SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor!! Mozna sie Wam przypomniec? Przemyslalam i zrozumialam duzo spraw. Odpuscilam , pogodzilam sie , dalam sobie spokoj z lekarzami i ciesze sie z tego co mam... a po cichutku mam nadzieje i dalej sie staram ale bez parcia

dorbie, malgos741, beates, Alis, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, która z dziewczyn używała laktatora Medeli?
    w czym podgrzewałyście ściągnięte mleko? Jaki polecacie podgrzewacz? oprócz Medeli

Jakoś pusto tu teraz, ale może któraś to przeczyta.

Simba lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczorem :)
    Chciałam zdać raport z inspekcji jaj ;) wiec tak: na prawym 16mmm, na lewym 17 mm (ten lewy pęcherzyk jest podobno piękny, bo ma jakas wypustkę czy jakoś tak). Dostałam receptę na pregnyl i jutro zastrzyk....na który musze isc do przychodni :) fajnie :)
    Endo piekne, seks dziś jutro i pojutrze (matko sie zajadę normalnie ;) ) 22.10 rano test, po południu mam byc u niego w gabinecie i zobaczymy
    Jak sie teraz nie uda to w kolejnym cyklu zwiększamy dawkę clo :)

Aasiula, Mimbla, pierwiastka, malgos741, ComeToMeBaby, beates, caffe, Sabina, BISCA, Luna76, Dziobak, dorbie, efcia, paszczakin, Magdala, anna maria, Natka_79, macduska, kkisia, ania.g, kapturnica, Bursztyn, moremi, satori, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Czy ktoś wie jakie mogę wykonywać ćwiczenia na kręgosłup? Tak mnie napierdziela dolna część, miednica i drętwieje lewa noga że nie wyrabiam.

O ja pierdzielę!!! Od wczoraj mam podobne bóle - boli mnie dolny odcinek kręgosłupa w okolicy kości ogonowej, ból promieniuje na prawy pośladek i ciut pod pośladek. W nocy spać nie mogę, a jak się nachylę, to tak rwie, że wytrzymać nie mogę. Nie pomagają ćw., leżenie, chodzenie, zwariować można. Mam leki rozluźniające, ale boję się brać :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie ja nie pomoge bo nie uzywalam
    Mega powodzenia , oby to byl Twoj szczesliwy cykl

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Mam pytanie, która z dziewczyn używała laktatora Medeli?
    w czym podgrzewałyście ściągnięte mleko? Jaki polecacie podgrzewacz? oprócz Medeli

Jakoś pusto tu teraz, ale może któraś to przeczyta.
    Ja miałam zaraz po porodzie wypożyczony ze szpitala "kombajn" medeli, super sprawa :) ale ja ściągałam i od razu podawałam małej strzykawka (miałam strasznie pogryzione przez nia sutki) az do pierwszej wizyty położnej, pokazała mi jak prawidłowo przystawiać małą i było ok. Pare razy ściągałam w nocy kiedy Mloda nie wykazywała chęci jedzenia...ale nie korzystałam z podgrzewacza

dorbie lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna moze to korzonki, nie przemarzlas albo Cie nie przewialo? Moja mama wlasnie ma takie same objawy i jest na zwolnieniu wlasnie z korzonkami, bol okropny

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Odpuscilam , pogodzilam sie , dalam sobie spokoj z lekarzami
    czemu?

malgos741 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kurde, nooo!
    Ja oczywiście dziwię się, że tak kobieta nie poszła gdzie indziej, bo przecież to nie filozofia znależć innego ginekologa i inny szpital. Dla mnie bzdura, jak wymagają, żeby lekarz wskazał miejsce gdzie dokonaja jej aborcji. ten się nie zgadza, idę do innego. Sama mam rozum i szukam. Mam możliwośc wyboru lekarza i korzystam z tego

Ostatnio mówili o tym w jakiś wiadomościach, więc z mężem stwierdziliśmy to samo - jest wybór bez liku, jeden gin na drugim praktycznie...a baba się uparła na jednego starucha w dodatku. Jakiś ciemnogród :-/

dorbie lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega- nie zajedziesz, nie zajedziesz :)
    Do dzieła! :)
    trzymam kciuki

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega możesz sobie pregnyl sama zapodać w brzuch...

Mega lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    czemu?
    Bo juz chyba wszystkiego sprobowalam, jestem 7 cykl po laparo, w ostatnim cyklu mialam hsg, bralam clo, pregnyl i jak widac bez skutkow. Wydalam kasy, sama nie wuem ile, nie mowiac o tym ile stracilam nerwow. Przynajmniej do konca roku odpuszczam sobie lekarzy.

efcia lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo yesenia nie poznałam Cię
    Twój awatar na forum jest chodliwy
    Co najmniej 3 osoby mają to zdjęcie

Co tam słychać u Ciebie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 22:10

Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak przełączyłam na ten mecz i Lewandowski się turla po murawie :) Jeszcze trochę i im wyjdzie amerykański futbol. Tylko ten wynik... mogliby poprawić. Nasi- dla jasności :P

c5e015d88e.png
  • Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Od ok dwóch godzin doszło mi kłucie w środku jakby na wysokości szyjki. Takie napadowe i dosyć częste. Czy wiesz co to może być?

Gdybyś była w wyższej ciąży można byłoby powiedzieć, że to bóle przepowiadające... ale jest za wcześnie. Weź no-spe i połóż się, może jesteś po prostu przemęczona.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni odpuscilam :) a avatar ... pomysle o zmianie :)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Bo juz chyba wszystkiego sprobowalam, jestem 7 cykl po laparo, w ostatnim cyklu mialam hsg, bralam clo, pregnyl i jak widac bez skutkow. Wydalam kasy, sama nie wuem ile, nie mowiac o tym ile stracilam nerwow. Przynajmniej do konca roku odpuszczam sobie lekarzy.
    czyli hsg i laparo plus stymulacje.
    ile tych stymulacji?
    a może zmienisz lekarza- czujesz, że ten twój się zna na rzeczy czy niekoniecznie?
    a co z IUI i IV? bo zdaje się, że tego nie wyczerpałaś.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ogladam mecz ale tego nie daje sie ogladac i tak przegramy , jak zwykle, masakra

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia myślę,że to opuszczanie to oszukiwanie siebie
    Albo chce dziecko albo nie
    Ale i tak sporo zrobiłaś
    Ja juz nie mowie, że odpuszczam,nie myślę itp,bo to nie prawda
    A co Twój mąż na to? Jak on do tego podchodzi?

ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    czyli hsg i laparo plus stymulacje.
    ile tych stymulacji?
    a może zmienisz lekarza- czujesz, że ten twój się zna na rzeczy czy niekoniecznie?
    a co z IUI i IV? bo zdaje się, że tego nie wyczerpałaś.
    Lekarz zna sie na rzeczy, jest bardzo dobry, proponowal mi inseminacje ale ja nie widze tego u siebie, chce odpoczac bo wydaje mi sie ze to siedzi w mojej glowie

Reni lubi tę wiadomość

‹‹ 11682 11683 11684 11685 11686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ