35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Mam pytanie, która z dziewczyn używała laktatora Medeli?
w czym podgrzewałyście ściągnięte mleko? Jaki polecacie podgrzewacz? oprócz Medeli
Jakoś pusto tu teraz, ale może któraś to przeczyta.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Gdybyś była w wyższej ciąży można byłoby powiedzieć, że to bóle przepowiadające... ale jest za wcześnie. Weź no-spe i połóż się, może jesteś po prostu przemęczona.
Luna76, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mega,cieszę się że i Ty przyniosłaś wczoraj dobrą wiadomość. Wiesz że trzymam kciuki
Hera, teraz jak trafisz w ręce nowego speca to mam nadzieję że Tupek szybko doczeka się rodzeństwa
Przed 6 wpadła najstarsza do sypialni że nie może indeksu znaleźć a ma zajęcia w prosektorium. Zrobiła dym na cały dom. Kiedy ona dorośnie i zacznie być odpowiedzialna?
Idę teraz pod prysznic. Od 8 przyjmuje mój gin więc zadzwonię i zapytam czy da radę dziś mnie przyjąć. Kłucie na razie minęło ale zobaczę co będzie jak się zacznę ruszać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 06:48
Aasiula, malgos741, moremi, efcia, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Zapraszam na pyszną kawkę
Mam pytanko, jak wstawia się obrazki do posta ?)
A obrazki to ten...... no nie mogę... Ok,http://naforum.zapodaj.net wczytujesz obraz, wybierasz wielkość, klikasz zapodaj, WKLEJASZ BBC CODE. I żebym dwa razy nie musiała powtarzać
yesenia, moremi, kkisia, BISCA, Magdala, Mimbla, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPróba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bb65bbfa54c.jpg
p.s udana
Jeszcze raz miłego dniaidę szykować się do pracy
Come dziękuję za pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:08
ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, moremi, kkisia, BISCA, Mimbla, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny