35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień kurwidołek dobry
Dorbie, przede wszystkim gratulacje dla Twojego syna.
Mój mąż i córka spisali się wczoraj na medal we wszelkich porządkach domowych. Do tego znosili mój zły humor. Matka zapowiedziała się dziś na wieczór i zostanie na najbliższy tydzień, był też ojciec i też powiedział że mi kogoś przyśle do pomocy. Nawet szwagierka zaproponowała pomoc. Także Kometa miała rację, potrzebowali czasu żeby się zorganizować
Ha! Ja wiedziałam, że tak będzie!
Brawo dla rodziny!!!ania.g, kkisia, Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzindobyrek kurwidołku szacowny
Wacia no to kurtki i sexu, aby nie sexu w kurtce
Natka wszystkiego najlepszego, coby Ci mąż nie skapcaniał
Ania super, że rodzina stanęła na wysokości zadania.
Polarze ja po clo i letrozolu rzygam na ten przykładania.g, kkisia, kapturnica, SolarPolar, Mega, malgos741, Natka_79, iwcia77, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam wszystkie stare w tym dole
pogoda penisowa ale co zrobić- zimą musi być zimno panie kierowniczko jak to powiedział pan Gajos
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 października 2015, 20:55
SolarPolar, kapturnica, Mega, ania.g, iwcia77, Magdala, BISCA, moremi, anna maria, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:
Uwielbiam smażone z cebulka , mniam
Ja sie nie znam na grzybach zupełnie wiec nie zbieramWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 09:49
kapturnica, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKARMiłam Kajtka lewą pisałam i zeżarło mi wszystko. Napisze krótko, czas zatrzymał mi sie pierwszego pażdziernika,jeden plus wszyscy żyją.
Na moim koncie kolejna tragedia trudno wymienić która z kolei. Powinnam zrobić liste i wykreślać co mnie spotkało a co przede mną. Może powinnam ksi@żke napisać,klątwa nad moją rodziną? Poprostu nie wierze,ze można spokojnie żyć BEZ powodzi,tragicznych śmierci, chorób,pożaru..poddaje sie
Została mi rodzina,dzieci i mąż o ktorych drże aż boje sie oddychać co nas jeszcze spotka. Wróce jak sie ogarniemy,nie mam internetu, ale jestem z wami sercem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 10:20
kapturnica, Aasiula, SolarPolar, Mega, malgos741, ania.g, macduska, kkisia, Sabina, beates, Magdala, anna maria, BISCA, moremi, caffe, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tak Polar.
Poty , bóle jajników. wahania nastroju i inne uje muje ,dzikie węże
EDIT=Ale U Ciebie to chyba inna rurę przetykałale ucho od clo nie powinno bolec?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 10:27
Mega lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No zazdraszczam ci tych grzybów
Uwielbiam smażone z cebulka , mniam
Ja sie nie znam na grzybach zupełnie wiec nie zbieramAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:KARMiłam Kajtka lewą pisałam i zeżarło mi wszystko. Napisze krótko, czas zatrzymał mi sie pierwszego pażdziernika,jeden plus wszyscy żyją.
Na moim koncie kolejna tragedia trudno wymienić która z kolei. Powinnam zrobić liste i wykreślać co mnie spotkało a co przede mną. Może powinnam ksi@żke napisać,klątwa nad moją rodziną? Poprostu nie wierze,ze można spokojnie żyć BEZ powodzi,tragicznych śmierci, chorób,pożaru..poddaje sie
Została mi rodzina,dzieci i mąż o ktorych drże aż boje sie oddychać co nas jeszcze spotka. Wróce jak sie ogarniemy,nie mam internetu, ale jestem z wami sercem..Co sie stalo Peppcia???
Trzymaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 10:29
Aasiula, Mega, dorbie lubią tę wiadomość