35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pewnie poszły siatkarzy oglądać
no nic to, odprasuje za Wasze zdrowie i pozaciskam kciuki i kegle za poczebujonce, moze w bonusie jajcory przestaną zakłówać okresowo bo to zdecydowanie za wcześnie, a tak mi fajnie w tej cionżyMagdala lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:pewnie poszły siatkarzy oglądać
no nic to, odprasuje za Wasze zdrowie i pozaciskam kciuki i kegle za poczebujonce, moze w bonusie jajcory przestaną zakłówać okresowo bo to zdecydowanie za wcześnie, a tak mi fajnie w tej cionży
Wcale nie
Ogladam mam talent
Bo dzis jest z grupa akrobatyczna corka mojej kumpelim:)Aasiula, pierwiastka, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz okazji szukania mieszkania do wynajecia w DE naszego pierwszego, kupiłam dzis nowa deske do prasowania niebieską, komplet pościeli flanelowej niebiesko granatowej w gwiazdki i dwie poduchy....oprócz tego miseczki na sałatki....normalnie zaszalałam
w związku z tym teraz prasuje cała szafe i popijam piwemMega, pierwiastka, BISCA, macduska, dorbie, anna maria, kkisia, malgos741, Dziobak, beates, efcia, Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:z okazji szukania mieszkania do wynajecia w DE naszego pierwszego, kupiłam dzis nowa deske do prasowania niebieską, komplet pościeli flanelowej niebiesko granatowej w gwiazdki i dwie poduchy....oprócz tego miseczki na sałatki....normalnie zaszalałam
w związku z tym teraz prasuje cała szafe i popijam piwem
u mnie do prasowania czerwona kieckakkisia, Heretyczka, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyMój Kuba 5ty w Otwartym Międzynarodowym Turrnieju Juniorów i Juniorek Młodszych w Oleśnicy. Zbiera chłopak punkty do rankingu
Teraz wyjechał z tej dalekiej Oleśnicy i mają 8 godzin. Nie wiem co mnie bardziej stresuje jego walki czy ta jazda po nocy. Podobno trener słucha DiscoPolo na 30tc, więc nie zaśnieanna maria, malgos741, BISCA, Dziobak, kkisia, kapturnica, Heretyczka, Mega, beates, ComeToMeBaby, paszczakin, Aasiula, macduska, megan8, efcia, ania.g, Magdala, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poczytalam o tych bajerach Kkisi. To nacinanie otoczki zalecaja dla kobiet +38 , przy kriotransferach i przy wysokim FSH. Mysle ze sie o to upomne. O ile moja klinika to robi
IMCI w miom wypadku chyba nie ma sensu bo moje jaja sie ladnie zapladniaja
Intralipid, ciekawa jestem co moja ginka na to. Chyba musi byc podejrzenie syndromu " wrogiej macicy"
Embrioglue tez poprosze. Nie zaszkodzi a moze pomoc.
Na tym spedzilam czesc mojego sobotnie go popoludnia. Zalosnekkisia, beates, dorbie, ania.g, Magdala, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Wcale nie
Ogladam mam talent
Bo dzis jest z grupa akrobatyczna corka mojej kumpelim:)kkisia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017