X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Obawiam się że może Jej tak zostać, mój mąż ma tak do tej pory ;)
    Witojcie dziewczęta :)

Mój wyjazd na niedzielny mecz stoi pod ogromnym znakiem zapytania. Powód jest taki, że wczoraj z tych "ogromnych" emocji zasnęłam. Mężu nie mógł spać jeszcze 2 godziny po zakończeniu ;) Dziś mu mówię, że mogę i na stadionie zasnąć, nawet mu to zwizualizowałam: tłum rozwrzeszczanych kibiców skanduje Polska Polska a tu jedna blondi chrrr chrrr a on: przestań bo bym się chyba ze wstydu spalił. No to nie wiem czy mam ryzykować pochodnię z męża, jeszcze by mi się na to jedno dziecko chociaż przydał ;) No i mam dylemat ;)

idz Sandra.. ja tez mecze mam w glebokim powazaniu, niemniej jak raz polazlam tu na mecz PL-BE, to sie super bawilam, nauczylam wszytkich kibolskich piosenek i zaprzyjaznilam z kibolami ;) Bardzo milo to wspominam, bo wygralismy ;)

sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,
    moremi wrote:
    Taaaaa... Wmawiaj sobie. Ja i tak wiem, że Ty pierwsza urodzisz ;-)
    Hehe ty mnie tu nie strasz bo gotowa nie jestem :) ja do 12 listopada nigdzie sie nie wybieram ;) a potem to niech sie dzieje wola nieba :) moge iść pierwsza ale musisz sie przeterminować :D
    To ja tez w kalendarz chce dopisać wizytę u gina, 21.10 :)

Dzis spałam lepiej to i samopoczucie lepsze. W niedziele nasza 7 rocznica ślubu :) tort zrobie chłopu :) niech ma

Tendencyjnie trzymam co sie da, szczególnie szyjkę zaciskam bo cos Moremi mi wróży szybki poród :)

ania.g, BISCA, efcia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    idz Ania, w ciazy lepiej nie czekac. A w poprzednich tak nie mialas? Bo mnie kuło czasmi przerazliwie..
    Nie, a jeszcze teraz doszły lekkie skurcze w krzyżu które poprzednio miałam ok 36 tyg ciąży.

Matka fantastycznej 4 :)
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    idz Sandra.. ja tez mecze mam w glebokim powazaniu, niemniej jak raz polazlam tu na mecz PL-BE, to sie super bawilam, nauczylam wszytkich kibolskich piosenek i zaprzyjaznilam z kibolami ;) Bardzo milo to wspominam, bo wygralismy ;)

No właśnie podobno super atmosfera, ja bardziej lubię siatkówkę, bo więcej się dzieje, piłka nożna jakoś mnie nuży. Natomiast piłka to świętość dla małża mego, ale masz rację zaryzykuje :)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie wszystko jest ok tylko mój organizm robi sobie jaja. W końcu to kolejna ciąża więc pewnie głupawki dostał. W każdym razie dobrze że dziś zostanę przyjęta bo nie będę bzdur wymyślać i negatywnie się nakręcać przez kolejny tydzień.

Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Zostaje ci tylko frustratka bo my to staraczki frustratki ;D.
    ojjjj zapomialam dodac w kurwidolku ;D

albo podstarzała spełniona frustratka :)

ania.g, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pewnie wszystko jest ok tylko mój organizm robi sobie jaja. W końcu to kolejna ciąża więc pewnie głupawki dostał. W każdym razie dobrze że dziś zostanę przyjęta bo nie będę bzdur wymyślać i negatywnie się nakręcać przez kolejny tydzień.

pewnie tak ale lepiej sprawdzićcoby się niepotrzebnie nie stresić

ania.g lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Kapta gratulacje śliczny maluszek :)
    Dziękuje.Dziś był ważony na wizycie i przekroczył 4kg =D Rośnie jak na drożdżach !

sandra80, BISCA, Aasiula, Dziobak, caffe, efcia, iwcia77, macduska, Mimbla, Magdala, beates, Mega, Simba, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    W Gdansku. ;-)

no co piękne miasto :)

iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wreszcie przejrzałam na oczy :) ale teraz brzuch boli , masakra

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    albo podstarzała spełniona frustratka :)
    O to jest to. W moim przypadku to chyba podstarzała frustratka spełniona powyżej średniej krajowej uzależniona od kurwidołka; )

Aasiula, sandra80, kapturnica, Reni, efcia, iwcia77, Mimbla, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, wspolczuje bolu i strachu. Czekamy na dobre wiesci. Na 13h idziesz ?

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć i czołem,
    skąd ja się w tym kurwidołku wziąłem...

Czymam kegle za poczebujące ;)

Jutro zaczynam szkolenie...
    Jak do tej pory to mi sie chciało na nie iść, ale jak przyszło co do czego to mi się nie chce... I tak co weekend do marca...

robaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gifrobaczek.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 11:49

kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, anna maria, Dziobak, efcia, Aasiula, kkisia, iwcia77, macduska, Luna76, Mimbla, Magdala, satori, gosia7122, Mega, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 12h spadam na sport. Nie chce mi sie, ale nie mam zadnej wymowki. Ciaza by byla jak znalazl :P

caffe, Dziobak, efcia, Mimbla, malgos741, Mega, Simba, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczy2.gif

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    oczy2.gif
    oczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gifoczy2.gif :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 12:00

kapturnica, megan8, iwcia77, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski wiem ,że kiedys była mowa ale szczepiła, która na rota i pneumokoki ???
    Bo tak dziś gadałam z moja rodzinną i chyba zaszczepimy małego .Koszt z tego co sprawdziła to 1600złotych wychodzi.Nie mało cholera ale z drugiej strony jesli w razie W mały może przejść lżej to żadna kasa nie gra roli.
    Starszy jak mial 2lata wylądował na rota w szpitalu.Może gdybym wtedy była w Pl nieodwodniłby się i nie skończyło na oddziale ale chłop nie poradził z nim sobie sam.

Simba lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Laski wiem ,że kiedys była mowa ale szczepiła, która na rota i pneumokoki ???
    Bo tak dziś gadałam z moja rodzinną i chyba zaszczepimy małego .Koszt z tego co sprawdziła to 1600złotych wychodzi.Nie mało cholera ale z drugiej strony jesli w razie W mały może przejść lżej to żadna kasa nie gra roli.
    Starszy jak mial 2lata wylądował na rota w szpitalu.Może gdybym wtedy była w Pl nieodwodniłby się i nie skończyło na oddziale ale chłop nie poradził z nim sobie sam.
    Ja szczepiłam.

I jesli kilka miesięcy temu to był rotawirus, to wszystkich położyło, oprócz małego i dopiero jak wspomnieni wszyscy się rozłożyli, to skojarzyłam, że mały (bo on pierwszy złapał) przez te dwa dni co spał więcej i 3 razy zrobił rzadszą kupę,musiał miec tego wirusa.

kapturnica, iwcia77, Mimbla, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ania, wspolczuje bolu i strachu. Czekamy na dobre wiesci. Na 13h idziesz ?
    13:30

• Alis Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, sprawdzam, czy się suwaczek ładuje :)

Dziobak, efcia, kkisia, BISCA, iwcia77, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 11687 11688 11689 11690 11691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ