35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry wieczor!! Mozna sie Wam przypomniec? Przemyslalam i zrozumialam duzo spraw. Odpuscilam , pogodzilam sie , dalam sobie spokoj z lekarzami i ciesze sie z tego co mam... a po cichutku mam nadzieje i dalej sie staram ale bez parcia
dorbie, malgos741, beates, Alis, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczorem
Chciałam zdać raport z inspekcji jajwiec tak: na prawym 16mmm, na lewym 17 mm (ten lewy pęcherzyk jest podobno piękny, bo ma jakas wypustkę czy jakoś tak). Dostałam receptę na pregnyl i jutro zastrzyk....na który musze isc do przychodni
fajnie
Endo piekne, seks dziś jutro i pojutrze (matko sie zajadę normalnie) 22.10 rano test, po południu mam byc u niego w gabinecie i zobaczymy
Jak sie teraz nie uda to w kolejnym cyklu zwiększamy dawkę clo
Aasiula, Mimbla, pierwiastka, malgos741, ComeToMeBaby, beates, caffe, Sabina, BISCA, Luna76, Dziobak, dorbie, efcia, paszczakin, Magdala, anna maria, Natka_79, macduska, kkisia, ania.g, kapturnica, Bursztyn, moremi, satori, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Czy ktoś wie jakie mogę wykonywać ćwiczenia na kręgosłup? Tak mnie napierdziela dolna część, miednica i drętwieje lewa noga że nie wyrabiam.
O ja pierdzielę!!! Od wczoraj mam podobne bóle - boli mnie dolny odcinek kręgosłupa w okolicy kości ogonowej, ból promieniuje na prawy pośladek i ciut pod pośladek. W nocy spać nie mogę, a jak się nachylę, to tak rwie, że wytrzymać nie mogę. Nie pomagają ćw., leżenie, chodzenie, zwariować można. Mam leki rozluźniające, ale boję się brać -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Mam pytanie, która z dziewczyn używała laktatora Medeli?
w czym podgrzewałyście ściągnięte mleko? Jaki polecacie podgrzewacz? oprócz Medeli
Jakoś pusto tu teraz, ale może któraś to przeczyta.ale ja ściągałam i od razu podawałam małej strzykawka (miałam strasznie pogryzione przez nia sutki) az do pierwszej wizyty położnej, pokazała mi jak prawidłowo przystawiać małą i było ok. Pare razy ściągałam w nocy kiedy Mloda nie wykazywała chęci jedzenia...ale nie korzystałam z podgrzewacza
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kurde, nooo!
Ja oczywiście dziwię się, że tak kobieta nie poszła gdzie indziej, bo przecież to nie filozofia znależć innego ginekologa i inny szpital. Dla mnie bzdura, jak wymagają, żeby lekarz wskazał miejsce gdzie dokonaja jej aborcji. ten się nie zgadza, idę do innego. Sama mam rozum i szukam. Mam możliwośc wyboru lekarza i korzystam z tego
Ostatnio mówili o tym w jakiś wiadomościach, więc z mężem stwierdziliśmy to samo - jest wybór bez liku, jeden gin na drugim praktycznie...a baba się uparła na jednego starucha w dodatku. Jakiś ciemnogróddorbie lubi tę wiadomość
-
Mega możesz sobie pregnyl sama zapodać w brzuch...
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:czemu?
efcia lubi tę wiadomość
-
Ooooo yesenia nie poznałam Cię
Twój awatar na forum jest chodliwy
Co najmniej 3 osoby mają to zdjęcie
Co tam słychać u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 22:10
Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Od ok dwóch godzin doszło mi kłucie w środku jakby na wysokości szyjki. Takie napadowe i dosyć częste. Czy wiesz co to może być?
Gdybyś była w wyższej ciąży można byłoby powiedzieć, że to bóle przepowiadające... ale jest za wcześnie. Weź no-spe i połóż się, może jesteś po prostu przemęczona. -
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Bo juz chyba wszystkiego sprobowalam, jestem 7 cykl po laparo, w ostatnim cyklu mialam hsg, bralam clo, pregnyl i jak widac bez skutkow. Wydalam kasy, sama nie wuem ile, nie mowiac o tym ile stracilam nerwow. Przynajmniej do konca roku odpuszczam sobie lekarzy.
ile tych stymulacji?
a może zmienisz lekarza- czujesz, że ten twój się zna na rzeczy czy niekoniecznie?
a co z IUI i IV? bo zdaje się, że tego nie wyczerpałaś. -
nick nieaktualny
-
Yesenia myślę,że to opuszczanie to oszukiwanie siebie
Albo chce dziecko albo nie
Ale i tak sporo zrobiłaś
Ja juz nie mowie, że odpuszczam,nie myślę itp,bo to nie prawda
A co Twój mąż na to? Jak on do tego podchodzi?ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:czyli hsg i laparo plus stymulacje.
ile tych stymulacji?
a może zmienisz lekarza- czujesz, że ten twój się zna na rzeczy czy niekoniecznie?
a co z IUI i IV? bo zdaje się, że tego nie wyczerpałaś.Reni lubi tę wiadomość