35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76 wrote:Ja to jestem w szoku, że zdecydowałas się na 4 dziecko po 3 cesarkach!!!! Lekarz nie odradzał Ci tego? Toż to wielkie ryzyko!!!
iwcia77, BISCA, Alis, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
Ja Wam powiem ,że jak patrze na malego to jestem szczęśliwa ,że zdecydowałam się walczyc o drugie dziecko.Ale wiem też ,że wiecej dzieci świadomie juz nie chce i pewnie bym nie dala rade znówprzechodzic te nerwówke przez ciąże itd.
Spełnie sie calkowicie przy małym zwłaszcza ,że starszy coraz bardziej juz umyka w swój świat. Dlatego ja podziwiam każda babke co decyduje się na 3cie , 4te czy kolejne dziecko....iwcia77, Dziobak, efcia, Aasiula, Natka_79, Luna76, mama78 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ja to jestem w szoku, że zdecydowałas się na 4 dziecko po 3 cesarkach!!!! Lekarz nie odradzał Ci tego? Toż to wielkie ryzyko!!!
BISCA, iwcia77, kkisia, kapturnica, Dziobak, efcia, Aasiula, Luna76, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Heretyczka wrote:ja pierdole
no co?
zapytać nie można?
chodzi mi o to czy każdą ciążę czuje się inaczej, jak organizm na to reaguje i takie tam
ja nie wiem czy się jednego doczekam, a gdzie drugie trzecie czwarte
nie będę miała porównania
Ty jesteś zawsze wszystko wiedząca
idę stądWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 16:05
ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:moja kolezanka jedzie na swieta do domu i wysle dopiero pewnie w przedzien wigilii, powinno dojsc po swietach
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Twoje zaczepne pytanie okaże się właściwie posiadać dość smutną i dosłowną odpowiedź: co do trzeciego dziecka nie jestem pewna- w każdym razie pożycie z ówczesnym partnerem to było... no... patologia. kto wie co tam się działo. to są trudne sprawy Hera, tego się nie da ogarnąć.
A pozostałe to wpadki. Nie wiem dokładnie czy wszystkie (podejrzewam tylko), ale na pewno ostatnie dziecko to tak. -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:moja kolezanka jedzie na swieta do domu i wysle dopiero pewnie w przedzien wigilii, powinno dojsc po swietach
Ten leżaczek to moge odebrac od Twojej mamy i jej dac kasę?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no co?
zapytać nie można?
chodzi mi o to czy każdą ciążę czuje się inaczej, jak organizm na to reaguje i takie tam
ja nie wiem czy się jednego doczekam, a gdzie drugie trzecie czwarte
nie będę miała porównania
Ty jesteś zawsze wszystko wiedząca
idę stąd
Mogę to powiedzieć, bo moja to 4ta ciążaa w domu 2 dzieci
kapturnica, ania.g, Alis, efcia, iwcia77, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Kometa, awatar i kolorki bardzo ładne. Sorry za polubienie tamtego posta o gwałceniu rodzinnym, suma sumarum to faktycznie nie jest zabawne
..
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Iwcia, a Ty będziesz w tym roku czy nie?
Ten leżaczek to moge odebrac od Twojej mamy i jej dac kasę?dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Twoje zaczepne pytanie okaże się właściwie posiadać dość smutną i dosłowną odpowiedź: co do trzeciego dziecka nie jestem pewna- w każdym razie pożycie z ówczesnym partnerem to było... no... patologia. kto wie co tam się działo. to są trudne sprawy Hera, tego się nie da ogarnąć.
A pozostałe to wpadki. Nie wiem dokładnie czy wszystkie (podejrzewam tylko), ale na pewno ostatnie dziecko to tak. -
ale dzisiaj wywinęłam numer mojemu m
kupiłam u kosmetyczki szminke transparentna - kolor zielony z wygladu
dałam mężowi zeby sobie pomalował usta, mówie ze to odżywka bezbarwna - użył bez namysłu bo z wygladu zielona, po chwili parskłam śmiechem powiedziałam zeby poszedl sie zobaczyć w lustrze
oniemiał - usta miał czerwone
szkoda tylko, ze nie dał se zdjęcia zrobić
szminka jest zielona, pod wpływem ciepła ciała - ust zmienia sie w czerwieńiwcia77, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Aasiula, BISCA, macduska, ania.g, malgos741, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tak kochana, ja na privie napisze ci telefon do mamy , to sie umowisz na odbior , bo ja juz niczego nie jestem pewna w zwiazku z moim przyjazdem do gadanska...
Ale dzięki, tylko powiedz mamie o kasie, żeby wiedziałaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nom.
mogłabym jeszcze coś powiedzieć, aby nakreślić jej sytuację, ale może lepiej tego zaoszczędzę. w każdym razie dziewczyna przeszła w życiu piekło. bo nie wiem jak można to inaczej nazwać. -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:oczywiście na nic nie miała wpływu...na wybór partnerów równiez nie, po tabsy anty równiez nie miała mozliwości sie udać
trochę niestosownie jest nabijać się z ofiary przemocy, jaką ta osoba najpewniej była.. niełatwo wyrwać się z matni, jeśli tkwi się w niej latami.
lekcja empatii się kłaniaiwcia77, Dziobak, Reni lubią tę wiadomość