35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja rzadko oglądam mecze ale była u mnie mama a ona jest kibicką i lubi oglądać więc... nawet mi się podobało
anna maria, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Moj syn tez gra
,moj maz Gral 40 lat w jednej wiejskiej druzynie
i tu ciekawostka Helka ledwo stoi sama a pilke Kopie
,ja mecze tez ogladam i nawet na stadionie bywam ale jakos Ci nasi mnie nie biora
yesenia wrote:Anna a ja ostatnio bardzo lubie ,mam w domu pilkarzaAasiula, megan8, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Ciekawe jak sie czuje Dorbie ?
Sorry że nie pisalam ale rodzina mnie wchlonela. Dopiero sms od Aasiuli postawil mnie na nogi, że się martwicie.
Kurde, nie pamiętam, bym miała takie bóle brzuchakapturnica, malgos741, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:To w chooja nic nie znaczy. Ja mam amh 0,12 a fsh 4!!!! (Wg fsh i estradiolu rezerwa jajnikowa ekstra) I co i goowno. Dorbi amh ma 0,4 , nie wiem jaki Fsh ale bez wielkiego problemu zaszla w ciaze.
moremi, ania.g, SolarPolar, BISCA, kkisia, sandra80, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Ja tez juz tradycyjnie nie spiec
Dziabniecie zaliczonec, pierwsza porcja lutinusa tez
A na 8 do kliniki na kroplowkeania.g, SolarPolar, BISCA, Mega, sandra80, malgos741, Reni, ComeToMeBaby, moremi, dorbie, anna maria, efcia, Simba, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Witam!! Uwierzycie ze dzis pada u mnie snieg ??? Milego dnia
Uwierzyta!U nas tez sypie.I jest wokół biało.
Jak mówiłam mojemu by buty w aucie zmienił to kurde nie.A dzis sam oczy zrobił ,że sypie a moje auto w sandałkach letnich.Mam nadzieje ,że go nie śliźnie.
A tak wogóle bry kurwidołkowi.
Nie wiem kto wymyślił pozytywki ale chwała mu za to bo zdążyłam w domu poodkurzać a młody się wsłuchiwał.I chyba mamy krok w rozwoju bo mały zaczął śledzić migające światełka i poruszające się zabawki na karuzeli
Magda gratulacje synka!!kkisia, BISCA, Mega, sandra80, malgos741, moremi, dorbie, Aasiula, anna maria, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość