X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bry w niedziele :)
    Polar ja to nawet zawroty głowy miałam , i uderzenia gorąca tak samo .
    Uff jajnik juz nie boli :), czyli pękło jajco , i tak sie zastanawiam czy sie jeszcze bzykac teraz z ranca :)
    Idź idź. Jak tylko masz ochotę to gon chłopa!

kkisia, moremi, Aasiula, Mega, Dziobak, kapturnica, pierwiastka, malgos741, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam szanowny kurwidolek :-)
    To jakieś święto dzisiaj? Mojego chłopa też na amory zebrało ;-)

Polar ja Ci dam meno, co do niechcianych objawów po clo ja doloze depresję. Niby tylko 5 dni, ale daje popalic. Misku trzymam kciuki za piękne jajco :-)

kkisia, moremi, Aasiula, macduska, ania.g, Mega, kapturnica, malgos741, Magdala, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szlak mi trafil tableta :(
    Na nic nie reaguje
    Nawet na restart
    Poczekam moze jak sie rozladuje to sie reanimuje

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Szlak mi trafil tableta :(
    Na nic nie reaguje
    Nawet na restart
    Poczekam moze jak sie rozladuje to sie reanimuje
    Szlag. Szlak to np. w górach.

Bry :-)
    Dzisiaj wracam do domu :-)

Aasiula, Sabina, macduska, ania.g, kkisia, Mega, pierwiastka, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No z ta ochota to juz gorzej ;D

Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No z ta ochota to juz gorzej ;D
    jak ja Cię rozumiem... <3

Aasiula, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja tez witam i u mnie z rana mąż rowniez rure przetykal!

Jutro mam wizyte u przystojniaka - bedziemy sprawdzac czy mi jajko ( jakiekolwiek ) uroslo. Dzis w nocy oblewalam sie potem mimo ze w domu zimno- pewnie wchodze w faze klimakterium - ja koorwa mac czulam, ze sie tu zasiedze az do meno! Szlag!
    Mialyscie jakies dziwne objawy przyjmowania clo?

I to jakie! I to jakie!

Poty, bóle głowy, wahania nastroju, dreszcze i ogólnie mocno ch* samopoczucie.

Także ten, Polar to clo jak nic, w żadnym wypadku Ta Której Imienia Nie Wolno Wymawaiać!

*tu w domyśle wstawić potoczny synonim męskiego organu kopulacyjnego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 08:44

Aasiula, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    MASZ NA MYSLI WINO OWOCOWE?
    Skąd wiedziałaś :)

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Szlag. Szlak to np. w górach.

Bry :-)
    Dzisiaj wracam do domu :-)

Zwał jak zwał
    Umarł w butach ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam szanowne desperatki w podstarzałym kurwidołku!

Piękny i zimny jednoczesnie dzień. Dzisiaj znowu akcja pt. Zakup kurtki dla Waci, odcinek 3.

Mąż mnie wnerwił z rana i ochota na seks odbiegła mnie swińskim truchtem.
    A tu płodne jak się patrzy. Niby jutro dopier podgląd jajec ale tak mnie naparzaja, ze się obawiam czy coś nie pęknie wcześniej.
    Zasiać jakieś ziarenka prawdy by się przydało na wszelki wypadek a tu lipa. Sexu ni ma. :-\

ania.g, kkisia, Aasiula, Mega, Dziobak, kapturnica, pierwiastka, Sabina, SolarPolar, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień kurwidołek dobry :)
    Dorbie, przede wszystkim gratulacje dla Twojego syna.
    Mój mąż i córka spisali się wczoraj na medal we wszelkich porządkach domowych. Do tego znosili mój zły humor. Matka zapowiedziała się dziś na wieczór i zostanie na najbliższy tydzień, był też ojciec i też powiedział że mi kogoś przyśle do pomocy. Nawet szwagierka zaproponowała pomoc. Także Kometa miała rację, potrzebowali czasu żeby się zorganizować :)

kkisia, Natka_79, Aasiula, Mega, Dziobak, macduska, kapturnica, pierwiastka, Sabina, SolarPolar, moremi, malgos741, beates, iwcia77, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, caffe, paszczakin, mama78 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, nie możesz wkurwa zostawiać na dni niepłodne?
    Ciekawe w po ilu odcinkach kupisz kurtkę ;)
    Ja mam dostać kurtkę od siostry,będę wyglądać jak bałwan albo przerośnięta kula śnieżna.

macduska, Aasiula, Mega, kkisia, Heretyczka, Sabina, iwcia77, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Fiu, fiu...troche zimno sie zrobiło, chyba trzeba powyciągać wełniane rzeczy. 7 lat temu było 27st i piękne slonce :) i pełnia, szalony dzien i mega ciężka suknia, po której miałam normalnie zakwasy ;) kurczę, kiedy to zleciało, dopiero ci braliśmy ślub a juz smignelo 7 lat. G juz wczoraj przyniósł mi kwiaty, jak zwykle zrobił to z rozmachem :D dostajam 7 dorodnych storczyków :) gdy je wybierał trafil na znajoma z jej mężem, troche nam sie drogi rozeszły. Pogadali chwile, zdziwieni ilością kwiatow jej maz chyba z 3 razy powtórzył ze on by tyle nie kupił ;)
    Takze wirtualnie leje dzis szampana, ciężarnym piccolo chyba :D
    Tradycyjnie trzymam co sie da ;)
    Miłego dnia!

ania.g, Mega, Dziobak, kkisia, pierwiastka, Sabina, kapturnica, gretka, beates, iwcia77, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bry :)
    Moj już przede mną ucieka ;)

kkisia, Aasiula, Sabina, Magdala, moremi, caffe lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, życzę Wam żebyście zawsze się kochali, wspierali, rozumieli, trwali razem w każdych chwilach i rozśmieszali <3

Mega, Natka_79, kkisia, sandra80, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, Sabina, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :-)
    Jako że jestem w ciąży, jak wszystkie, nie muszę się już bzykać ale w sumie to całkiem przyjemne, więc łaskawie dopuściłam szanownego małżonka :-P
    Niech ma chłopak fajną niedzielę ;-)

Mega, macduska, kkisia, ania.g, Aasiula, pierwiastka, Sabina, SolarPolar, gretka, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bo widzisz, w płodne to hormony we mnie szaleją, organizm nabuzowany to i o nie trudno. W niepłodne jakoś mi cwszystko obojętnieje.Trzeba będzie wsadzić w kieszeń i się bzyknąc.
    Kupię tę cholerną kurtkę dzisiaj zeby nie wiem co! Ostatni dzień. Potem aż do listopada nie będę miała kiedy.
    Ania wstaw zdjęcie w kurtce. :-)

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 października 2015, 20:55

Mega, kkisia, ania.g, Aasiula, Sabina, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, ciesze sie ze rodzinka dała radę :) oby zapału im nie zabrakło w tym odciążeniu ciebie
    Oj, Wacia...znasz "lucy Phere" T.Love ? Cytuje: "a po kłótni najlepszy jest seks" ;) takze do wieczora duzo czasu :)

macduska, ania.g, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Natka, życzę Wam żebyście zawsze się kochali, wspierali, rozumieli, trwali razem w każdych chwilach i rozśmieszali <3
    Dziękuje :)

ania.g lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 11 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, jak mi tylko siostra dostarczy to białe coś to na pewno pstryknę zdjęcie i pokażę. Będzie ubaw po pachy :D

macduska, kkisia, Mega, iwcia77, Magdala, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 11711 11712 11713 11714 11715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ