35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ale Peppy nie ma na fb
Aasiula, dorbie, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
bry w ruchawym dołku
co za dzień! od rana zaczęło siem maratonem co mi biegał pod oknem a potem szybka kawa, sniadanie, przytulanie i do pracy....jakiż był mój szok gdy sie okazało że zamiast na 11.30 powinnam być na 8.00!!! no cóż, nie wiem czy studenty sie cieszom czy nie ale ja mam dzień cały na relaks z chuopemi tak sobie myślę: jak teraz mam takie problemy z budyniem zamiast mózgu to co będzie w faktycznej cionży?!
Paszcza, wiedzmo jedna
Natka gratulejszyn i dalszego udanego pozycia małżeńskiego życze
Pepa wspieram
za poczebujące trzymam co się da
Miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 12:30
ania.g, Aasiula, kkisia, iwcia77, Magdala, Sabina, Mega, moremi, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ania.g wrote:Myślałam że tylko ja jestem taka zakręcona
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Szlag. Szlak to np. w górach.
Bry
Dzisiaj wracam do domu
Ty powsinogo lub raczej wodnanogo nareszcie! Na pewno, nie nadgonisz to Ci powiem, ze wszystkie sa w ciazy (oprocz tych co juz byly I maja na razie dosc).
Dobry, piekny, sloneczny, ale @ wolno mi sie rozkreca gejsza jedna.iwcia77, Sabina, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A mi nadal niedobrze, bóle w nadbrzuszu tak co i rusz i plecy między łopatkami, serce mi kolacze, a mam jechac po Huberta do kolegi i na kawę a potem znajomi mają przyjść na mecz.
Buu, ja nie dam rady.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 13:06
-
nick nieaktualnyWitam! Kochane tak sobie myślę o moich wynikach FSH 11, AMH 0,78 TSH 2,44 a do tego hashimoto krótkie cykle, skąpe miesiączki czy to wszystko może mieć wpływ na to że nie mogę zajść w ciążę?? Ja już nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 13:12
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Witam! Kochane tak sobie myślę o moich wynikach FSH 11, AMH 0,78 TSH 2,44 a do tego hashimoto krótkie cykle, skąpe miesiączki czy to wszystko może mieć wpływ na to że nie mogę zajść w ciążę?? Ja już nie wiem...
Mega, pierwiastka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A mi nadal niedobrze, bóle w nadbrzuszu tak co i rusz i plecy między łopatkami, serce mi kolacze, a mam jechac po Huberta do kolegi i na kawę a potem znajomi mają przyjść na mecz.
Buu, ja nie dam rady. -
nick nieaktualny
-
Peppy post polubilam, poniewaz ucieszylam sie na Jej widok.
Napisala, ze jej dzieci I maz jeszcze sie trzymaja wiec spokojnie baby.
Natka winszuje 7 lat razem! I te storczyki. MrrrNatka_79, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.