SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Ja to jestem w szoku, że zdecydowałas się na 4 dziecko po 3 cesarkach!!!! Lekarz nie odradzał Ci tego? Toż to wielkie ryzyko!!!
    przestań, to była wpadka hyhyhy

iwcia77, BISCA, Alis, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    47b20s0.gif
    Taki swojski i wazny dla kazdej z nas na kurwidołku =D

Ja Wam powiem ,że jak patrze na malego to jestem szczęśliwa ,że zdecydowałam się walczyc o drugie dziecko.Ale wiem też ,że wiecej dzieci świadomie juz nie chce i pewnie bym nie dala rade znówprzechodzic te nerwówke przez ciąże itd.
    Spełnie sie calkowicie przy małym zwłaszcza ,że starszy coraz bardziej juz umyka w swój świat. Dlatego ja podziwiam każda babke co decyduje się na 3cie , 4te czy kolejne dziecko....

iwcia77, Dziobak, efcia, Aasiula, Natka_79, Luna76, mama78 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Ja to jestem w szoku, że zdecydowałas się na 4 dziecko po 3 cesarkach!!!! Lekarz nie odradzał Ci tego? Toż to wielkie ryzyko!!!
    Ja się nie decydowałam. Klasyczna wpadka :)

BISCA, iwcia77, kkisia, kapturnica, Dziobak, efcia, Aasiula, Luna76, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja pierdole

no co?

zapytać nie można?

chodzi mi o to czy każdą ciążę czuje się inaczej, jak organizm na to reaguje i takie tam
    ja nie wiem czy się jednego doczekam, a gdzie drugie trzecie czwarte
    nie będę miała porównania

Ty jesteś zawsze wszystko wiedząca
    idę stąd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:05

ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moja kolezanka jedzie na swieta do domu i wysle dopiero pewnie w przedzien wigilii, powinno dojsc po swietach :)
    A to tak pewnie będzie. Najwyżej ktoś na wyjście ze szpitala pożyczy.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A to tak pewnie będzie. Najwyżej ktoś na wyjście ze szpitala pożyczy.
    siem zem zestresowala nom ;D

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    gorzej jak się nie decyduje a i tak ma- na przykład piąte. jak moja kuzynka...
    jest gwałcona?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jest gwałcona?
    a moze to ona gwalci meza ;D to u Kometowskich chyba rodzinne ;D, ze kobity ociekajom seksem ;D

ania.g, Mimbla, Heretyczka, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Twoje zaczepne pytanie okaże się właściwie posiadać dość smutną i dosłowną odpowiedź: co do trzeciego dziecka nie jestem pewna- w każdym razie pożycie z ówczesnym partnerem to było... no... patologia. kto wie co tam się działo. to są trudne sprawy Hera, tego się nie da ogarnąć.
    A pozostałe to wpadki. Nie wiem dokładnie czy wszystkie (podejrzewam tylko), ale na pewno ostatnie dziecko to tak.
    ups...przykra sprawa...:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moja kolezanka jedzie na swieta do domu i wysle dopiero pewnie w przedzien wigilii, powinno dojsc po swietach :)
    Iwcia, a Ty będziesz w tym roku czy nie?
    Ten leżaczek to moge odebrac od Twojej mamy i jej dac kasę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no co?

zapytać nie można?

chodzi mi o to czy każdą ciążę czuje się inaczej, jak organizm na to reaguje i takie tam
    ja nie wiem czy się jednego doczekam, a gdzie drugie trzecie czwarte
    nie będę miała porównania

Ty jesteś zawsze wszystko wiedząca
    idę stąd
    Podczas każdej ciąży człowiek czuje się inaczej, sa inne emocje, bo jest się straszym i w domu dzieci tez zmieniają podejście
    Mogę to powiedzieć, bo moja to 4ta ciąża :-) a w domu 2 dzieci :-)

kapturnica, ania.g, Alis, efcia, iwcia77, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, awatar i kolorki bardzo ładne. Sorry za polubienie tamtego posta o gwałceniu rodzinnym, suma sumarum to faktycznie nie jest zabawne :/..

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Iwcia, a Ty będziesz w tym roku czy nie?
    Ten leżaczek to moge odebrac od Twojej mamy i jej dac kasę?
    tak kochana, ja na privie napisze ci telefon do mamy , to sie umowisz na odbior , bo ja juz niczego nie jestem pewna w zwiazku z moim przyjazdem do gadanska...:(

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Twoje zaczepne pytanie okaże się właściwie posiadać dość smutną i dosłowną odpowiedź: co do trzeciego dziecka nie jestem pewna- w każdym razie pożycie z ówczesnym partnerem to było... no... patologia. kto wie co tam się działo. to są trudne sprawy Hera, tego się nie da ogarnąć.
    A pozostałe to wpadki. Nie wiem dokładnie czy wszystkie (podejrzewam tylko), ale na pewno ostatnie dziecko to tak.
    a tabletki anty?

• efcia Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dzisiaj wywinęłam numer mojemu m :D

kupiłam u kosmetyczki szminke transparentna - kolor zielony z wygladu

dałam mężowi zeby sobie pomalował usta, mówie ze to odżywka bezbarwna - użył bez namysłu bo z wygladu zielona, po chwili parskłam śmiechem powiedziałam zeby poszedl sie zobaczyć w lustrze
    oniemiał - usta miał czerwone :D
    szkoda tylko, ze nie dał se zdjęcia zrobić :/

szminka jest zielona, pod wpływem ciepła ciała - ust zmienia sie w czerwień

iwcia77, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Aasiula, BISCA, macduska, ania.g, malgos741, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nom.
    mogłabym jeszcze coś powiedzieć, aby nakreślić jej sytuację, ale może lepiej tego zaoszczędzę. w każdym razie dziewczyna przeszła w życiu piekło. bo nie wiem jak można to inaczej nazwać.
    wierze, nawet bez opisow...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak kochana, ja na privie napisze ci telefon do mamy , to sie umowisz na odbior , bo ja juz niczego nie jestem pewna w zwiazku z moim przyjazdem do gadanska...:(
    Oczywiście nie lubię, bo bym chciała się z Toba zobaczyc :-)
    Ale dzięki, tylko powiedz mamie o kasie, żeby wiedziała

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nom.
    mogłabym jeszcze coś powiedzieć, aby nakreślić jej sytuację, ale może lepiej tego zaoszczędzę. w każdym razie dziewczyna przeszła w życiu piekło. bo nie wiem jak można to inaczej nazwać.
    oczywiście na nic nie miała wpływu...na wybór partnerów równiez nie, po tabsy anty równiez nie miała mozliwości sie udać

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

zauważ że ofiary zawsze pozostaja ofiarami i zawsze wybieraja podobnych partnerów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:59

dorbie lubi tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    oczywiście na nic nie miała wpływu...na wybór partnerów równiez nie, po tabsy anty równiez nie miała mozliwości sie udać

trochę niestosownie jest nabijać się z ofiary przemocy, jaką ta osoba najpewniej była.. niełatwo wyrwać się z matni, jeśli tkwi się w niej latami.

lekcja empatii się kłania

iwcia77, Dziobak, Reni lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
‹‹ 11692 11693 11694 11695 11696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ