na sile , ze pewnie tak ma byc i ja tez tak mysle. Dzis jest pierwszy dzien @ i ja dopiero dzis od 21 cykli nie placze , przyjelam to spokojnie , wiec mysle ze cos zmienia sie w mojej glowie
mój mężu tez tak mówi i nawet ja juz tak mówię, po tych czterdziestu paru nie mam parcia i naprawde jest mi z tym dobrze
yesenia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPasuje isc spac, bo jutro rano musze wstac do pracy. Brzuch boli nie dosc ze z @ to jeszcze cale popoludnie ganialo mnie za 3 zagony, nie moglam wyjsc z kibla i teraz boje sie wziac cos p/bolowego bo boli mnie zoladek i nie chce znow latac do kibelka
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:O ja pierdzielę!!! Od wczoraj mam podobne bóle - boli mnie dolny odcinek kręgosłupa w okolicy kości ogonowej, ból promieniuje na prawy pośladek i ciut pod pośladek. W nocy spać nie mogę, a jak się nachylę, to tak rwie, że wytrzymać nie mogę. Nie pomagają ćw., leżenie, chodzenie, zwariować można. Mam leki rozluźniające, ale boję się brać
To korzonki. Przykladaj skorki kota.
Rozgrzej znaczy.Heretyczka lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyefcia wrote:mój mężu tez tak mówi i nawet ja juz tak mówię, po tych czterdziestu paru nie mam parcia i naprawde jest mi z tym dobrze
musze troche pomyslec o sobie
efcia lubi tę wiadomość