35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Mega, zdrowia dla młodej.
U nas też pizza, mąż będzie robił jak tylko skończy sprzątać łazienkę
i u mnie też na obiad była pizza - domowa
proszsz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/352d3cc146d3.jpg
beates, kkisia, pierwiastka, Heretyczka, Aasiula, Mega, ania.g, Magdala, moremi, kapturnica, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Tez prasuje mała czerwona koszulkę
Oglądam siatkówkę, męczą sie chłopakilewy jajnik napiernicza.....
Ide zaraz spac moze to przespie
Mega lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mega witaj w klubie , mnie prawy tez napierdtnicza , dotknac brzucha nie moge ...
Ide zaraz spac moze to przespiedzieci trza robić pani kochana
Sabina, ania.g, Magdala, Aasiula, pierwiastka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Paszczaku Cię kocham za tom cionże
Ja oglądałam de voisa.
Trzeba kłaść się spać coby jutro małżowi wstydu nie natrzaskać. Fszystko przygotowane, szaliki gotowe, to by wypadało nie przysnąć tam jutro
Kisia aby do wtorku.
BranocMega, kkisia, paszczakin, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, malgos741, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuba przyjechał, to już matka sie nie stresuje i idzie spać do łóżka, a nie przed kozą (czyt kominek, piec wolnostojący, żeby nie było
) zasypia. Zaraz mąz go przywiezie
kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, macduska, ania.g, Mega, Dziobak, iwcia77, Magdala, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry bardzo!!
No ja sie przyznam ,że wstałam dopiero przed 7denmą
Z gorszych rzeczy to odpływ w zlewie kuchennym gdzies w rurach w *** się zatkał i woda mi podmywa podłoge w piwnicy.DoPsze,że chUop jest to udrażnia ale będzie miał nowa robotę -*** wszystko i założyc nowe rury bo stare jak widać kolejny raz zawodzą.Śmierdząca robota ehhh chociaż i tak się pocieszam ,że dobrze ,że to nie gówniana .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 07:17 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 października 2015, 20:57
SolarPolar, Aasiula, kkisia, ania.g, Mega, sandra80, pierwiastka, malgos741, iwcia77, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja tez witam i u mnie z rana mąż rowniez rure przetykal!
Jutro mam wizyte u przystojniaka - bedziemy sprawdzac czy mi jajko ( jakiekolwiek ) uroslo. Dzis w nocy oblewalam sie potem mimo ze w domu zimno- pewnie wchodze w faze klimakterium - ja koorwa mac czulam, ze sie tu zasiedze az do meno! Szlag!
Mialyscie jakies dziwne objawy przyjmowania clo?
Poty , bóle jajników. wahania nastroju i inne uje muje ,dzikie węże
EDIT=Ale U Ciebie to chyba inna rurę przetykałWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 07:33
moremi, kkisia, SolarPolar, malgos741, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bry w niedziele
Polar ja to nawet zawroty głowy miałam , i uderzenia gorąca tak samo .
Uff jajnik juz nie boli, czyli pękło jajco , i tak sie zastanawiam czy sie jeszcze bzykac teraz z ranca
Sabina, kkisia, macduska, Mega, Dziobak, malgos741, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość