35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesssuu, Moremi no ja byłam pewna ze tak cię wyhuśtalo na tym morzu ze na lądzie porodówkę odwiedziłas
juz myślałam ze teraz nikogo przede mną w kolejce nie ma a to fałszywy alarm
Dziękuje wszystkim za życzenia
Swoja droga na naszym weselu był kącik kibicawtedy graliśmy z Czechami i wygraliśmy
nie wspomnę o magicznym meczu sprzed roku kiedy to wygraliśmy z Niemcami
efcia, macduska, BISCA, Aasiula, Mega, ania.g, Sabina, beates, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem,urodzilam
najpiękniejszego malego robaczka i cierpię na kompletny brak czasu
wlasnie jem obiadokolacje.
Robaczek cały zdrowy ,malutki-waga urodzeniowa 2970 i wszystko z nim/nami dobrze.
Sebastiaan Miłoszmacduska, megan8, Dziobak, malgos741, BISCA, pierwiastka, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, paszczakin, beates, kkisia, anna maria, Magdala, Luna76, dorbie, moremi, SolarPolar, Bozia3, efcia, Simba, gosia7122, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:jestem,urodzilam
Robaczek cały zdrowy ,malutki-waga urodzeniowa 2970 i wszystko z nim/nami dobrze.
Sebastiaan Miłosz
gratulacje !!!
Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyurodzony 22.15 czwartek 08.10.
ide sie myc i spaćmegan8, malgos741, Dziobak, pierwiastka, BISCA, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, beates, kkisia, anna maria, Magdala, moremi, SolarPolar, efcia, Heretyczka, Simba, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
Sebastiaan MiłoszMagda*, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sebastiaan Miłoszjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Sebastiaan Miłoszkapturnica, malgos741, Mega, Dziobak, Sabina, kkisia, moremi, efcia, Simba, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:urodzony 22.15 czwartek 08.10.
ide sie myc i spaćMega, kapturnica, ania.g, BISCA, malgos741, Sabina, paszczakin, kkisia, moremi, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość