35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdziele, bez czytania na ostatnia stronę przerzucilam, jak zobaczyłam Morka awatar. I co, ja się pytam?!
Wkrętak?
Bo jak nie to za relacje pała. PAŁA!malgos741, kkisia, efcia, macduska, Aasiula, Sabina, moremi, Mega, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morek ma z nas pewnie niezły ubaw.
Kiedyś tak wstawiła lipny test ciążowy. Pamiętacie?efcia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kto ogląda mecz?
kapturnica, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
efcia wrote:jak tu oglądać jak tu takie akcje
efcia, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dymu nie robię. Indukuje poród
w końcu ciąża donoszona
To siostrzenica mężaMagdala, kkisia, efcia, malgos741, Dziobak, Sabina, kapturnica, macduska, Aasiula, Mega, BISCA, beates, anna maria, Luna76, ania.g, ComeToMeBaby, dorbie, SolarPolar, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Morka ty rozbójniku
i mamy golakapturnica, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Z cyklu Moje dziecko:
1. Corka szyje dla koty kostium na Halloween. Niedaleko pada jablko od jabloni...
2. Adas juz nie wyrzuca kociej karmy z miski. Jesli kota wywali przy jedzeniu jakiegos chrupka, to on podchodzi i wklada go z powrotem do miski. Porzadek musi byc!Magdala, Sabina, kapturnica, malgos741, kkisia, macduska, paszczakin, BISCA, Mega, beates, anna maria, ania.g, ComeToMeBaby, megan8, dorbie, SolarPolar, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A moj przegapil, bo akurat pokazywalam mu penisa na fb z pajakiem. I sie wkurzyl, ze on chvje oglada zamiast bramki.
macduska, malgos741, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, kkisia, Luna76, ania.g, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, SolarPolar, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:A moj przegapil, bo akurat pokazywalam mu penisa na fb z pajakiem. I sie wkurzyl, ze on chvje oglada zamiast bramki.
malgos741, kapturnica, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, ania.g, ComeToMeBaby, efcia, Sabina lubią tę wiadomość