35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:cholera...nie wiem czy karmisz, ale jesli nie to mozna kwasy-narazie nie solny
- tylko glikolowy, alemoze wczesniej jakies oczyszczanie u kosmetyczki ?
-
Reni wrote:http://zdrowie.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/502321,pokonac-bezplodnosc-seks-codziennie-by-zwiekszyc-szanse-na-ciaze.html
i nie ma, że tylko w dni płodne
mój gin uważa że trza się kochać co drugi dzień przez cały cykliwcia77, ComeToMeBaby, mama78 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bo bogactwo i dobrobyt jest
i wogole w dupach sie poprzewracalo i kazdy ma auto to i korasy sa
fakt
my mamy 3, ale jutro przyjeżdza kupiec zabrać jedno
zostaja 2 i nie wyobrazam sobie byc z jednym autem, ze niby co, mąż zabiera jedno, a ja na piechote -
efcia wrote:prze Pani bardzo prosze mnie też wpisać na liste zajeć , wprawdzie dragów juz nie biore, jajec nie podglądam, ale licze na palec bozi
P.S prosze o znaczek ( obrazek palca bozi) wierze w Pani kreatywność
dziekuje
efcia z przed przed ostatniej ławki
Bozia masz robotę! Kolejna liczy na Twój palecefcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na listę wpisujemy konkrety, a z palcem bożym to róznie bywa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5be5f667c0ce.jpg
HahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:36
kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:znowu ktos kasuje posty
ej no i to w jakim tempie.. nowego posta nie moge napisac, cytowane tylko..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:42
efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapta ja tez szczepilam na rota, to to doustne jest, nie?
U nas rekmoneduja te szczepienia.. A te koki jakies to chyba nie, chyba, ze to sie u nas inaczej nazywa..kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja nie
przyszłam się pochwalić nowym, odświeżonym awatarem. taki se re-branding zrobiłam.
zmienianie awatarow (oprocz zorganizowanych akcji i krychy butow) powinno byc zabronione
nie bede wiedziala z kim gadam..kkisia, Aasiula, iwcia77, Luna76, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:zmienianie awatarow (oprocz zorganizowanych akcji i krychy butow) powinno byc zabronione
nie bede wiedziala z kim gadam..
łaaaaaaa se nawet nastroja nie można poprawić...
chciałam tylko powiedzieć, że ja awatara kometowego (poza akcją z burką) nie zmieniłam nigdy. nigdy! o. to se raz na ruski rok mogę zmienić. mam to zapisane w konstytucji! o.
p.s.1 Weź.... Komety nie znasz?
p.s.2 Idę w karton.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:54
kapturnica, Aasiula, paszczakin, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Laski wiem ,że kiedys była mowa ale szczepiła, która na rota i pneumokoki ???
Bo tak dziś gadałam z moja rodzinną i chyba zaszczepimy małego .Koszt z tego co sprawdziła to 1600złotych wychodzi.Nie mało cholera ale z drugiej strony jesli w razie W mały może przejść lżej to żadna kasa nie gra roli.
Starszy jak mial 2lata wylądował na rota w szpitalu.Może gdybym wtedy była w Pl nieodwodniłby się i nie skończyło na oddziale ale chłop nie poradził z nim sobie sam.
ja nie szczepiłam, synek dobrze przeszedł rotaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:kapta ja tez szczepilam na rota, to to doustne jest, nie?
U nas rekmoneduja te szczepienia.. A te koki jakies to chyba nie, chyba, ze to sie u nas inaczej nazywa..
A na pneumokoki warto szczepic jesli dziecie idzie do przedszkola ,żłoba lub jest narażon na skupiska ludu bo niestety to gowno jest wszedzie a odpowiedzialne jest za wiele chorob - bakteria może wywoływać różnego rodzaju zakażenia zapalenie płuc, ostre zapalenie zatok, zapalenie ucha środkowego, zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych, zapalenie szpiku, septyczne zapalenie stawów, zapalenie wsierdzia, zapalenie otrzewnej, zapalenie osierdzia, tkanki łącznej i ropień mózgu.Jak pocztałam to stwierdziłam ,ze bede szczepic bo jednak starz moze jakies gowno zwiez do domu ze szkoly brr
Alis, dorbie, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Wracam z wizyty. Szyjka ok bo nigdy nie rodziłam naturalnie. Blizna po cc ma tylko 2,5 mm i tu jest problem. Jeśli powtórzą się bóle i kłucia tego typu co Wam pisałam i nie przejdą po nospie to gin mnie zamknie w szpitalu do końca ciąży
Mój mąż zostciążyał wezwany do gabinetu i gin powiedział że teraz to powinnam leżeć, odpoczywać i nic nie robić bo grozi mi pęknięcie blizny a co za tym idzie macicy. Masakra
Julia ma się doskonale. Waży 681 gram. Łożysko i przepływy w normie.
Edit: gin wątpi że dociągnę do stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:05
kapturnica, efcia, caffe, Reni, Alis, iwcia77, Mimbla, Dziobak, Magdala, malgos741, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Wracam z wizyty. Szyjka ok bo nigdy nie rodziłam naturalnie. Blizna po cc ma tylko 2,5 mm i tu jest problem. Jeśli powtórzą się bóle i kłucia tego typu co Wam pisałam i nie przejdą po nospie to gin mnie zamknie w szpitalu do końca ciąży
Mój mąż został wezwany do gabinetu i gin powiedział że teraz to powinnam leżeć, odpoczywać i nic nie robić bo grozi mi pęknięcie blizny a co za tym idzie macicy. Masakra
Julia ma się doskonale. Waży 681 gram. Łożysko i przepływy w normie.
aniu to teraz leżeć i pachnieć
swoją droga jak to wykonać przy rocznym dziecku hm...
wspieramania.g, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość