SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Mega możesz sobie pregnyl sama zapodać w brzuch...
    No nie wiem.... Mam 2 opakowania, w każdym sa po 2 ampułki... A igła i strzykawka? I jak to rozrobić? I jaka igła? Ciemna masa jestem, pójdę na łatwiznę ;) po pracy do przychodni, zlecenie mi wypisał wiec spoko :)

efcia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni moj caly czas mowi zeby nie robic nic na sile , ze pewnie tak ma byc i ja tez tak mysle. Dzis jest pierwszy dzien @ i ja dopiero dzis od 21 cykli nie placze , przyjelam to spokojnie , wiec mysle ze cos zmienia sie w mojej glowie

Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie swędzi pępek i zaraz przez to zwariuję... nie wiem, ki czort... Słyszałam, że pod koniec ciąży może brzuch swędzieć z nadmiaru estrogenu, ale to nie koniec tylko początek i nie brzuch tylko pępek...

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis moze uczulenie ?

Alis lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Luna moze to korzonki, nie przemarzlas albo Cie nie przewialo? Moja mama wlasnie ma takie same objawy i jest na zwolnieniu wlasnie z korzonkami, bol okropny

Nie, korzonki bolą inaczej wiem, bo mam od czasu do czasu. To ból od kręgosłupa. Czasami tak mam, to u nas w rodzinie dziedziczne, niestety :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna to nie dobrze , moge sobie tylko wyobrazic jak to boli, moze przydalaby sie jakas rehabilitacja, masaze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mozemy pozegnac sie z euro, moj syn sie zalamie, poszedl z nudow i zalu spac :)

• Alis Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Alis moze uczulenie ?

Możliwe, tylko nie mam pojęcia na co ani co z tym zrobić...

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam dzis skierowanie od gina do kinderfabryki
    powiedział tylko-przykro mi że pani nie zaszła po clo, w takim razie musza sie pania zająć specjaliści.....pobrali mi krew na rózyczke , wyniki maja przefaksowac do kliniki :)
    dali telefon i mapke jak tam trafic, mam sie umówic na termin do doktora Rau, podobno jeden z najlepszych w naszym landzie

Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, malgos741, efcia, Magdala, anna maria, Mimbla, Bozia3, kkisia, moremi, ania.g, beates, krycha.stara, Dziobak, Bursztyn, BISCA, satori, gosia7122, Simba, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty jestes w ciazy? Jesli nie to wapno , Hydrocortison masc i jakies tabl od uczulenia, a jak jestes to wapno tez nie zaszkodzi , mozesz posmarowac zelem Fenistil

Alis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy remis, nie wierze... ale jak widac trzeba walczyc do konca
    Heretyczka witaj :)

Heretyczka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remis I obgryzione paznokcie. :-)

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala dokladnie , ja tez denerwuje sie jak ogladam " naszych " :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    tak przełączyłam na ten mecz i Lewandowski się turla po murawie :) Jeszcze trochę i im wyjdzie amerykański futbol. Tylko ten wynik... mogliby poprawić. Nasi- dla jasności :P
    no i poprawili
    :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    A Ty jestes w ciazy? Jesli nie to wapno , Hydrocortison masc i jakies tabl od uczulenia, a jak jestes to wapno tez nie zaszkodzi , mozesz posmarowac zelem Fenistil

Jestem. Ok Dr House, idę po wapno :D

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana po pierwsze gratulacje :) ja pracuje w aptece , wiec polecam sie na przyszlosc:)

Alis lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Reni moj caly czas mowi zeby nie robic nic na sile , ze pewnie tak ma byc i ja tez tak mysle. Dzis jest pierwszy dzien @ i ja dopiero dzis od 21 cykli nie placze , przyjelam to spokojnie , wiec mysle ze cos zmienia sie w mojej glowie

mój mężu tez tak mówi i nawet ja juz tak mówię, po tych czterdziestu paru nie mam parcia i naprawde jest mi z tym dobrze :-)

yesenia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasuje isc spac, bo jutro rano musze wstac do pracy. Brzuch boli nie dosc ze z @ to jeszcze cale popoludnie ganialo mnie za 3 zagony, nie moglam wyjsc z kibla i teraz boje sie wziac cos p/bolowego bo boli mnie zoladek i nie chce znow latac do kibelka

Heretyczka lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    O ja pierdzielę!!! Od wczoraj mam podobne bóle - boli mnie dolny odcinek kręgosłupa w okolicy kości ogonowej, ból promieniuje na prawy pośladek i ciut pod pośladek. W nocy spać nie mogę, a jak się nachylę, to tak rwie, że wytrzymać nie mogę. Nie pomagają ćw., leżenie, chodzenie, zwariować można. Mam leki rozluźniające, ale boję się brać :-/

To korzonki. Przykladaj skorki kota.

Rozgrzej znaczy.:-)

Heretyczka lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    mój mężu tez tak mówi i nawet ja juz tak mówię, po tych czterdziestu paru nie mam parcia i naprawde jest mi z tym dobrze :-)
    I ja wreszcie do tego doroslam , tez zrobilo mi sie dobrze . Zamowilam dzis kijki i mam zamiar chodzic :) musze troche pomyslec o sobie

efcia lubi tę wiadomość

‹‹ 11683 11684 11685 11686 11687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ