35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:kapta - rosnie Maks na swojskim mleku
ja dzis tez bylam u pediatry na bilansie 9 miesiecy- waga 9650 gr, 72 cm, mozg okragly 45,2 cm
, poza tym wpisane ma , ze dziecko jest ufne i nie boi sie obcych...- cyganskie dziecko z mojego Ivo
Większe od mojego 14 miesięcznegoiwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Wracam z wizyty. Szyjka ok bo nigdy nie rodziłam naturalnie. Blizna po cc ma tylko 2,5 mm i tu jest problem. Jeśli powtórzą się bóle i kłucia tego typu co Wam pisałam i nie przejdą po nospie to gin mnie zamknie w szpitalu do końca ciąży
Mój mąż zostciążyał wezwany do gabinetu i gin powiedział że teraz to powinnam leżeć, odpoczywać i nic nie robić bo grozi mi pęknięcie blizny a co za tym idzie macicy. Masakra
Julia ma się doskonale. Waży 681 gram. Łożysko i przepływy w normie.
Edit: gin wątpi że dociągnę do stycznia.ania.g, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymama3 zaszła i spierdoliła stąd pucować porcelane
poza tym wyzywano ja od moherów
Krakona miała problemy osobiste i chyba zaprzestała starań
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 października 2015, 20:54
Luna76, kapturnica, Alis, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Aniu, mam nadzieję, że nie będziesz musiała spędzić tygodni w szpitalu, zyczę ci tego. A dobrze, że byłaś z mężem i jemu powiedział, bo może zrozumie, że nie możesz nosić Marcela i to jest poważna rzecz. Bo pęknięcie macicy to może sie różnie skończyć niestety
-
Luna76 wrote:witam Was na kurwidołku naszym
Mam pytanie tak z innej beczki: co się dzieje z Krakonką i mama3 (czy jakoś tak), bo jakoś mi umknęły?
Mama w ciazy ale odeszla w zlosci. Juz nie pamietam o co poszlo. Krakonka, nie wiem.
Szkoda, ze odeszly. Mam nadzieje,ze u nich wszystko ok. Jak nas podczytuja to
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:mama3 zaszła i spierdoliła stąd pucować porcelane
poza tym wyzywano ja od moherów
oooooo kuźwa! padłam ze śmiechu
czyli mama3 ma 4 dziecko? ...i porcelanęHeretyczka, kapturnica, efcia, SolarPolar, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ania
Pytanie z tych mądrych inaczej..
Jak to jest być w ciąży 4 raz? Jakie są emocje, odczucia?BISCA, Reni, Alis, Mimbla, dorbie, efcia, Aasiula, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Za każdym razem są inne. Teraz jestem najspokojniejsza jeśli chodzi o dziecko. Martwi mnie tylko dotrwanie do końca i kolejna operacja.
w takiej Kanadzie na przykład dopuszczaja 6 cc
oszczedzaj sie po prostu na maxacaffe, ania.g, Alis, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Za każdym razem są inne. Teraz jestem najspokojniejsza jeśli chodzi o dziecko. Martwi mnie tylko dotrwanie do końca i kolejna operacja.
Ja to jestem w szoku, że zdecydowałas się na 4 dziecko po 3 cesarkach!!!! Lekarz nie odradzał Ci tego? Toż to wielkie ryzyko!!!kapturnica, Alis lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:aniag ty se jajcow nie rob, bo dopiero w styczniu fotelik moze do ciebie dojsc
- no fakensik ! oszczedzaj sie teraz
Paszczak- mialam dawno pisac- witaj prosiaczkuno masz cudne wnetrze ale z wierzchu tez calkiem dobrze sie trzymasz
kciukam za Asiulowe jajki, i wszystkie mozliwe zagniezdzeniaiwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4