X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Mega możesz sobie pregnyl sama zapodać w brzuch...
    No nie wiem.... Mam 2 opakowania, w każdym sa po 2 ampułki... A igła i strzykawka? I jak to rozrobić? I jaka igła? Ciemna masa jestem, pójdę na łatwiznę ;) po pracy do przychodni, zlecenie mi wypisał wiec spoko :)

efcia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni moj caly czas mowi zeby nie robic nic na sile , ze pewnie tak ma byc i ja tez tak mysle. Dzis jest pierwszy dzien @ i ja dopiero dzis od 21 cykli nie placze , przyjelam to spokojnie , wiec mysle ze cos zmienia sie w mojej glowie

Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie swędzi pępek i zaraz przez to zwariuję... nie wiem, ki czort... Słyszałam, że pod koniec ciąży może brzuch swędzieć z nadmiaru estrogenu, ale to nie koniec tylko początek i nie brzuch tylko pępek...

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis moze uczulenie ?

Alis lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Luna moze to korzonki, nie przemarzlas albo Cie nie przewialo? Moja mama wlasnie ma takie same objawy i jest na zwolnieniu wlasnie z korzonkami, bol okropny

Nie, korzonki bolą inaczej wiem, bo mam od czasu do czasu. To ból od kręgosłupa. Czasami tak mam, to u nas w rodzinie dziedziczne, niestety :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna to nie dobrze , moge sobie tylko wyobrazic jak to boli, moze przydalaby sie jakas rehabilitacja, masaze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mozemy pozegnac sie z euro, moj syn sie zalamie, poszedl z nudow i zalu spac :)

• Alis Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Alis moze uczulenie ?

Możliwe, tylko nie mam pojęcia na co ani co z tym zrobić...

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dostałam dzis skierowanie od gina do kinderfabryki
    powiedział tylko-przykro mi że pani nie zaszła po clo, w takim razie musza sie pania zająć specjaliści.....pobrali mi krew na rózyczke , wyniki maja przefaksowac do kliniki :)
    dali telefon i mapke jak tam trafic, mam sie umówic na termin do doktora Rau, podobno jeden z najlepszych w naszym landzie

Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, malgos741, efcia, Magdala, anna maria, Mimbla, Bozia3, kkisia, moremi, ania.g, beates, krycha.stara, Dziobak, Bursztyn, BISCA, satori, gosia7122, Simba, mama78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty jestes w ciazy? Jesli nie to wapno , Hydrocortison masc i jakies tabl od uczulenia, a jak jestes to wapno tez nie zaszkodzi , mozesz posmarowac zelem Fenistil

Alis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy remis, nie wierze... ale jak widac trzeba walczyc do konca
    Heretyczka witaj :)

Heretyczka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remis I obgryzione paznokcie. :-)

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala dokladnie , ja tez denerwuje sie jak ogladam " naszych " :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    tak przełączyłam na ten mecz i Lewandowski się turla po murawie :) Jeszcze trochę i im wyjdzie amerykański futbol. Tylko ten wynik... mogliby poprawić. Nasi- dla jasności :P
    no i poprawili
    :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    A Ty jestes w ciazy? Jesli nie to wapno , Hydrocortison masc i jakies tabl od uczulenia, a jak jestes to wapno tez nie zaszkodzi , mozesz posmarowac zelem Fenistil

Jestem. Ok Dr House, idę po wapno :D

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana po pierwsze gratulacje :) ja pracuje w aptece , wiec polecam sie na przyszlosc:)

Alis lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Reni moj caly czas mowi zeby nie robic nic na sile , ze pewnie tak ma byc i ja tez tak mysle. Dzis jest pierwszy dzien @ i ja dopiero dzis od 21 cykli nie placze , przyjelam to spokojnie , wiec mysle ze cos zmienia sie w mojej glowie

mój mężu tez tak mówi i nawet ja juz tak mówię, po tych czterdziestu paru nie mam parcia i naprawde jest mi z tym dobrze :-)

yesenia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasuje isc spac, bo jutro rano musze wstac do pracy. Brzuch boli nie dosc ze z @ to jeszcze cale popoludnie ganialo mnie za 3 zagony, nie moglam wyjsc z kibla i teraz boje sie wziac cos p/bolowego bo boli mnie zoladek i nie chce znow latac do kibelka

Heretyczka lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    O ja pierdzielę!!! Od wczoraj mam podobne bóle - boli mnie dolny odcinek kręgosłupa w okolicy kości ogonowej, ból promieniuje na prawy pośladek i ciut pod pośladek. W nocy spać nie mogę, a jak się nachylę, to tak rwie, że wytrzymać nie mogę. Nie pomagają ćw., leżenie, chodzenie, zwariować można. Mam leki rozluźniające, ale boję się brać :-/

To korzonki. Przykladaj skorki kota.

Rozgrzej znaczy.:-)

Heretyczka lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    mój mężu tez tak mówi i nawet ja juz tak mówię, po tych czterdziestu paru nie mam parcia i naprawde jest mi z tym dobrze :-)
    I ja wreszcie do tego doroslam , tez zrobilo mi sie dobrze . Zamowilam dzis kijki i mam zamiar chodzic :) musze troche pomyslec o sobie

efcia lubi tę wiadomość

‹‹ 11683 11684 11685 11686 11687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ