35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Bry w niedziele
Polar ja to nawet zawroty głowy miałam , i uderzenia gorąca tak samo .
Uff jajnik juz nie boli, czyli pękło jajco , i tak sie zastanawiam czy sie jeszcze bzykac teraz z ranca
kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Dziobak, kapturnica, pierwiastka, malgos741, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam szanowny kurwidolek
To jakieś święto dzisiaj? Mojego chłopa też na amory zebrało
Polar ja Ci dam meno, co do niechcianych objawów po clo ja doloze depresję. Niby tylko 5 dni, ale daje popalic. Misku trzymam kciuki za piękne jajcokkisia, moremi, Aasiula, macduska, ania.g, Mega, kapturnica, malgos741, Magdala, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Szlak mi trafil tableta
Na nic nie reaguje
Nawet na restart
Poczekam moze jak sie rozladuje to sie reanimuje
Bry
Dzisiaj wracam do domu
Aasiula, Sabina, macduska, ania.g, kkisia, Mega, pierwiastka, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ja tez witam i u mnie z rana mąż rowniez rure przetykal!
Jutro mam wizyte u przystojniaka - bedziemy sprawdzac czy mi jajko ( jakiekolwiek ) uroslo. Dzis w nocy oblewalam sie potem mimo ze w domu zimno- pewnie wchodze w faze klimakterium - ja koorwa mac czulam, ze sie tu zasiedze az do meno! Szlag!
Mialyscie jakies dziwne objawy przyjmowania clo?
I to jakie! I to jakie!
Poty, bóle głowy, wahania nastroju, dreszcze i ogólnie mocno ch* samopoczucie.
Także ten, Polar to clo jak nic, w żadnym wypadku Ta Której Imienia Nie Wolno Wymawaiać!
*tu w domyśle wstawić potoczny synonim męskiego organu kopulacyjnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 08:44
Aasiula, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam szanowne desperatki w podstarzałym kurwidołku!
Piękny i zimny jednoczesnie dzień. Dzisiaj znowu akcja pt. Zakup kurtki dla Waci, odcinek 3.
Mąż mnie wnerwił z rana i ochota na seks odbiegła mnie swińskim truchtem.
A tu płodne jak się patrzy. Niby jutro dopier podgląd jajec ale tak mnie naparzaja, ze się obawiam czy coś nie pęknie wcześniej.
Zasiać jakieś ziarenka prawdy by się przydało na wszelki wypadek a tu lipa. Sexu ni ma.
ania.g, kkisia, Aasiula, Mega, Dziobak, kapturnica, pierwiastka, Sabina, SolarPolar, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dzień kurwidołek dobry
Dorbie, przede wszystkim gratulacje dla Twojego syna.
Mój mąż i córka spisali się wczoraj na medal we wszelkich porządkach domowych. Do tego znosili mój zły humor. Matka zapowiedziała się dziś na wieczór i zostanie na najbliższy tydzień, był też ojciec i też powiedział że mi kogoś przyśle do pomocy. Nawet szwagierka zaproponowała pomoc. Także Kometa miała rację, potrzebowali czasu żeby się zorganizowaćkkisia, Natka_79, Aasiula, Mega, Dziobak, macduska, kapturnica, pierwiastka, Sabina, SolarPolar, moremi, malgos741, beates, iwcia77, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, caffe, paszczakin, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Wacia, nie możesz wkurwa zostawiać na dni niepłodne?
Ciekawe w po ilu odcinkach kupisz kurtkę
Ja mam dostać kurtkę od siostry,będę wyglądać jak bałwan albo przerośnięta kula śnieżna.macduska, Aasiula, Mega, kkisia, Heretyczka, Sabina, iwcia77, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry
Fiu, fiu...troche zimno sie zrobiło, chyba trzeba powyciągać wełniane rzeczy. 7 lat temu było 27st i piękne sloncei pełnia, szalony dzien i mega ciężka suknia, po której miałam normalnie zakwasy
kurczę, kiedy to zleciało, dopiero ci braliśmy ślub a juz smignelo 7 lat. G juz wczoraj przyniósł mi kwiaty, jak zwykle zrobił to z rozmachem
dostajam 7 dorodnych storczyków
gdy je wybierał trafil na znajoma z jej mężem, troche nam sie drogi rozeszły. Pogadali chwile, zdziwieni ilością kwiatow jej maz chyba z 3 razy powtórzył ze on by tyle nie kupił
Takze wirtualnie leje dzis szampana, ciężarnym piccolo chyba
Tradycyjnie trzymam co sie da
Miłego dnia!ania.g, Mega, Dziobak, kkisia, pierwiastka, Sabina, kapturnica, gretka, beates, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Idź idź. Jak tylko masz ochotę to gon chłopa!
Moj już przede mną uciekakkisia, Aasiula, Sabina, Magdala, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Natka, życzę Wam żebyście zawsze się kochali, wspierali, rozumieli, trwali razem w każdych chwilach i rozśmieszali
Mega, Natka_79, kkisia, sandra80, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, Sabina, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam się i ja
Jako że jestem w ciąży, jak wszystkie, nie muszę się już bzykać ale w sumie to całkiem przyjemne, więc łaskawie dopuściłam szanownego małżonka
Niech ma chłopak fajną niedzielęMega, macduska, kkisia, ania.g, Aasiula, pierwiastka, Sabina, SolarPolar, gretka, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
Bo widzisz, w płodne to hormony we mnie szaleją, organizm nabuzowany to i o nie trudno. W niepłodne jakoś mi cwszystko obojętnieje.Trzeba będzie wsadzić w kieszeń i się bzyknąc.
Kupię tę cholerną kurtkę dzisiaj zeby nie wiem co! Ostatni dzień. Potem aż do listopada nie będę miała kiedy.
Ania wstaw zdjęcie w kurtce.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 października 2015, 20:55
Mega, kkisia, ania.g, Aasiula, Sabina, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Ania, ciesze sie ze rodzinka dała radę
oby zapału im nie zabrakło w tym odciążeniu ciebie
Oj, Wacia...znasz "lucy Phere" T.Love ? Cytuje: "a po kłótni najlepszy jest seks"takze do wieczora duzo czasu
macduska, ania.g, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość