35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
yesenia wrote:
Myślisz że ten wynik AHM jest bardzo zły? Znasz się trochę na tym ?
AMH jest adekwatne do wieku, niestety (bo Ty 35+ jestes?), ale z nizszym kobity zachodza.
FSH masz wysokie, co tez potwierdza malejaca rezerwe jajnikowa.
TSH tez do korekty, bo przy staraniu ponizej 2 jest wymagane.
Nie znam Twojej historii, ale czasami ciaza zdaza sie I przy najgorszych wynkach, czasami jej nie ma przy najlepszych.
Na kogo wypadnie..macduska, Mega, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:AMH jest adekwatne do wieku, niestety (bo Ty 35+ jestes?), ale z nizszym kobity zachodza.
FSH masz wysokie, co tez potwierdza malejaca rezerwe jajnikowa.
TSH tez do korekty, bo przy staraniu ponizej 2 jest wymagane.
Nie znam Twojej historii, ale czasami ciaza zdaza sie I przy najgorszych wynkach, czasami jej nie ma przy najlepszych.
Na kogo wypadnie..Tsh dokładnie od roku nie mogę obniżyć, teraz biorę euthyrox 88 Już teraz dałam sobie spokój z lekarzami, pilnuję tylko tarczycy, zrobiłam wszystko co mogłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Przestałam chodzić do lekarzy bo zrobiłam już wszystko co mogłam, zresztą nie było pytania ok?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz chciałam starać się bez stresu, bez chodzenia do lekarza i robienia tego akurat dziś bo zaraz będzie owulacja, tak nie daje się normalnie żyć. Pogodziłam się już z tą całą sytuacją z tym że mogę nie mieć drugiego dziecka... wszystko teraz zależy od Tego na Górze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Teraz chciałam starać się bez stresu, bez chodzenia do lekarza i robienia tego akurat dziś bo zaraz będzie owulacja, tak nie daje się normalnie żyć. Pogodziłam się już z tą całą sytuacją z tym że mogę nie mieć drugiego dziecka... wszystko teraz zależy od Tego na Górze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny