35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie mam ubaw po pachy moj synus schodzil ze schodow krokiem defiladowym przed ta swoja la... i sie z nich sp.... hahahahahahah(nic mu nie jest )
kapturnica, kkisia, pierwiastka, Mega, dorbie, paszczakin, caffe, megan8, efcia, ania.g, Magdala, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:z okazji szukania mieszkania do wynajecia w DE naszego pierwszego, kupiłam dzis nowa deske do prasowania niebieską
Nie pij Hera absyntu, bo oslepniesz..
ComeToMeBaby, Heretyczka, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Podobno trener słucha DiscoPolo na 30tc, więc nie zaśnie
I nijak mi nie pasuje..pierwiastka, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, ania.g, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Poczytalam o tych bajerach Kkisi. To nacinanie otoczki zalecaja dla kobiet +38 , przy kriotransferach i przy wysokim FSH. Mysle ze sie o to upomne. O ile moja klinika to robi
IMCI w miom wypadku chyba nie ma sensu bo moje jaja sie ladnie zapladniaja
Intralipid, ciekawa jestem co moja ginka na to. Chyba musi byc podejrzenie syndromu " wrogiej macicy"
Embrioglue tez poprosze. Nie zaszkodzi a moze pomoc.
Na tym spedzilam czesc mojego sobotnie go popoludnia. Zalosne
Niestety cześć z nas musi se dziecko wywalczyć. I nic złego czy smutnego w tym nie ma, że do tej walki się przysposobiamy. Bisca, ja nawet fakt, czy pójść na "walk in" transfer, czy może lepiej dać się zawieźć na łóżku rozwazalam..
Czym więcej wiemy, tym więcej dopilnujemydorbie, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, ania.g, Magdala, gretka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:disco w polu wzmaga apetyt znaczy siem
moze głód mu wzmaga, a ja litery zjadam
biedne dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 21:46
Mega, pierwiastka, Aasiula, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Uff, dopiero relaksik... DZis sprzatanie po fachowcach, potem malowalam nowa sciane, a teraz prasowalam ( zelazkiem!!! ) 6 lnianych zaslon... Za penisa nie chcialy sie wyprasowac, co je przelozylam na koniec deski do prasowania, to z powrotem byly pogniecione.
Tera pojde poprasowac cos naprawde!dorbie, pierwiastka, Heretyczka, kkisia, anna maria, efcia, Aasiula, Mega, ania.g, Magdala, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Uff, dopiero relaksik... DZis sprzatanie po fachowcach, potem malowalam nowa sciane, a teraz prasowalam ( zelazkiem!!! ) 6 lnianych zaslon... Za penisa nie chcialy sie wyprasowac, co je przelozylam na koniec deski do prasowania, to z powrotem byly pogniecione.
Tera pojde poprasowac cos naprawde!Dziobak, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco za l
musisz mocno zwilżyć!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 października 2015, 20:55
Dziobak, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość