35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziekuje dxiewczyny naprawde..licze że ubezpieczenie wyplaci cokolwiek poki co znajomi robią dach,drzewo i dachówka na termin. A potem sie zobaczy..rodzina też pomaga..
Ale przykre to...
Mamy nadzieje,że w miesiąc ruszymy z robotą od nowa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 15:14
Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Peppa kurde współczuje.Jak co to dawaj znać co i jak u Was.Najwazniejsze jak piszesz ,ze Wam nic nie jest
Yesenia ja mam hashi , niedoczynnosc , galopujace pcos .Do tego jednostronna niedrożnośc , brak własnych owulacji (ciągłe torbiele) i sie udało nam w 6tym cyklu starań .Też miałam laparo diagnostyczne.Poza tym prolaktyna po obciazeniu wywalona w kosmos
Niestety zachodzenie w ciąże to też oprócz dobrych wyników troche szczęscia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 16:02
pierwiastka, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Miałam hsg, laparoskopię, stymulację owulacji, została inseminacja albo in vitro
kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dzień kurwidołek dobry
Dorbie, przede wszystkim gratulacje dla Twojego syna.
Mój mąż i córka spisali się wczoraj na medal we wszelkich porządkach domowych. Do tego znosili mój zły humor. Matka zapowiedziała się dziś na wieczór i zostanie na najbliższy tydzień, był też ojciec i też powiedział że mi kogoś przyśle do pomocy. Nawet szwagierka zaproponowała pomoc. Także Kometa miała rację, potrzebowali czasu żeby się zorganizować
bry, nadrabiam, coś się dzieje? czy weekend? czy co?Morka do domu już wróciła? a urodziła już?
kkisia, moremi, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Witam się i ja
Jako że jestem w ciąży, jak wszystkie, nie muszę się już bzykać ale w sumie to całkiem przyjemne, więc łaskawie dopuściłam szanownego małżonka
Niech ma chłopak fajną niedzielę
w sumie- mógłby sobie darować, nie? i tak wiemyMega lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Na moim koncie kolejna tragedia trudno wymienić która z kolei. Wróce jak sie ogarniemy,nie mam internetu, ale jestem z wami sercem.
Czy zorganizować ci jakąś pomoc humanitarną?...
efcia lubi tę wiadomość