35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:.... Odezwe sie jak sie ogarne.
Aż mnie zmroziło. Dobrze, ze wam się nic nie stało, bo tak wnioskuję.
To moje pytanie o pomoc humanitarną nabrało sensu. Można jakoś pomóc? -
macduska wrote:Naprawdę myślisz, że nazwa ma tu jakieś znaczenie?
a efekt zależy od działania lub zaniechania działania.
u yesenii działanie nie przyniosło efektu. nie wszyscy są chętni na inseminację czy in vitro.
yesenia- twoja decyzja. ale powiem ci- za dużo u tych lekarzy się nie nauczyłaś skoro wymieniłaś tyle prawdopodobnych utrudnień w zajściu w ciążę i ja je rozpoznałam, a orłem w tej dziedzinie nie jestem. może zainwestowałaś w nieodpowiednich lekarzy- myślałaś o tym żeby zmienić?moremi, kkisia, Mega, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ty powsinogo lub raczej wodnanogo nareszcie! Na pewno, nie nadgonisz to Ci powiem, ze wszystkie sa w ciazy (oprocz tych co juz byly I maja na razie dosc).
Dobry, piekny, sloneczny, ale @ wolno mi sie rozkreca gejsza jedna.
ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, Magdala, kapturnica, ania.g, BISCA, beates, anna maria, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCome wydawalo mi sie ze ten ostatni byl najlepszy ( bylo ich tylko 2) do konca roku chce odpoczac ale nie mowie ze wczesniej sie nie skusze zeby pojsc.
Zaliczylam okolo 2 godzin chodzenia i spalilam 420 kcalWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:05
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:To w chooja nic nie znaczy. Ja mam amh 0,12 a fsh 4!!!! (Wg fsh i estradiolu rezerwa jajnikowa ekstra) I co i goowno. Dorbi amh ma 0,4 , nie wiem jaki Fsh ale bez wielkiego problemu zaszla w ciaze.
Zgadza sie. I dlatego najblizej prawdy bylo stwierdzenie Hery, ze na kogo wypadnie na tego bec.
Jedno, co jest pewne to to, ze seksic sie trzeba, iuiowac lub invitrowac aby zajsc.
malgos741, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.