35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I melduję, że mecz też oglądam.
I że mam chłopa lekko przeziębionego. Niby nie narzeka, ale widzę po nim, że się źle czuje. Oczy mu błyszczą, blada cera, takie tam. No, wydaję mu dyspozycję żeby zmierzył temperaturę. Mówi: nooo, mam gorączkę, bo czuję. Zmierzył. 37,05.
Ja na to w śmiech. On ma taką temperaturę pod pachą jak ja w małej co miesiąc po owulacji. Hahaha w dodatku mierzył moim termometrem.ania.g, Mega, malgos741, kkisia, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:I melduję, że mecz też oglądam.
I że mam chłopa lekko przeziębionego. Niby nie narzeka, ale widzę po nim, że się źle czuje. Oczy mu błyszczą, blada cera, takie tam. No, wydaję mu dyspozycję żeby zmierzył temperaturę. Mówi: nooo, mam gorączkę, bo czuję. Zmierzył. 37,05.
Ja na to w śmiech. On ma taką temperaturę pod pachą jak ja w małej co miesiąc po owulacji. Hahaha w dodatku mierzył moim termometrem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 22:14
Mega, malgos741, kkisia, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMagda* wrote:jestem,urodzilam
najpiękniejszego malego robaczka i cierpię na kompletny brak czasu
wlasnie jem obiadokolacje.
Robaczek cały zdrowy ,malutki-waga urodzeniowa 2970 i wszystko z nim/nami dobrze.
Sebastiaan Miłoszbardzo gratuluję, niech Wam synek zdrowo rośnie :-)fajne imiona
Mega, ComeToMeBaby, malgos741, kkisia, macduska, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
-
no co za dzień, tyle się dzieje a ja nic tylko spać i spać, nosz chyba jaka hibernacja mnie dopada! trzeba zapasy robić, ale tak mi sie spać chce...ziewwww....
anna maria, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Tak jak lubie Irlandczyków, tak mnie dziś wprostytutkowali!
Wiem, że to ważny mecz, ale grać tak, żeby uszkodzić najlepszego zawodnika drużyny przeciwnej to nie strategia, to sprostytutkosynstwo!pierwiastka, macduska, anna maria, Magdala, malgos741, Aasiula, kapturnica, BISCA, Mega, efcia, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny