35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Wracam z wizyty. Szyjka ok bo nigdy nie rodziłam naturalnie. Blizna po cc ma tylko 2,5 mm i tu jest problem. Jeśli powtórzą się bóle i kłucia tego typu co Wam pisałam i nie przejdą po nospie to gin mnie zamknie w szpitalu do końca ciąży
Mój mąż został wezwany do gabinetu i gin powiedział że teraz to powinnam leżeć, odpoczywać i nic nie robić bo grozi mi pęknięcie blizny a co za tym idzie macicy. Masakra
Julia ma się doskonale. Waży 681 gram. Łożysko i przepływy w normie.
Ania jaka jest przyczyna problemów z blizną???Zbyt szybkie zajscie w ciąże po kolejnym cc ??ania.g, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Ania teraz będziesz miała dużo czasu na OF
będziesz naszą woźną w szkole! chcesz?
Będziesz otwierać i zamykać szkołęcaffe, ania.g, Alis, iwcia77, kkisia, gretka, BISCA, Mimbla, anna maria, Dziobak, Aasiula, Magdala, malgos741, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Anka ja nawet nie chcę słyszeć, że sama jesz
Mają Cię karmi, myć, poić
ewentualnie możesz palcem pokazywać gdzie co i jakcaffe, ania.g, Alis, iwcia77, kkisia, BISCA, anna maria, Dziobak, Aasiula, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Lajk za zdrową Julke .
Ania jaka jest przyczyna problemów z blizną???Zbyt szybkie zajscie w ciąże po kolejnym cc ??Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:Ania teraz będziesz miała dużo czasu na OF
będziesz naszą woźną w szkole! chcesz?
Będziesz otwierać i zamykać szkołę
toż woźna ma w szkole najwięcej roboty
litości nie masz?ania.g, ComeToMeBaby, Magdala lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Anka ja nawet nie chcę słyszeć, że sama jesz
Mają Cię karmi, myć, poić
ewentualnie możesz palcem pokazywać gdzie co i jakiwcia77, sandra80, Reni, BISCA, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Wracam z wizyty. Szyjka ok bo nigdy nie rodziłam naturalnie. Blizna po cc ma tylko 2,5 mm i tu jest problem. Jeśli powtórzą się bóle i kłucia tego typu co Wam pisałam i nie przejdą po nospie to gin mnie zamknie w szpitalu do końca ciąży
Mój mąż zostciążyał wezwany do gabinetu i gin powiedział że teraz to powinnam leżeć, odpoczywać i nic nie robić bo grozi mi pęknięcie blizny a co za tym idzie macicy. Masakra
Julia ma się doskonale. Waży 681 gram. Łożysko i przepływy w normie.
Edit: gin wątpi że dociągnę do stycznia.
Też bym sobie poleżała i nicnierobiła, ale mąż twierdzi, że drugi miesiąc to za wcześnie, łobuz jeden. Czy Twój synek chodzi do żłobka? Bo jak tak to pierwsze pół dnia w złobku, drugie z mężem, a ty na kanapieiwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Jak to za dużo CC? Cesarka była źle zrobiona, czy miałaś za dużo cesarek?
Tak sie dopytuję, bo ja też po cc, w drugiej ciąży... Co prawda gin mówił, że wszystko pięknie i mogę się starać, ale kto wie, co to będzie jak się zacznie wszystko rozciągać. -
Reni wrote:myli mi się z beates
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f09d476d659.png
hmmm aż tak podobne?iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:mój gin uważa że trza się kochać co drugi dzień przez cały cykl
sandra80, macduska, kkisia, Mimbla, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
aniag ty se jajcow nie rob, bo dopiero w styczniu fotelik moze do ciebie dojsc
- no fakensik ! oszczedzaj sie teraz
Paszczak- mialam dawno pisac- witaj prosiaczkuno masz cudne wnetrze ale z wierzchu tez calkiem dobrze sie trzymasz
kciukam za Asiulowe jajki, i wszystkie mozliwe zagniezdzenia
ania.g, kapturnica, efcia, paszczakin, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
kapta - rosnie Maks na swojskim mleku
ja dzis tez bylam u pediatry na bilansie 9 miesiecy- waga 9650 gr, 72 cm, mozg okragly 45,2 cm
, poza tym wpisane ma , ze dziecko jest ufne i nie boi sie obcych...- cyganskie dziecko z mojego Ivo
ComeToMeBaby, Alis, kkisia, BISCA, kapturnica, Mimbla, Dziobak, anna maria, macduska, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aż sprawdziłam, bo beates mi się kojarzyło że ma te niebiesko-fioletowe ręce. a ona rzeczywiście zmieniła ostatnio avatar. Porównałam:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f09d476d659.png
hmmm aż tak podobne?
jak się przerzuca posty na smartfonie to są podobneiwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość