35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie od kilku dni właczam nianie Aventa, nawet teraz mam bo siedze w pokoju Dawida na jego kompie i powiem Ci ,że jestem zadowolona bo wyłapuje każde jego westchnienie czy stękniecie.Także polecam
Aasiula, Mega, malgos741, dorbie, megan8 lubią tę wiadomość
-
a tez zamiast zacytować polubiłam
Pepcia
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 października 2015, 20:56
kapturnica, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zeżarłam kit kata chunky.słodki i dobry mrr.
Powiem Wam ,że mam kg mniej niz przed ciąża ale jak dalej mnie tak będzie ciągło do słodkiego to spadków nie będzie
Tym bardziej chce karmić młodego bo wycycka troche kalorii
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 10:32 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 października 2015, 20:56
Aasiula, Mega, malgos741, Heretyczka, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
wreszcie normalna niedziela na wypoczęcie... dziś pierwszy dc czyli @ przyszła w czwartek pierwsze kucie
Natka wszystkiego najlepszego
PepciaNatka_79, Mega, kapturnica, ania.g, Aasiula, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jutro dzwonię do kliniki umówić się na wizytę 10 lub 11dc na podgląd jaj i będę wiedziała czy iui
kkisia, Sabina, beates, BISCA, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam dziewczyny
wreszcie normalna niedziela na wypoczęcie... dziś pierwszy dc czyli @ przyszła w czwartek pierwsze kucie
Natka wszystkiego najlepszego
Pepciamalgos741, kapturnica, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jakie kucie?
Heretyczka, Aasiula, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wracając do wiadomości Peppy ,kurde nie lubie takich niedopowiedzeń.
Człowiek się zastanawia później co sie stało lub dzieje.Peppa napisz przynajmniej w 2zdaniach co sie stało bo sie martwimy !!!dorbie, iwcia77, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Obudzilam się z bólem żołądka z prom do pleców, brzuch miekki, nie kurczy się nadmiernie. Po 3 godz nieco mi zelżało, już myślałam,że pawia puszczę i będzie ok.
Na pewno po papryce, ale zjadłam troszeczke w warzywach takich duszonych i to ok 15.00 wczorajiwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A wracając do wiadomości Peppy ,kurde nie lubie takich niedopowiedzeń.
Człowiek się zastanawia później co sie stało lub dzieje.Peppa napisz przynajmniej w 2zdaniach co sie stało bo sie martwimy !!!
kapturnica lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dorbie od kilku dni właczam nianie Aventa, nawet teraz mam bo siedze w pokoju Dawida na jego kompie i powiem Ci ,że jestem zadowolona bo wyłapuje każde jego westchnienie czy stękniecie.Także polecam
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny